Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.665
Reaction score
2.841
Локација
Humska ulica
Pa da, fale Aleksaaaa i Ponitka, i bijemo se sa svima bez problema.
Fali još jedan centar i plej ,s obzirom da Jare vodi loptu 22 sekunde tapkajuci u mestu i onda improvizuje a PJ je jednostavno previsok i spor za keca. Centar pod obavezno ili 4/5 jer nam Ledej opet igra po 30 min i to na raspalom super kupu. Za tempo koji dolazi treba više rotacije. Biću iskren ništa ne očekujem od Balse,Tristana ,Andjuse. Po meni ne napreduju. Ostoja je rekao da ćemo imati 25% veći budžet plus su nas odrali za sezonske tako da nek smisle pare za još dva igrača a ne da Željko opet gura sezonu od 90 utakmica sa 8 igrača
 
Последња измена:

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
474
Reaction score
2.607
Meni je juče najbolji utisak bio igra Trifunovića. Imao je nekoliko odličnih akcija i mogao bi ove sezone mnogo više da pomogne nego prošle. Od Balše, Tristana i Anđuše takođe ne očekujem ništa više nego da malo rasterete bitnije igrače u lakšim utakmicama ABA lige i da popune broj igrača za kup Koraća.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.527
Reaction score
29.364
Локација
Novi Sad
РЕПРЕСИЈА: Навијачима Партизана из Никшића није дозвољено да присуствују утакмици Супер купа АБА Лиге

Аутобус са око 70-так навијача је кренуо, а затим враћен у Никшић из наводно безбедносних разлога! Тиме је ускраћенa подршка кошаркашима Партизана, и још једном се на делу показало какав третман имају навијачи Партизана у Црној Гори! Подсећамо да је нашој редакцији такође ускраћен приступ овом догађају, и то на личну интервенцију људи који воде КК Будућност из разлога што смо са претходних утакмица извештавали и показали јавности начин на који се обезбеђење односи чак и према најмлађим навијачима Партизана, избацујући из хале целе породице само зато што су у обележјима нашег клуба. КК Будућност је овим непочинством директно преузела ингеренције Аба Лиге.

До сада нисмо постављали ово питање, али господин Дритан Абазовић би такође могао да се огласи овим поводом и објасни да ли смо ми као навијачи Партизана добродошли у Црној Гори, или нас и они третирају као грађане другог реда (попут матичне ЗвездаСрбије).

 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
506
Reaction score
3.197
Локација
Nis
Jel ovo zabranili prenos ili?

Ne pocinje nego neki golovi vasljivi idu
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.150
Reaction score
2.078
Локација
u srcu šesnaesterca
Treba jebati majku Aba ligi za ovo, oni su organizatori ove svinjarije. Ima li neko link koji radi?
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.911
Reaction score
7.818
Lagano i sa pola gasa.

Kad odmara prva petorka i na parketu su zajedno Jaramaz,Andjusic,Trifunovic to je svojevrsni horor, niti organizacije, niti poena, e upravo zbog toga trazimo igraca na spoljnim pozicijama, kako bi starteri mogli da malo odmore, a da +10, +15, +20 ne otopi se cas posla.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.659
Kakav osjećaj ponosa kad je Aleksa na terenu.

Zajedno na terenu Jaramaz, Trifunović i Anđušić su tragedija, pogotovo Jaramaz, ova dvojica i ubodu nešto, Jaramaz neupotrebljiv, kao da je u depresiji nekoj.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Poslednja cetvrtina za zaborav. Kriminal kako je odigrano. Na nivou amaterizma, totalno nepovezano kao da nikad zajedno nisu igrali. Smajli konacno probudio trojkom, a Trifunovic stavio tacku, mislim da ce im Zeljko sad u svlacionici lepo ocitati lekciju.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Igr'o Želimir "gerbidž tajm" poslednjih 15-ak minuta...

Petorka Jare, Danilo, Trifa, Tristan, Balša HOROR!

Taj "gerbidž tajm" ne može bez makar jednog igrača sa standardnon ulogom... onda dođe do ovoga pa se vraća Pi-Džej 2 i po pred kraj da se ipak ne zagrcnemo... Desilo se ovo jednom i u Abi prošle sezone.
 
Top