Poraz koji apsolutno nista ne znaci, i sto neko rece, nije mogao doci u boljem momentu ako je vec morao da dodje.
Douzer, juce odigrao bas, bas dobro, svuda ga je bilo i u napadu i u odbrani i na skoku, ako tako nastavi bice ogromno pojacanje.
Jare slab, ali pronaci ce on svoju igru vec, Decko izlazi iz povrede i ne sumnjam da ce biti sve bolji.
Balsa odlican u odbrani, ali kod njega me fascinira sto nema ama bas nikakvu igru ledjima, a ni licem prema kosu. U napadu, ako ne zakuca porodjajne su muke da se izbori za poziciju za sut, a kamoli da pogodi,
Kaminski u napadu dobar, u odbrani, barem juce, katastrofa. Nije bas "Teodosic"
ko sto neko rece, jer na momente se videla zelja da odigra kako treba, ali kretanja, su mu bila "ko muva bez glave". Kada pohvata sta u odbrani treba da radi izgledace to bolje (jer gore tesko da moze)..
Ostali deo ekipe na ocekivanom, solidonom, nivou, mada sa neozbiljnim pristupom tokom veceg dela utakmice (sem kapitena i Trife).
U ovoj ekipi kada je kompletna nas prvi plej je Ponitka
Fali Lesorova energija i u napadu i u odbrani. To sto je on igrao u odbrani, to Kaminski ne moze, a samo donekle to moze Smajli.
Ovo su samo neka moja laicka zapazanja na koja ne treba gledati kao na kukanje.
Ako nista drugo mnogo bolje izgledamo nego na pripremama pred proslu sezonu, i siguran sam da cemo opet igrati najlepsu kosarku u Evropi.