Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.456
Reaction score
2.226
Trofej je trofej uspesnost kluba se meri bas osdvojenim trofejima put nam je bio i olaksan nije ucestvovao fmp 1 rano je ispala Cedevita (na papiru jedan od favorita ) i u polufinalu najveci rival po kvalitetu Buducnost. E bas protiv Studenskok centra smo trebali izigrati najace da vide da ono mucenje u polufinalu je bila losa forma ekipe. Sezona je tek pocela bice duga videcemo da se nadamo najboljem.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.304
Reaction score
10.843
Локација
Beograd
Радојевићу, јебо те овај твој Борна Капуста. Терајте се обојица у курац.
Plus ga jebali nba koledži, njihovi treneri, braća po materini i tako to da gs jebalo, redom... Da me zanima, gledala bih to a ne naše utakmice, a u pizdu materinu više i on... Za sinoćni poraz, ne prija naravno, ali, bolje na vreme...
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.384
Локација
Kosovska Gracanica
Imamo top ekipu! Ova ekipa je vec sada za nekih 20% jaca od proslogodisnje.

Tacno se vidi da je Zeljko isprobavao dosta stvari, iako je mec za trofej. Verujem i da je zbog toga sto je borba za trofej isprobavao, da bi video na koga stvarno moze da racuna kad su bitnije utakmice poput ove. (Nije ni ova bila toliko bitna, ali u celom pripremnom periodu je najbitnija zbog zvanicnog trofeja).

Balsi je dao skoro dve vezane cetvrtine da igra bez prekoda. Pokazao je Balsa da u odbrani moze biti koristan, ali je u napadu dosta neupotrebljiv. On ne koristi glavnu svoju prednost, a to je snaga kao u bizona, prosto mi je neverovatno da igrac takvih predispozicija ne ZIDA ni jednom ispod kosa. Ima problema i sa koordinacijom i osecajem za prostor, gde dosta puta mnogo kasni sa tajmingom u kretnji, a to nije problem sto je spor, jer je on dosta pokretan za njegovu visinu, vec jednostavno nedostatak koncentracije. Uveo je Zeljko Kaminskog za zadnja 2 minuta da vidi moze li da odigra ozbiljniju odbranu kad se lomi i odmah su iz Sc Derbija krenuli svaki napad preko njega da napadaju. Pokazna vezba i za ostale ekipe koje ce igrati protiv nas. Zato je Zeljko hteo da ispita na koji nacin bi to mogao da sakrije. Jednostavno, nama prosecan centar, Kamerunac koji guta Galeniku, rim protector, koji ne mora nista da radi u napadu posebno, samo da stiti obruc zavrsava glavni posao, rekao bih za citavu sezonu, jer ce biti odlican u paru sa Kaminskim. Takodje mi je bilo zanimljivo koliko smo puta videli Nanelija kako zida u toku meca. Rekao bih nikad u tom obimu on to nije radio do sada. Kazem, sve su ovo varijacije Zeljka, koji uz dopunu undersize defanzivni orijentisanog centra (a plus taj spolja igrac ako dodje kao sto se najavljuje), mi postajemo BRUTALNA ekipa.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
209
Reaction score
1.318
Poraz koji apsolutno nista ne znaci, i sto neko rece, nije mogao doci u boljem momentu ako je vec morao da dodje.
Douzer, juce odigrao bas, bas dobro, svuda ga je bilo i u napadu i u odbrani i na skoku, ako tako nastavi bice ogromno pojacanje.
Jare slab, ali pronaci ce on svoju igru vec, Decko izlazi iz povrede i ne sumnjam da ce biti sve bolji.
Balsa odlican u odbrani, ali kod njega me fascinira sto nema ama bas nikakvu igru ledjima, a ni licem prema kosu. U napadu, ako ne zakuca porodjajne su muke da se izbori za poziciju za sut, a kamoli da pogodi,
Kaminski u napadu dobar, u odbrani, barem juce, katastrofa. Nije bas "Teodosic" :) ko sto neko rece, jer na momente se videla zelja da odigra kako treba, ali kretanja, su mu bila "ko muva bez glave". Kada pohvata sta u odbrani treba da radi izgledace to bolje (jer gore tesko da moze)..
Ostali deo ekipe na ocekivanom, solidonom, nivou, mada sa neozbiljnim pristupom tokom veceg dela utakmice (sem kapitena i Trife).
U ovoj ekipi kada je kompletna nas prvi plej je Ponitka
Fali Lesorova energija i u napadu i u odbrani. To sto je on igrao u odbrani, to Kaminski ne moze, a samo donekle to moze Smajli.
Ovo su samo neka moja laicka zapazanja na koja ne treba gledati kao na kukanje.
Ako nista drugo mnogo bolje izgledamo nego na pripremama pred proslu sezonu, i siguran sam da cemo opet igrati najlepsu kosarku u Evropi.
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
509
Reaction score
3.220
Локација
Nis

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Отварам друштвене мреже и не могу да верујем колико "навијачи", " познаваоци" кошарке пљују играче и Жељка. Овај пораз ме ни мало не дотиче. Сетимо се само шта би било да у Морачи пре 4 месеца није ушла она тројка Нанелија. Тако да, ако, СЦ Дерби заслужује ову победу и нека им. Свака им част, заслужили су. Само се надам да ће овако да кидају и против гамади из Железника.
Прошле године у септембру, у припремном периоду су нас сви живи кантали. Једино добисмо десетковану Барсу. А пљувачи нека пљују, такви не треба ни да прате Партизан.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.126
Локација
Žrnov
Što se tiče Aleksinog prevrtanja očima, mislim da je to uradio ne zbog toga što i šta mu Željko priča nego jer je svestan da je zajebao.
Koliko puta ste vi sami, kad nešto sjebete, prevrnuli očima sami na sebe?
Nemojte kovati zavere i praviti neka bez veze tumačenja nečega što na tv-u vidite par sekundi...
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.308
Reaction score
10.837
Локација
underground
Dosta dobra utakmica za predsezonu. Sc je pokazao da je dobra ekipa i da ulazak u finale turnira kao i proslogodisnje mucenje sa njima nije bila slucajnost . Zakelj radi dobar posao.
Sto se nas tice , izgubili smo dobijeno sto nam se desavalo i na pocetku prosle sezone , i svakako je bolje kad se to desi u predsezoni.
Bilo je i dobrih stvari. Dozijer je pokazao da privikavanje na Evropu nece biti problem, a plus je i Koprivica sa kojim u igri imamo dosta bolju zastitu obruca i skok u odbrani. Sto se napada tice igra ledjima mu nije jaca strana sto je poznato od ranije i bice puna kapa ako ove sezone u tom segmentu napreduje da bar velike mismeceve uspe da resava.
Kaminskom za razliku od Dozijera ce trebati vise vremena za prilagodjavanje pogotovo u odbrani i to na preuzimanju ali ne sumnjam da ce mu Zeljko na videoanalizi ovog meca ukazati to. Zato ovakve utakmice i sluze. Naravno nece u tom segmentu biti kao Lesor ali svakako da ce biti poboljsanja.
Sut nas jos ne sluzi , ali nisanske sprave ce da se nasteluju , nece tu biti problema.
Sto se pojacanja tice , naravno da je bolje da dodju sto ranije , ali ako se neko ceka , a ceka, onda postoji i razlog za to, jer da se moze neko slican dovesti bez cekanja , ne bi se ni cekalo.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Cilj ove sezone je prvo da uđemo u plej-of, pa na fajnal-for da se plasiramo i na kraju da osvojimo Evroligu.

 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Treba samo praviti razliku izmedju normalne kritike sa jedne i pljuvanja, vredjanja, omalovazavanja. Medjutim, postoje zaista lose utakmice utakmice posle kojih , ako mnogo volis Partizan, ne mozes a da ne poludis...Da ne pricamo o, ne daj Boze, losim periodima...Za mene je takva utakmica bila protiv Albe u Berlinu prosle sezone...Zaista nisam imao razumevanja za ono...Prvo kolo i opet sam poludeo...Svestan si da postoji los dan, da je tek pocetak ali je to bilo toliko lose i toliko ispod nivoa Partizana i Zeljka Obradovica da ti nije lako da predjes preko toga...

Licno, ne slazem se da je ovo takmicenje eto tek tako, bas me briga...To mi je pogresno razmisljanje bilo koga ko ima veze sa Partizanom. Ali svako ima svoju percepciju.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.929
Reaction score
21.683
Ali "fale plej i centar" nije kritika. To je ono što najčešće viđam.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.429
Reaction score
4.168
Локација
127.0.0.1
Bezveze pljujete, dobro je sto sad ne izgledamo kako bi trebalo da izgledamo u periodu mart-jun. Bilo bi lepo da smo uzeli ovaj trofej, ali bez ikakvih posledica smo ga izgubili. Fino je odigrao SCD, treba biti posten. Tipicna underdog motivacija. Sve ok, svaka im cast. Idemo dalje.

Ono sto brine, a nema veze sa sinocnom utakmicom nego sa svim utakmicama u pripremama, jeste odbrana koju igra Kaminski. Mozda ima neko ko vidi bolje stvari pa ce objasniti da se bez razloga brinem.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.768
Reaction score
55.455
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ne postoji jedan igrač koji rešava probleme tima sem ako već nije član pa se vraća posle odsustva, to pišem ko papagaj već 10 godina.
Igrač koji dolazi je nadogradnja ali ako postoje timski problemi on ne može da ih reši da se tako prave timovi treneri ne bi postojali.
Timski problemi se rešavaju treningom i radom.
Nama tim nije kompletiran dok ne dođe nebitno 4/5 sa dobrim fizikalijama koji može da igra odbranu, ali to nije uzrok našeg poraza, niti vidim uzrok našeg poraza u nečemu fundamentalnom nego jednostavno takav dan i pristup.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.700
Reaction score
23.132
Локација
Академија

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Ama bas se ni malo nisam ni iznervirao,ni nasekirao zbog poraza,lepo je osvojiti bilo kakav trofej,ali ovaj je najbeznacajniji u sezoni rekao bih.
Zakelj radi odlican posao sa Derbijem,i na tome mu treba cestitati.
Mislim da cemo svi odlepiti ovde sa Frankovom odbranom,i preuzimanjem iz pika. Deluje mi da ne moze da odbrani ni mene od 185cm,ali nadam se da gresim i da ce me demantovati.Kapiten kao masina,on ne jebe zivu silu. Smajli napredovao kol`ko oces i deluje mi kao startna petica. Kopriva sporo i nekako mlako inace,danas cak i solidan...ne vidim to nesto,ali ako Zelimir vidi onda... Jare slab,ostali manje vise standardno prema ocekivanjima...
Rekao bih dobar poraz,ako to uopste postoji
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.821
Meni je krivo samo sto citave prosle sezone uprava, trener svi "kukaju" kako nam je kratak roster i na kraju godine se pricalo o prosirenju sastava, ali za sada to uopste nije tako, cak sto vise neki igraci su u sve vecem kanalu.
Kod Smajlija je evidentan napredak od "mladjih".
Kaminski je bolji igrac od Lesora, a dali ce pruzati partije u rangu Matiasa, zavisi pre svega od voljni momenat, odbrana, borbenost, napadacki je bas raznovrstan.
Klupa nam je tanka, inace startnih 5 su odlicni.
 
Top