Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.080
Reaction score
4.047
Локација
Beograd
Meni nejasno da Jare uopšte pomisli da baci onakav pas, a još gore što Kaminski diže ruku i traži taj pas. U 2 sekunde do kraja... Aman, pa kako?

Poraz, boli, zabrinjava, nema ali... Boli i može opasno da košta.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.459
Reaction score
2.231
Bicde ovo duga, teska i naporna sezsona neplanirani poraz koj mopze skupo da nas kosta.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.172
Локација
Trstenik
Pitanje je šta može, a šta ne može da se gleda. Sve, sve, ali ako i sudije to znaju, eto vala.
Svakako je Željko dovoljno iskusan da bi tražio da je mogao.
Onda mi je logično jedino da ne može zbog toga što ne može da se prekida igra na zahtev trenera i da se retrogradno poništi koš u slučaju uspešnog čelendža nakon što se zaustavi igra. Što je po meni žestoko sranje i mora da se menja u pravilima.
 

VukPP94

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
30
Reaction score
90
Локација
Humska 1
Nekad kao da ne znam koji su nam prioriteti u ovoj sezoni,da budemo u top 8 ili da budemo prvi u ABA,ovo se već često dešava da imamo veliki minus pa se posle vraćamo kad udju najbolji igrači.Kako igramo Aba deluje da su nam prioriteti pobede u Euroligi a u domaćem takmičenju razigravamo rezervne igrače...
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Sraman poraz, sraman poraz, sraman pristup. Pojedinci su placeni koliko skoro cijeli roster Igokee ili Mege i za ovo opravdanja nema.

Prvo mjesto u regularnom dijelu je teorija, jer idemo Cedeviti posle duplog kola, nismo igrali ni protiv Buducnosti, u drugom krugu gostujemo ciganima. Neka dobijemo u finalu u Cokijevom brlogu, mada ja mogu da zamislim kako nas i tu na jednu loptu sjebe Kaminski nekom izgubljenom.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.640
Reaction score
5.458
Ako cemo iskreno najvise su nas ukanalili potezi Jaramaza...pred kraj trece cetvrtine dva napada zaredom, prvo ima cisto polaganje u kontri on staje ispod kosa i vraca na sut za tri i poslednji napad u trecoj masi cisto polaganje. U cetvrtoj masi dva bacanja...decko ti si plej jebeni ,jebem ti ja to kad plej masi oba bacanja. I to na 16 17 razlike.
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.002
Reaction score
3.736
Локација
Željko, moraće još 637 puta da se provežba akcija iz auta kada ostane par sekundi do kraja napada, pa će onda proći. Nadam se da će u završnici sezone to biti kako treba.

Trifa kapiten za 2, 3 sezone.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Jbg, klasicna grobarska vrteska, gol u devedesetom, pa onda uAreni ovakav poraz. Ne moze bez medicinske pomoci nijedan vikend da prodje. Ali iskreno, ne brinu me ovi porazi kao do skora sto su me btinuli.Mislim da cigane u ovoj sezoni mozemo da drknemo onoliko puta koliko bude potrebno, nebitno ko je domacin.
A zasto dozvoljavamo - 21 kuci protiv losijeg tima, jbg,nesam skoluvao.
Bice ovo dobro sve.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.434
Reaction score
11.827
Локација
Beograd
Koga boli kurac za evroligu kada bez trofeja u aba ligi ista nije sigurna? Mi nemamo taj luksuz da odmaramo igrace za evropske utakmice kada nemamo a licencu. Svaki drugi pristup je besmislen
Besmisleno je i da se borimo za tu evroligu da bi posle nju igrali preko kurca kao manje prioritetno takmičenje jer se opet borimo da igramo tu istu evroligu i sledeće godine kao drugo prioritetno takmičenje i tako u krug.
Shvatite da nam pred duplo kolo trebaju sveži i odmorni igrači inače odosmo vrlo lako na 3-6. Hoćete iskorak u evroligi ili se ni mi ne palimo na to?
Cigani ovako raspali neće kiksnuti u Aba? Ne bih rekao.
Mi ne možemo da osvojimo Aba bez prednosti domaćeg terena? Ne bih rekao ni to. Duga je sezona i ko zna na šta će ličiti timovi kada bude najvažnije. Znam samo kakvi ćemo mi biti!
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
571
Reaction score
2.191
Na kraju mi nije jasno zasto je Bruno oupšte bio u rosteru? Da bi igrao 150 sekundi? I jel sad spreman za Bajern?
Pa sigurno je bio plan da udjemo u mirnu zavrsnicu i da covek odigra neke minute, da pohvata akcije. Naravno da nece da ulazi na -20 i vadi kestenje iz vatre. Ova njegova minutaza je direkta zasluga nekih saigraca koji se pola kurca igraju ABA meceve.
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Vec sam pisao o tome, zbog pada kvaliteta igraca smanjio se jaz između vrhunskih ekipa i prosečnih, a posebno je opao kvalitet igraca sa klupe generalno, sto je posebno vidljivo kod nas bilo prosle god i u fudbalu i u kosarci. I sad imamo veliki problem kad pokusavamo da odmorimo nosioce jer nase rezerve uopšte nisu dominantne protiv tih ekipa, i tamo ima pismenih igraca. Cus pismenih za Gagija bih dao Jaramaza i Andjusica zajedno. Plus ako ne odgovoris energetski cao. Sramotan pristup, igraci ne postuju najvećeg trenera, publiku, cast izuzecima
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.771
Reaction score
55.476
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Nema tu mnogo analize, ovo je stvarno bio loš pristup. Smešno je uopšte što nama treba jedna dobra četvrtina da stignemo 20 razlike i opet se patimo.
Ne bih o individualnim partijama jer su sem Trife kome kapa dole za mentalnu snagu posle svega i Ledeja svi bili podjednako loši, ali mislim da mora da se menja generalno pristup i ova odmaranja počinjanja sa trećim timom itd, pa posle puštanje prve petorke da vadi kestenje iz vatre kad ovi zaseru.
I ne znam od čega Dozier odmara sa 15ak min po meču pogotovo kad je Aleksi forma kakva jeste trenutno što je i bilo za očekivati posle sp i svega.
Opet kažem ako ti pored Željka fali motivacije za igokeu, ostavi se košarke.
 
Последња измена:
Top