Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Ja bih za ovakve postove u fazonu "e da vi znate sta ja znam al ja nesmem da vam kazem" dozivotno banovao.

U periodu kada se imena poput Zeljka i Zorana grcevito bore da odbrane Partizan od ovih spodoba i bolesnika mi dozvoljavamo da se unutar nas sire plasirane price koje za cilj trenutno imaju samo da oteraju navedeni dvojac koji sa mudima do poda dostojno pruza maksimalan otpor nimalo naivnom neprijatelju.

Pustimo se "tuca", "losih pogleda", "odlazaka".... PODRSKA I SAMO PODRSKA!!! KOME JE TO TESKO NEKA CUTI I NE SMETA ONIMA KOJI SE BORE!
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
159
Reaction score
496
Локација
Ruma
Dečku želim sreću, očigledno ima neke svoje prioritete. Da nije pokazao očekivano zalaganje nije, ali svakako nije bio ni samo u prolazu. Ove sezone je kod njega postojala veća želja, kada je igrao, trudio se, s tim da je svakako mogao bolje, pogotovo u odbrani. Mislim da je tu najveći problem što nije mnogo napredovao fizički, pa nije sve mogao ni da isprati. Takodje ostao je samo na šutu, tu i ima logike, jer ima meku ruku, ali eto da se radilo više, iskoristili bi još neke svoje kapacitete. Sve u svemu mislim da po pitanju tih mladjih igrača, koji bi eto bili treća solucija u rosteru na svojoj poziciji, trebali ubuduće da biramo one iz našeg okruženja. Oni su svesniji da moraju više da zapnu ako žele nešto da urade, a ovi što dolaze od preko, oni su već u glavama negde drugde. Tu imamo poredjenje Trifunović/Vukčević, koliko se jedan predodredio timu i lagano sazreva, dok drugi je više tapkao u mestu. Tako da dogodine Drezgiću obećati minute, pokupiti još neke igrače koji nisu Miškovi (ako ih ima), pa tako graditi tim. Em verovatno manje koštaju, em će da se bore. Ostali kapital usmeriti u proverene i iskusne igrače. Svakako nam verovatno sledi neki ozbiljniji remont tima.
 

Zbunjen

Početnik
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
189
Reaction score
527
Много смо од Тристана очекивали, кад је долазио. Нажалост није био ни близу испуњења тих очекивања. Све најбоље у каријери му желим.
Надам се да је овим трансфером почела и планска припрема следеће сезоне.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.329
Reaction score
37.521
Obeštećenje delimo sa Realom valjda? Tako da nije sedmocifreno, ali je opet solidno. ;) ;-)
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Tristan bas bas nista nije pokazao...Koji su razlozi za to, ne znam, ali u svakom slucaju zelim mu puno srece...
 
Top