Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.335
Reaction score
18.588
Локација
underground
Kao i posle svake utakmice bez obzira da li se dobilo ili izgubilo uvek postoje dobre i lose strane.
Dobre strane , vec cetvrtu utakmicu za redom imamo vise skokova nego protivnik , iako je broj ofanzivnih skokova izjednacen.
Ne mislim da je problem resen , i da se nece opet javiti bez neke doselekcije na 4 ali se ocigledno radilo na tome.
Bosnjakovic jeste imao minus 5 indeks ali je + - imao +22. I to je vec druga aba utakmica koju igra ne u garbidz tajmu, a da rezultat ne da ne trpi nego i jako raste.
Nilikina vec drugu utakmicu za redom pokazuje da moze dobro da napada obruc , da se postepeno oslobadja u tom smislu i da to nije bauk za njega.
Lose strane , povreda Karlika , Majk deluje vec drugu utakmicu pogubljeno u kretanjima i u napadu i u odbrani , i naravno Dejvis , koga iako ne smatram za top evroligaskog centra , svakako moze i mora mnogo mnogo bolje od ovog sad. Deluje da sad ima problem i sa samopouzdanjem.
U Parizu mnogo bitna utakmica , bice potrebno mnogo energije , pa cemo videti sta ce se desiti.
Iskreno se nadam da ce Karlik moci igrati jer nam je mnogo bitan u fazi napada.

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.737
Reaction score
6.939
Локација
beograd
Mi smo došli u situaciju da na forumu neke policajce izigravaju čovek koji je tvrdio da korona nestaje do 1. maja 2020. i da napušta forum ako se to ne desi, i čovek koji NEIRONIČNO misli sve najbolje o Veljku Belivuku, ali je zato najveći problem stav Milana Pa80, koliko god taj stav bio pogrešan ili ne.
I ja podrzavam ovaj iskreni vapaj da svi na forumu imaju pravo na svoj stav, koliko god on bio pogrešan ili ne.
Sto se utakmice tiče, pregazili smo radnički 30 razlike, a najviše se komentarise tajmaut :D

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.655
Reaction score
13.975
Sto rekao Dragan Jocic, ko ga se seca: ,,vapaj vapijuceg''.

Ipak, ovde vlada diktatura, morace poeni za skretanja sa teme.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
379
Reaction score
1.767
Локација
Trebinje
Ne negresi.... Imasnimak sa tajm auta.... A te vase komentare tipa idi gledaj zvezdu, ili zli Zeljko batalite..... Kazem svoje misljenje... Naravno neslazu se svi sa njima..... A sto se tice Duleta mislim da je imao otprilike isti tretman prema svima.... Nisam primetio da Obradovic divlja na ostatak ekipe.... Prosle godine je Avramovic bio "kriv" za sve.... On sad ubija u csk....
Па баш зато и "убија" како ти кажеш!
ЦСКА није евролигашка екипа!!!

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
328
Reaction score
925
Локација
Ruma
Ovi su malo jači od kisele vode. Sem Tasića, Rebeca i eventualno Novaka, sve prosek ili bivši igrači. Mada dobro, treba i ovakve utakmice dobijati sa pola gasa. Realno i dalje bode oči igra Dejvisa, čovek se onako pošteno raspada, Tasić je za njega trenutno Jokić lično. Uglavnom korektno rasporedjeni minuti, mada nažalost zbog povrede Karlika smo Lunberga trošili više nego što je trebalo. Šteta što nisu igrali klinci na tribinama, dobro je da je Wašington malo oslobodio ruku i povezao neke šuteve, jeste da je to bilo kada je utakmica bila već rešena, ali trebalo mu je to, videlo se da je skenjan što ga od povratka ne ide, a ni ne igra previše. Majk trenutno tanko, mada nije prošao pripreme, nije se dugo igralo, s tim da moram reći da ništa nije ni pokazao. Valjda će to biti bolje. Sve u svemu što se tiče ABA lige, biće zanimljivo protiv Dubai-a, prvi da kažeš ozbiljniji rival, da vidimo kako stojimo sa najjačima. Naravno prioritet je svakako EL, mada će nam izmedju nje dobro doći i ove jače utakmice u regionu. Previše se oladimo dok gazimo ove što su nekoliko stepenika ispod nas i onda dodje EL pa usledi nepoželjan šamar. Mora tu da bude kontinuiteta, tako će se i dizati forma.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.441
Reaction score
5.025
Kvalitetno smo ih gazili.
Istina, ovi su losiji nego proslih godina kada su se borili da nas povrijede ili cak pobjede. Sada je vec lakse jer ne grizu toliko i trude se da ih ne ponizimo.
Bez obzira na sve, bilo lijepo gledati ovo samaranje. Kada znas ciji su, za zatvaraju dvoranu za grobare, da cigancine navijaju za njih.. nekako uzivas na stoka razlike.

Pojedinacni utisak ne vrijedi komentarisati i bitno je da se reciklirani. Raduje ozbiljan pristup cijelog tima i zelja za uigravanjem.
Podrska za Majka i Brendona jer jos uvijek smo na pocetku.

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
505
Reaction score
3.734
Локација
Novi Beograd
Skretanje sa teme
Ako su radili to sto su radili? Ubijali? Pretuceni nevini ljudi na stadionu s decom zato sto su pevali Vucicu pederu i oterani verovatno dozivotno s stadiona da ne bi trpeli slicna ponizavanja? Obezbedjivali i saradjivali, tj stvoreni od SNSa koji je nesto najgore sto je zadesilo Srbiju u njenoj istoriji?

Verovatno cu biti "glup" jer nije Velja nesto od ovoga radio, nego Pera, a nesto trece je Zika.

Ljudi jel ovo neki paralelni univerzum? Da je 0.1% tacno od svega to ga cini jako losim.

Ovo je nivo tipa Aleksandar Vucic je dobar al vi ne znate celu pricu. I posto neko kao ja moze samo kontekst da zna ne i detalje, jer imam tacno 0% dodira i prica s biznismenika, tajkunima, kriminalcima i politicarima.

Последња измена од уредника:

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
154
Reaction score
1.925
Локација
Kosovska Gracanica
Samo kratko što se tiče famoznog tajmauta Željka za Mitra...
To je baš ono o čemu sam više puta (a poslednji put protiv Virtusa) pisao da jedino zameram Željku, taj nedostatak da krene da tera u kurac sve redom, tako da je ovo jedno vrlo jak boost nade za mene da tek treba da počnemo da gazimo jer videli smo šta se desi prošle sezone kad sam Željko kaže da je ekipa dostigla limit i da nema više šta da kaže - raspad... tako da ovo buđenje Željka koje nismo čuli poodavno zaista uliva nadu da smo na putu nečemu lepom... a sada, Pariz...

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.538
Reaction score
3.681
Локација
u srcu šesnaesterca
Brutalno smo izgledali u prvom poluvremenu na obe strane terena. Drugo malo spustili gas, da se sacuvamo za sledecu nedelju. Svaka cast za pristup, tako se osvajaju titule. Balsa je bas dominantan, stvarno je nejasno kako nije zasluzio neki min u EL. Majk je veliko razocarenje bas. Smatrao sam ga drugom opcijok za cetvorku, ali Poku je dosta bolji igrac. Washington zalosno ispada u odbrani i pravi glupe faulove, mada nisam vise ni ocekivao od njega. U napadu korektan, mada zna da izdivlja. Dejvis u teskom kanalu. Od pozitivnih stvari, Niklina raste, Emeghara sve bolji, Bonga strandarno borben. Mitar igra zrelo za svoje godine, ima tu stofa. Sto se Zeljka tice, juce se bas drao na Majka, samo mikrofon nije bio ukljucen. Na kraju mu Majk pruza ruku, jer zna da je Zoc uvek u pravu

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.072
Reaction score
2.467
Локација
BGD
FMP nije merilo jer ljudi veze nemaju realno. Drago mi je sto je Bosnjakovic igrao dosta.

Wasington i Majk pretanki...

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.611
Reaction score
15.715
Локација
tamo daleko...
Znaci samo kriminalci mogu da imaju stav o koljacima, zverima i njihovim zlodelima. Bajke da, samo one krvave. Mnogo krvave.

Samo za Kicana treba da gore na lomaci. Da li je jebeno realno da ovaj post tek tako stoji. Kakvo vredjanje zdravog razuma.

"Odgovarace i to je to." Ne evo ne verujem sta citam. Pa najgori meksicki narko karteli bi im pozavideli na svireposti. Da je svet pravedno mesto, skoncali bi kao i njihove zrtve.

Последња измена од уредника:

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
451
Reaction score
3.959
Локација
Beograd
Željkov koučing stil je takav kakav je. Napravio ga je najboljim trenerom Evrope ikada. Da li je to “politički korektno?” Nije. Da li je sada drugo vreme? Jeste. Fakat, novije generacije su dosta “mekše.” Ne trpe dril i kritiku, ne trpe odgovornost i disciplinu. Jebiga, živimo u vremenu LGBT, woke, neoliberalne kulture gde je tanka linija izmadju prava i sizofrenije. Danas možeš da se deklarises kao biljka a da pritom ne završiš u mentalnoj ustanovi. Ja sam za ispade dobijao dandaru od ćaleta. Tada je to bila kazneno-vaspitna mera. Danas se to tumaci drugačije. Elem, ja verujem da je čvrsta ruka u razumnoj meri lekovita, kako u životu tako i u sportu. General je stvorio toliko igrača zato sto ih je davio, upadao na gajbe, terao da čitaju knjige, jednom rečju stavljao ih van zone komfora. To je način i primera je mnogo kako kod nas tako i u svetu. Da je popularno, nije, da je učinkovito svakako jeste.

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
127
Reaction score
330
Локација
Kragujevac
Koliko mi se kenja od ovih režimskih medija, poput B92, kao i ljudi sa društvenih mreža koji kritikuju Željka zbog ovog tajm-auta i odnosa sa Bosnjakovicem. Dule je tri puta gori bio prema mladim igračima, često ih je psovao i "vređao". KK smo mi da komentarišemo njihov odnos? Kad ti je stalo do nekoga, dešavaju se i ovakve stvari. Drugo oni su profesionalci, ili ćeš uspeti i primiti kritike ili nećeš. Željku je baš stalo do ovog momka, ali i celog tima. Boli me uvo, nek izgubimo svaku, Željko je legenda Partizana i svi koji imaju nešto protiv njega mogu samo da mu se sagnu...

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.705
Reaction score
5.250
Željkov koučing stil je takav kakav je. Napravio ga je najboljim trenerom Evrope ikada. Da li je to “politički korektno?” Nije. Da li je sada drugo vreme? Jeste. Fakat, novije generacije su dosta “mekše.” Ne trpe dril i kritiku, ne trpe odgovornost i disciplinu. Jebiga, živimo u vremenu LGBT, woke, neoliberalne kulture gde je tanka linija izmadju prava i sizofrenije. Danas možeš da se deklarises kao biljka a da pritom ne završiš u mentalnoj ustanovi. Ja sam za ispade dobijao dandaru od ćaleta. Tada je to bila kazneno-vaspitna mera. Danas se to tumaci drugačije. Elem, ja verujem da je čvrsta ruka u razumnoj meri lekovita, kako u životu tako i u sportu. General je stvorio toliko igrača zato sto ih je davio, upadao na gajbe, terao da čitaju knjige, jednom rečju stavljao ih van zone komfora. To je način i primera je mnogo kako kod nas tako i u svetu. Da je popularno, nije, da je učinkovito svakako jeste.
Tacno tako, stara skola. Da se danas pojavi Aleks Ferguson, ne bi dogurao dalje od pionira jer bi ga roditelji razapeli. A tek sto bi ga MU cekao onolike godine da pocne da pobedjuje, da ne pominjem.
Problem su poceli kada su igraci u sportu poceli da zaradju od duplo vise do sto puta vise od trenera, I kada su se menadzeri uglavili izmedju porodice, kluba i trenera.
Nekada, kad igrac ode od kuce, trener mu je kao tata. Sad je tu menadzer, lajf kouc,sindikat, i sve to u dobu dok igraci jos vise voli fifu nego pes :) .
Vreme velikih trenera sa jakim karakterima lagano prolazi. Preuzimaju oni koji se prilagode ovom debilnom vremenu.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.655
Reaction score
13.975
Znaci samo kriminalci mogu da imaju stav o koljacima, zverima i njihovim zlodelima. Bajke da, samo one krvave. Mnogo krvave.

Samo za Kicana treba da gore na lomaci. Da li je jebeno realno da ovaj post tek tako stoji. Kakvo vredjanje zdravog razuma.

"Odgovarace i to je to." Ne evo ne verujem sta citam. Pa najgori meksicki narko karteli bi im pozavideli na svireposti. Da je svet pravedno mesto, skoncali bi kao i njihove zrtve.
Posto je stajao zbog dobijenih poena, a ne zbog neke saglasnosti sa iznetim. Izbrisan je. Da se ne nastavljamo

Bobrock

Alan Ford
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.168
Reaction score
15.969
Локација
Madagascar