Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.605
Reaction score
20.435
Локација
underground
Što se mene tiče može da se vrati i u decembru, neka tako kažu a ne lakša povreda, biće spreman uskoro, zaigraće protiv SC do toga da ga možda nema ni na treninzima.
Niko nije rekao da ce se sigurno vratititi protiv sc , ni da je laksa povreda osim portala. Ti hoces da ti se kaze "oporavice se 15. 10. u 18 h . " Ne ide to tako , Obradovic svaki put pa i sad je rekao , parafraziram , vidicemo na sledecem treningu pa odluciti.
Ne moze povreda lista biti laka povreda , za Dejvisa su rekli da je laka povreda i odmah je igrao sledecu

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.513
Reaction score
5.479
Mislim da nas napredak pod kosem podrazumjeva da se Brendon opusti i Balsa postane sigurniji u EL. Imamo Tajrika da ponekad uskace sto znaci da su na 4. Bonga, Isaja i Tajrik.
Ono sto ce biti dobro da siri roster pruza vecu adaptaciju na protivnika. Eto za madridske smrde je bas falilo mesa. Tavares, Ibaka, onaj faje ili kako vec, dek zahtjevaju dosta energije u odbrani.

Najgore kod ovog produzenja odmora je sto znam da ukoliko dugo odmaras, duze ce se vracati forma. A i kasni se u odnosu na ostale pa mnogo zavisi i od saigraca.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.980
Reaction score
23.810
Локација
Beograd
Niko nije rekao da ce se sigurno vratititi protiv sc , ni da je laksa povreda osim portala. Ti hoces da ti se kaze "oporavice se 15. 10. u 18 h . " Ne ide to tako , Obradovic svaki put pa i sad je rekao , parafraziram , vidicemo na sledecem treningu pa odluciti.
Ne moze povreda lista biti laka povreda , za Dejvisa su rekli da je laka povreda i odmah je igrao sledecu
Ne neću da mi se kaže precizan datum povratka već kako jeste. Projekcija povratka je bila dve nedelje, to je Majk izjavio.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.605
Reaction score
20.435
Локација
underground
Danas je ovako sutra je onako , postoje neki testovi koji se rade i svakodnevna terapija , zato ti i kazem , nije to matematika pa da precizno izracunas. Napravis jedan pogresan pokret i produzis oporavak . Od ukrstenih ligamenata neko se oporavi za 6 meseci a neko nikad.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.980
Reaction score
23.810
Локација
Beograd
Recimo.ja aktivno pratim NHL i tamo se sve zna. Povreda je ta i ta, operacija, očekivan povratak za šest meseci...uvek je tako za svakog igrača osim kada su problemi "privatne prirode".

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.838
Reaction score
5.383
Локација
Beograd
Pa Zeljko je sad rekao da se nada za Zadar da ce biti spreman. Znaci da ce naredne sedmice krenuti 5 na 5.

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.733
Reaction score
23.656
Локација
Kej Republika
Rutinska pobeda.
Teramo dalje. Sledi baš bitna utakmica. Treba nam neka lepa pobeda. A neće biti lako.

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
185
Reaction score
1.134
Локација
JNA
A ako neko zna kako ide kod povredjenih igraca... Svi su osigurani (verovotano ovo Globos osiguranje kod nas), da li to podrazumeva da dok su povredjeni van tima platu snosi osiguranje? Ili kako? Ili samo troskove lecenja i oporavka spadaju u to osiguranje?

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
491
Reaction score
4.259
Локација
Beograd
Zanima me kako vidite Nakića u odnosu na Trifu? Kapiram da je mali uzorak ali meni je kompletniji igrač od Trife. Nakić ima ozbiljno telo, sasvim pristojan šut (nekonstantnost stvar glave i samopouzdanja), odbranu pegla bas dobro. Najveća razlika u odnosu na Trifu je sto može da iskreira sa loptom u rukama, podeli pas itd. Mislim da može da bude jako dobar igrač kad stekne rutinu i dodje do samopouzdanja.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.878
Reaction score
3.165
Konacno smo dobili SC bez drame ali ne i lako bar do zadnje cetvrtine, sezona je duga treba da se rastereti svaki igrac ali treba da i igraci budu malo koncentrisanii i ozbilni sa sto manje oscilacije u igru.

Bobrock

Alan Ford
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.239
Reaction score
16.147
Локација
Madagascar

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.509
Reaction score
7.175
Локација
vezenemam
Voleo bih da vidim i Bošnjakovića ili Dimitrijevića, mada mrka kapa za Zadar verovatno.
Možda neku narednu juniori dobiju malo više ABA minuta. Bošnjaković naročito deluje da bi mogao biti sasvim upotrebljiv u rotaciji.

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
315
Reaction score
1.434
Локација
...
Danas je ovako sutra je onako , postoje neki testovi koji se rade i svakodnevna terapija , zato ti i kazem , nije to matematika pa da precizno izracunas. Napravis jedan pogresan pokret i produzis oporavak . Od ukrstenih ligamenata neko se oporavi za 6 meseci a neko nikad.
Glavni problem je komunikacija. Dva debilka, matori i mladi, izlete odmah sa procenama, igrac se jos ohladio nije, a to obicno bude duze od navedenog, pa nervira sve.
Isto i pred povratak u trenazni proces.

Ja sam prvi kritikovao Momu i Baticu i ogresio sam se o njih, jbg...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
516
Reaction score
1.432
Voleo bih da vidim i Bošnjakovića ili Dimitrijevića, mada mrka kapa za Zadar verovatno.
Možda neku narednu juniori dobiju malo više ABA minuta. Bošnjaković naročito deluje da bi mogao biti sasvim upotrebljiv u rotaciji.
Tesko je ocekivati njih u nedelju.Posebno sto ce Zeljko sigurno uvesti Lakica u tim i dati mu priliku,decko je ostavio trag u Zadru,poznata atmosfera moze uticati na dizanje samopouzdanja.Zadar jebobjektivno losiji nego prosle sezone,Bozica ne mogu da nadomjeste. Moramo da drzimo pobjednicki mentalitet i kontinuitet pobjeda pa nemamo luksuz da pored Majka i Vasingtona idemo i sa ovim mladjanim.Ima vremena i za njih kada se odvojimo u talmicenjima.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.980
Reaction score
23.810
Локација
Beograd
Ništa novo ali moramo da budemo na oprezu, nikako da dozvolimo neko iznenađenje pogotovo što FMP igra u ponedeljak sa futurom, uz njihov potencijalni kiks...da ne pišem o prednosti domaćeg terena.