Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.502
Локација
Topèidera lepša strana
Ja kad vidim da cigosi napune vilama svoj dom sa prolaznicima i kompleksašima, pa kad puknemo vidim i likovanja ovih ovde cigosa, shvatim - MI SMO PARTIZAN; a ko ste vi!? Svi ste vi isti samo vas boje dele.

Kinzi će se oporaviti, velika šteta je što pola rostera naspram Bogdana više liči na igrače neke amaterske lige. Ali uspravićemo se i izvući i izovoga, kad ih sve vidim kako sikću, shvatim još više kakav je klub za koji navijam. NAPRED PARTIZAN!
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Ovo samo mi mozemo da izgubimo.Pa kako mozes da izgubis utakmicu,imaju 4 igraca sa 4 licne i mi ne mozemo da dobijemo.Pa sta mozemo da dobijemo?

Umesto onog unijatu Sarica da izbacimo u petom sekundu njegovog povratka na parket mi se usrali i dali Bogdanu loptu.

Bogdan je prakticno igrao 1 na 5 i bez dodatnih poena nismo mogli dobiti uz krimi igru u odbrani.

I da, serem se i poserem na bilo koju zonsku odbranu.Zabraniti zonsku odbranu za vek vekova,popijamo trojku od Rozica na 62-60 i gubimo mec.
Kakva bre zonska odbrana?
Pa mi smo sve utakmice pogubili zbog te zone,ajde jednom u mecu mozes kao iznenadjenje da primenis ali da igras po 20 minuta zonu i to da je ponavljas u kratkim vremenskim intervalima je ubistvo.

Iole ozbiljne ekipe brzo provale tu zonu,na pocetku se zbune ali posle provale.E mi nastavljamo da je igramo kad je provale i kada se adaptiraju.

Sa Gasicem ne mozemo da dobijemo nikoga,ovo je smesno kako gubimo i to od ovih majmuna.

Kinzi kao sto sam i predvideo los u napadu,sa brdom nerezonskih promasaja ali svaka cast za igranje na jednoj nozi,nikog nije bilo,usao je makar da stoji.

Zakuvali smo skroz situaciju,Vujosevic nije smeo da sam sebe iskljuci kao sto nije smeo ni Bogdana da izbaci prosli mec.
On je i pored svega zaposleni u Partizanu i ne sme da nasteti Partizanu tako sto ce izbacivati najboljeg igraca i sebe sa meca....
 
Последња измена:

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Jedva cekam kraj sezone. Tuzno je gledati citavu sve ovo... Izuzetno losa procjena strucnog staba i to u pogledu selekcije tima, morali smo uci u sezonu sa jos jednim igracem, a pokazuje se i da je Andric morao imati bar 10min po utakmici, momak pokazuje potencijal i hrabrost.
Lijepo je sto se pojacavamo, ali mi nikad nismo toliko mijenjali u toku sezone, Tepic, Pavlovic + jos jedan, ako ne i dva igraca...
Vujosevic definitivno vise steti nego sto koristi, bez nuzde, ja ne mogu ono da shvatim.
Kinziju svaka cast, pisao sam gluposti za njega na pocetku sezonu, tako da mu se izvinjavam, izuzetan kvalitet, ali on igra glavom.
 

Drej

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
187
Reaction score
10
Sto se tice Kinzija mene nikako ne bi iznenadilo da je on sam zahtevao da se vrati na teren jer je nevidjeni borac i timski igrac ... A da li je tako cucemo.

A ako nije onda je Gasic ispao ***** , ali da ne osudjujem dok ne dobijemo informacije
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Milutinov nije u padu forme, kod njega je sporna glava. Ali u onom smislu da hoće, da želi, grize...

Toliko mi liči na Muslija svojom indolentnošću, da se bojim da ne postane takav.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.656
Idemo dalje !!!

Prvo, nadam se da nije strasna povreda Kinzija i da nam majstor bude spreman za sledece izazove. Covek se ladno vraca u igru iako se vidi da ne moze, svaka mu cast.

Cetvrti vezani poraz u svim takmicenjima, ali jbg nema se sta zameriti momcima. Ovaj poraz je mozda bio i ocekivan za razliku od onog od Skoplja kuci. Situacija slicna prosloj sezoni kad smo se provukli do f4. Razlika je ta sto smo onda bili u full sastavu prosle sezone i dizali smo formu a sad - povrede bitnih igraca nas ubijaju ali moramo ih podrzati ljudi, uz pojacanja mozemo opet da cinimo cuda.

Ovu utakmicu su nas unakazile sudije realno_Ostalo sve standardno. Bogdan nas je odrzavao u zivotu, posle je i on gubio koncetraciju i masio dva bitna slobodna bacanja ali covek nije masina. Sve bi drugacije bilo da imamo makar jednog upotrebljivog centra ali to je vec stara prica. Jednostavno fale nam igraci i sve je jasno. Uz Pavlovica i jos jedno pojacanje bice sve to bolje, vraca se i kakav-takav Tepic.

Bice tesko, zato stvarno moramo da damo sve od sebe da podrzimo nas KK. Prvo ide kup, pa nam dolazi Siroki u Pionir i kikseva ne sme vise biti. Imamo par teskoh gostovanja ( fmp, Buducnost, Olimpija ) i moramo makar jednu pobedu da izvucemo tamo. Cupavo jeste, ali ko voli na tezi i komplikovaniji nacin nego mi . . .
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Druga utakmica u nizu gde gubimo iako imamo kumulativno bolji index korisnosti. Ekipa nema vise ni kap krvi i energije da izgura utakmice svaka tri dana... Bas imamo gadnu seriju poraza za redom... Odavno u ovom periodu nije bilo toliko... Plus za vikend idu tri utakmice u tri dana! Da su pametni da daju voljno Bogdanu, Kinsey-u i Lovernju a ostali da se krljaju pa ako prodjemo u finale - onda svom snagom - u suprotnom spremati Zalgiris i Siroki pa sta nam Bog da... Ne sluti na dobro obzirom da gostujemo Olimpiji, Buducnosti i ciganima. Daj Boze da se izvucemo!

Jesu sudije jele ono sto se ne jede, al' realno Cibona nas je dobila zato sto su njihovi igraci igrali onako kako mi igramo velike utakmice - borba za svaku loptu, svaki kos, svi igraju za sve, bodre se medjusobno i potpuno su zasluzili pobedu!
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
Auuuu 4 poraza zaredom... dobro poraz u Tel Avivu i (donekle) ovaj... ali ono protiv Lokomotive i POSEBNO MZT-a... nešto drastiĆno mora da se mijenja!
Razumijem ja da Dule izgubi živce ali da nastavi kad zna da ga sudije VIŠE ne tolerišu, e to ne mogu da shvatim! Pogotovo kad zna da je na klupi "znalac" Gašić... Gašiću, gdje ti je Dallo u drugom poluvremenu?!
O Kinziju i BOGdanu je sve rečeno. Naklon DO PODA :respect

Sutra ujutro hoću da na svim internet portalima piše:

ALEKSANDAR (ili Saša) PAVLOVIĆ POTPISAO (i igra protiv Širokog)

Ovako zaista više ne ide... Ako je TK ozbinjije povrijeđen onda smo ga izgubili i za kup...

Još da se najebem milosne majčice onim govnima u crvenim dresovima!

:napred Partizan
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.787
Reaction score
55.634
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Јел стварно толико неопходно да Кинзи игра последњу четвртину вукући се по терену као пребијен, стварно је толико то били битно, или је свети шћекић рекао да може он то?
Распао би се клуб да је ушао Дало, Аранитовић...
Кинзију свака част, какав је цар и борац.
Богдан једва дечко стоји на ногама пред крај, а његове партије више не вреди ни коментарисати.
Жоу забранити да спушта лопту на паркет у последњој четвртини, кад год покуша нешто да креира засрља, или ували неку лопту центру код чеоне. Данас није видео самог Кинзија на тројци...
Мусли с обзиром на минутажу и партију конкуренције врло могуће да игра последе партије у нашем дресу.
Иначе морам признати да се одушевим када видим како пунимо хале широм екс ју, не може то свако.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
I koga boli za kup. Nama bi bilo najbolje da ispadnemo odmah na početku, da se malo konsolidujemo.

Ja ne mogu da verujem da će neki od ovih igrača imati u CV da su igrali u PARTIZANU.
JOOOOOOOOOOOOOOOOJ
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
864
Mnogo sam se iznervirao,pa ne mogu da pišem duže.
Sutra ću napisati analizu utakmice i tima,pa ću se dotaći utakmice protiv Lokomotive,sramotnog suđenja u 2. četvrtini tada,promašenih zicera,gaženje linije na šutu ta 3 i pogotovo Muslija i nepravljenog faula u prvom napadu zadnje četvrtine kao i toga da nas već 12 utakmicu za redom nadskače bilo koja ekipa pod našim košem.
I u Zagrebu sramotnog suđenja u 2. četvrtini gde im nesviraju ništa pogotovo na našim ulazima,i opet gaženje linije pri šutu ta 3,i opet mašenje zicera mada manje,i opet naskakani.
Na kraju smo kažnjeni jer Bogdan nije mogao da brani pik ispadao je lagano,pa smo trebali da probamo zonu ili da neko drugi brani Blesingeja (mada ko ?).

Ali sve je to nebitno.
Da li naš trener i pomoćnik mogu da malo opuste momke i puste ih da igraju košarku?
KAKVA JE IDEJA DA SE IGRA NA SPUŠTANJE IZGUBLJENIM CENTRIMA I PRODORE ŽOA SA OKRETIMA,KAD IGRAMO SA SAMO 3 IGRAČA ( NA KRAJU SA 2) ?
KAKVU BOLJU POZICIJU TRAŽIMO OD SAMOG IGRAČA NA ŠUTU ZA 3 ?
MAKAR BIO I ŽO,MADA NEVIDIM DA JE NJEGOV ŠUT TOLIKO PROBLEMATIČAN.
CELU UTAKMICU GA OSTAVLJAJU SAMOG,PRAKTIČNO GA I NISU ČUVALI NA TROJCI,MOŽDA U 15 NAPADA.
PA NEK ŠUTNE KAD JE SAM,ŠTA IZGRADIĆEMO NEKU BOLJU POZICIJU ?
SEM ŠUTA BOGDANA I KINZIJA RETKO BOLJE POZICIJE DA IMA A POSLE PAR POGODAKA OTVORILI BI NAM MALO I REKET.

ŠUTNI KAD SI SAM.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
575
Reaction score
2.249
.

Jebem ti sve , sto moram da gledam ovakve utakmice , joj da nemamo toliko pehova i ne smem da zamislim sta bi radili ovakvim seoskim ekipama poput Cibone.Duleta ne fermaju sudije ni 5% posto vise ,neka uklaviri i on to ,proslih sezona je nasrtao na njih pa su ga trpeli , sad je druga prica... Igracima se stvarno nema sta zameriti ,i Gasicu takodje .Kinzi covek kog cu pamtiti kao najboljeg crnca ikad u Partizanu , daje 100% sebe ,verovatno je i sam insistirao da nastavi mec.Samo da Bogdan izdrzi ovaj tempo , gledam ga kako svaki sekund iskoristi da se odmori .Povrede zaobidjite nas vise ,majku vam jebem!!!!
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.770
Reaction score
6.397
Bogdan 39 min i 1 sekundu na terenu!!!

Pamet u glavu!

Mora se dobiti u Ljubljani, mora...
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Dule je dobri delom kriv za poraz u poslednje dve utakmice ABA lige, ne krivim ga ja ono za Bogdana sto je izbacio ali zato smo izgubili utakmicu. Veceras potpuno bezveze nasrce na sudije na samom pocetku meca i sada ce jos verovatno biti kazna da jednu utakmicu ne moze da vodi ekipu. Problem je sto cemo sada svaku utakmicu strepeti jer svaki novi poraz nas baca u bunar, ali sam sa druge strane siguran da cemo biti treci na kraju samo pojacanja da se dovedu u toku ove nedelje !
 

Monster

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2011
Порука
116
Reaction score
311
Joj kako ce da ih karamo na kraju sezone sve!!! Ovakva kradja protiv visestrukog SAMPIONA...EJJJ,plus povrede plus blokade plus medijska hajka i zbog svega toga sam UBEDJEN da ce da IH NAGUZIMO sve ove sezone,da mozda ali samo mozda podignu KRK neki drugo a ovo ostalo gazimo. Pa seme im jebem ustasko,zar ovako da se krade sampion krv vam jebem da vam jebem genocidnu!!! Vecini nasih igraca se nema sta zameriti osim centrima...pa dobro ljudi u cemu je problem? Sta se dogadja sa Milutinovim,on kao da je bunike jeo u poslednje vreme. Musli nije bio toliko los da ga neki ovde psuju(sramota),Gagic u defanzivi veoma dobar u napadu komican(baca loptu ka kosu cisto da je baci),Salic je bre dete i pustite ga malo,prva mu je sezona. Prosto je mazohizam pratiti ove centre u Partizanu,ne znaju kada da utrce,kada da rasire kada da zagrade igraca,gde da zagrade i kako da zagrade,blok ne umeju da naprave a ni da se odmotaju iz bloka,uvek naprave guzvu gde ne treba.

Zbog ustaskih govana i kradje sam polomio stolicu i psovao pred decom(jebem li vam seme ustasko lopovsko kada sam i to morao da uradim).

Voleo bi da nam ovi padnu u polufinalu da ih otresemo kao seljak sline!!!
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Moramo biti zadovoljni s obzirom da nijedan Srbin nije ubijen, iako su bečki konjušari sa pištaljkama u ustima bili spremni i na to da dopuste.
Svim poštovaocima cibone i njihove svetle tradicije želim jedan dugoročan aranžman u njihovoj prelepoj i veleevropskoj prestonici.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Porucio bih gostima (ne svim vec onim crvenim) da ce ispusiti i ove sezone, ajde sto navijate za tudji klub iz nase zemlje nego ste poceli i za hrvate da navijate:pickaciganska
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.502
Локација
Topèidera lepša strana
Moramo još samo da vidimo da li Bopgdan može da igra i 45 minuta ako padnu neki produžetci u narednim utakmicama, pošto Kinziju očigledno nije problem da igra sa jednom nogom.... :( Jebote bog te jebo.

Dobroodšao Pavloviću, pokaži šta znaš majstore, bar prostora za to ima makar 25min.

Gostima sportski pozdrav,
jebaćemo vas ko i do sad.


http://www.abaliga.com/game/131/Cibona-Partizan_NIS#statistic_FullStatistic
Kobi majstore! Indeks 35.
 
Последња измена:

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Al kad pogledam koliko prostora konstantno ostaje Zofriju i kad pomislim da bi na cetvorci mogao biti Berta koji bi ih samo zatrpavao ...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top