Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

haubica675

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
462
Reaction score
80
Локација
ganfers paradise
jasno kao dan, bitne karakteristike plejeva mora da usavrsi, postane produktivniji. da malo sazri sto psihicki, sto fizicki. konstantnost suta ce doci napornim vezbanjem. bitnije je da ima odlicnu mehaniku suta, koja predstavlja osnov za dobrog sutera.

fizikalije su odlicne, misicna masa ce doci kada za to dodje vreme.


edit: pedja materic na tviteru napisa da dallo ima raspon ruku 212 cm. sunce ti poljubim zamislite zonu 1-3-1 sa njim, bogdanom, bertom, lovernjom i muslijem. raspon ruku ne pada ispod 210 :)
 

Aristotel

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
163
Reaction score
18
Локација
Leskovac
Stojance brate ja ovde obicno ne pisem , ako se slazem sa necijim postom, ali ajd vise ta analiza pa da spavamo.

Dallo sve ti se dalo i svaka ti se dala, samo vredno treniraj i bice sve Ok
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Dobrodosao Dalo,da budes bolji plej od tvog zemljaka :D
 

MarkoPFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
443
Reaction score
42
Локација
Pozarevac
Dobrodosao Dalo u INSTITUCIJU!

Zelim ti napredak brzinom koju je imao Lovernj.

Da li neko zna na koliko godina je potpisan taj visegodisnji ugovor? Nije isto 2,3 i 5 godina a sve je to visegodisnji...

P.S. Sada na red dolaze Amerikanci ludaci na poziciji 3! :D
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.372
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Uaa stojance, na sta ti ovo lici bre?
Mi cekamo svi. Ja na poslu pijem kaficu i rekoh daj da iscitam carsav kad ono...da se nisi zapio i preterao sa ovim unucicima sto spominje vjans? :D Ili mozda jos uvek pises? :D
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Epa sada kada je i zvanicno dobrodosao Dallo u instituciju i da pokidas u crno belom dresu !
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Dobrodosao Dalo u porodicu.
Zelim ti da prevazidjes i tvoja i nasa predvidjanja!
Iliti po naski da im svima redno jebes mamanu!:pfc:
 

Nikoladzi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.640
Reaction score
117
Локација
Beograd
Dobre su sanse da se danas,konacno,odblokira racun..:ziveli
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Dobrodošlica Borisu, pa da se uklopi u tim kao što su njegovi sunarodnici! :D:
 

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
840
Reaction score
3.754
Локација
#вчћпдр
Dobrodošao Borise, dabogda osvojio 9 trofeja za tri godine kod nas.

A šta je sa čaršavom? :)
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Meni mali deluje ko potencijalna bomba od igrača. očekujem od stojančeta koji je naš resident expert neki podrobniji izveštaj.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.380
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Који курац... :D Оде човек на увертиру момачке вечери, дочекају га напушавања овде :D
Сад морам ко права србенда да куцам с посла, гледаћу да скратим.
Две напомене, нисам га гледао баш нешто много пута, оно што сам гледао био сам нервозан јер смо друг и ја морали хонорарно да гледамо те мечеве које су нам дали, због неких статистика, што нам се није свидело.
Друга, реално све што пишем је го курац, пошто може да се деси да за месец дана то буде скроз други играч у машини ДВ, као што је било с Жофријем, који се променио од четворке која воли да виси напољу, практично до центра што игра за фра реп.
Да кренем прво од шута. Свуда се пише да му је то као највећа слабост и на драфт извештајима, моје мишљење да дечко који има правилан избачај и распон руку 212 ( читај неће га блокирати да га јебеш) код Дулета неће имати великих проблема. Има основу нема константност. Много је радио на шуту, избачај му често није конзистентан, избацује у различитим висинама лопту, и нема што кажу американци фолоутру, некад прерано само баци лопту. У скок шуту се ослања на практично једну ногу, тј сав скок му је практично из те ноге. Тренери то не воле, јер лако одеш ван баланса, мени је то добра ствар пошто скоро да у милиметар знаш висину скока и можеш да избациш лопту у идеалном тренутку. Примера ради Бертанс шутира с практично једне ноге. Видећемо шта ће Дуле мислити о скоку. Мислим да код Дулета има озбиљан потенцијал да регулише шут у потпуности и да постане озбиљна претња с дистанце. Може и јако лепо да погоди с полудистанце, воли из продора да наскочи ( не као фратар не брините се :D ).
О физикалијама не треба трошити много речи, рам, проценти масти, распон руку, скочност, експлозивност све одлично. Напуцаће га Дуле још мало, али ће гледати да му очува експлозивност.
Он иначе неретко виси на кошу при скоку што ће Дуле у старту ценити.
Улаз, први корак, јако оружје. Често му фали снаге у завршници, некада нема идеју како да заврши, па улази у "Гордон мод" с оним његовим чудним шутевима. На улазу често користи дугачке руке да заврши испод противникове руке. Форсира пик, мада нема бог зна какав преглед из њега, али може јако лепо да проигра зато што првим кораком остави мечапа или центра иза себе, поред тога може да оде под таблу и само гурне лопту центру, што смо ми сви обожавали с Боом.
У одбрани по мени не користи сав потенцијал, мада треба имати у виду да је играо у индијанској екипи где га је и тренер јебавао, па није био ни мотивисан. С тако дугачким рукама, и одличном моториком, код ДВ би требало да буде дефанзивна звер. Верујем да ће бити ангажован и у зони, скоку, страни помоћи, знатно више.
Онако генерално, сушта супротност од Леа. Чак бих се усудио да кажем да играчки много више одговара и Партизану и Дулету. Пошто Партизан није баш место за прво пас играче, јер наше нападачке кретње и често одсуство њих ( због позиције за центре) инсистирају на кецу који гледа кош, Дало се намеће као одлично решење, плус мислим да је баш тип спољног играча који лежи Дулету. Лео рецимо игра главом, често може да се деси да напади буду с њим максимално пробрани процентуално успешни и да нема грешке, а да он не да ни један кош за 40 минута, или да упаднемо у проблем а да не можемо да се извучемо. Борис је другачији, он је ап темпо играч, срљаће некад ка кошу, залетаће се, али ће игра бити динамичнија, бржа, што по мени овој генерацији Партизана одговара. Изузетно "жив" играч и када је у игри треба увек очекивати нешто, дал ће то нешто бити добро или лоше, биће ствар квалитета и искуства и великог рада.
По мени фантастично појачање, боље него нека варијанта Гордић на једну годину, јер овај играч поред тога што нам концепцијски одговара јесте велики залог за будућност. Предвиђа му се касна прва рунда драфта, верујем да ће бити око средине прве рунде ако све буде било како треба после рада с ДВ.
Генерално фантастична реклама с Французима и ако сву тројицу лансирамо, Жоа практично и јесмо, плус Бертанс, и ови наши клинци, млади таленти широм Европе ће се сјатити да играју практично за џабе, само да би направили каријере, ако ту додамо сарадњу с Мишком и Материћем, који имају увид у таленте француске, по мени земље с највише кошаркашког нба потенцијала ( што се најбоље наплаћује), постоји шанса за озбиљан напредак клуба, где ни пичкоусти неће моћи да нас спречи. Прошле године пре свега овога рекох да би требали да гледамо мало француску лигу јер тамо има сјаних играча, и ево сада ово. Само наставити па да сви колективно ускоро навијамо за француску на такмичењима.
Што се тиче тима, да је Бертанс здрав, нама ништа не би ни требало. Овако капирам да ће се довести странац на тројци, нешто квалитетнији, питање је само да ли ће бити физичка свер типа помињани Рајт, која може да покрије и 4 и која лети по хали. Или ће то бити неки нападач типа рецимо Алмонд из фмпа, који ће да пуни. Варијанта између ко Кинси, је богами скупа, али ко зна :D
Мада видећи прошло финале, сигуран сам да ће ББ имати огромну слободу и да ће бити прво нападачко решење и да ће се доста акција играти за њега.
Под кошем не очекујем промене. Чак и од ових на проби, могуће је да нико неће потписати, јер капирам да би Дуле већ сада један потенцијал довео који ће да замени Бертанса, наредне сезоне.
Све у свему, рад се исплати, а тога нама никад не мањка, Милосаве доминарај, гази, дефлориши...
Едит
Не верујем да на нашем сајту пише да је дечко играо другу француску лигу, мало професионализма мајку му.
 
Последња измена:

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Malo je glupo pisati bilo kakvu analizu posle Stojančeta, samo da dodam da je odlična stvar što je prošao INSEP-ovu školu i potpisan je ugovor na 4 godine!
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Oglasili se i Zo i Leo na twitu i pozeleli dobrodoslicu Bobo-u.
Takodje se pridruzujem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top