Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Šta reći ? Kako biti pametan ?

Težak trenutak !
Ludnica na tribinama , stignemo -16 ,imamo + 11 , sve u našim rukama ...
Imamo napad ,lopta se odbija najgore moguće ,crnja šutira iz očaja ,lopta se nećka i ulazi .

Jebiga . Moralo je i to da se desi .
Mnogo mi je teško , plakao bih , al šta sad ? Da ugasimo klub što nas neće biti jedne sezone u EL ? Da prestanemo da gledamo KK ?
Ne bre !
Mi nismo cigani ! Mi smo porodica ! Teško je , al jebiga ,to je život !
Idemo dalje . Realno smo ove sezone najslabiji u poslednjih 10 godina . Što zbog loše selekcije centara ,što zbog povreda .
Nije bitno koliko ćeš puta pasti ,već koliko ćeš puta ustati.

I moderatori ,banujte bre ovu bagru sa foruma . Jel samo ja vidim dobronamerne postove ciganštura koji se javljaju samo u ovakvim prilikama .

HRABRO GROBARI , IDEMO DALJE !!!
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Koji vam je kurac sa svaljivanjem krivice. Izgubili smo meč od rkipe koja je dobra. Je li ovo kraj jedne ere, jednog kluba, jedne ljubavi? Možda za neke od vas jeste, ali Partizan je preveliki klub da bi ovdje stao! Problemi ne leže u Duletu, Gagiću i svim ostalim momcima. Oni daju život za svete boje. Problem je u nesposobnjakovićima koji ne mogu da obezbijede Partizanu normalno funkcionisanje. Moramo da se ujedinimo kao nikada do sad. Partizan nije pojedinac, Partizan je religija koja ima armiju obožavalaca iza sebe! Nr sumjam da će Dule dići momke za Superligu. Daj da osvojimo to, a u međuvremenu neka naš jebeni menadžment na čelu sa onim Šilobadom kako zna i umije moli za Evroligu i sponzore. Ako ne uspiju u tome, neka idu što dalje od svetinje! Volim Partizan!
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
nije problem pretrpeti poraz, pretrpeli smo i zadar pre godinu dana, i one nemce posle produžetka, i hiljade različitih... problem je što ovaj poraz nosi vanterenske poraze koji će nam sve srušiti i svima je to jasno... i ne znamo kako to nadmašiti, kako biti nesportski protivnik, kako se boriti van terena... teška noć, prava grobarska...
što kaže Dis... "Ja se svemu smejem, pa me sve i boli..."
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Gagic je odigrao odlicnu utakmicu i bio mozda i kljuc preokreta obzirom da su nas odvaljivali sve vreme dok su igrali Milutinov i Musli...
Nebitno, ovo je neka bozja kazna... trebalo bi se zamisliti zasta.
Sve smo imali, i borbenost i kosarkaskog boga Sasu Pavlovica, sut za tri, sudije koje navlace za nas i udje lopta sa 12 m uz 4 kontakta na najtvrdjim obrucima koji postoje!!??
Strasno, horor... pijem posle visemesecnog posta, opet me ceka besana noc, ali sve te muke ne mogu se meriti radoscu koje mi je doneo KK Partizan.
Najzalije mi je igraca jer ovo veceras je bila odbrana na granici ludila ii fanatizma. Nemojte ih pluvati, ljudi... nisu zasluzili, NIKAKO.
I svaka cast onima koji su bili u Arreni! Grmelo je.
Ne znam kao idu ti ugovori sa Euro ligom, znam da smo godinama kukali za tim, valjda smo zasluzili, pa cela Evropa godinama prica o nama.
Mada mislim da nema sanse jer ce musavci da uslovljavaju da i oni dobiju, a zna ce za koga ce govno cigansko za koga je glasalo pola ove usrane drzave da lobira.
 

MojaKuca

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2013
Порука
19
Reaction score
0
Sta ste samo navalili Gagic pa Gagic. Jedini je on od centara nesto i odigrao. Sta je sa drugom dvojicom? Svirana mu je namerna iz faula a ne sto je nekoga osamario iz cista mira. I to je bilo na +11. Odigrali smo mnogo lose zadnju cetvrtinu, pogotovo posle izlasaka nurkica.

Fantasticna partija Pavlovica, morao je zadnji napad da ide na njega da zavrsi 1 na 1. Nije ni Tepic kriv, dobio je loptu na 3 sekunde do kraja a nije imao izgradjenu poziciju. Citav zadnji napad je bio trapav.
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Мрзе нас јер смо бољи од њих

Ја нисам оптимиста по питању позивнице. Пријатељи моји, ја се бојим следећег сценарија. Да се прогласи за национални интерес да Србија мора да има клуб у Евролиги. Да се тај клуб максимално подржи, јер је то интерес српске кошарке, да му се омогући добар буџет и да му се дају гаранције за домаћинство од града и владе. Погодите ко игра квалификације и који је то клуб. Ми смо увек били нежељено дете оца Београда и Мајке Србије. Трпили су нас јер смо сво време доказивали да смо бољи и способнији од њиховог чеда. Сада смо направили грешку и сав бес родитеља биће искаљен на том детету, а друго дете, неспособно, закржљало, помало лопов је добило благослов родитеља и целокупно наследство. Што се тиче Евролиге, сигурно неће изједначавати јадранску са шпанском лигом дајући им могућа четзири места. Тако да ће и комшија(Евролига), којем је то дете било симпатично због својих постигнућа рећи, кад родитељи све ове године нису бринули о теби, ја ти помоћи не могу.
 

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Reaction score
73
Локација
Sabac
WEb Gazda, zatvori nalog, povuci se u rupu, samo nemoj molim te da pises vise na ovoj temi.
Ostali sto pljujete Gagica, jel ste vi gledali mec danas, ili ste videli samo tu nesportsku? Niste videli njegove poene, izbacivanje Nurkica, bacanje za loptu?

Partizan je iznad svega ovoga, sad pokazimo ko smo i sta smo, na forumu postoji cela jedna tema NISMO ISTI, ajde i da pokazemo to.
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Nas poraz ce dovesti do jos veceg budzeta mutanta, ovo je smejurija sto su imali u odnosu na budzet za sezonu 14/15... Oni ce proci kvalifikacije... Scenario Enslavedov sa fudbalom i kosarkom kada su oni u pitanju, kao da vidim pred ocima... Ako se Jug procisti u godinama bez trofeja koje slede, to ce biti jedini dobitak... Najebali smo u apsolutno svim ekipnim sportovima...
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Ako moze bez pljuvanja igraca BB, Tepica, Gagica...niko nije zasluzio (osim pomracenja mozga Muslija na pocetku)

BB je jednostavno otisao predaleko, nije mogao da stigne do Smita ni da je podigao ruku nista ne bi znacilo, Tepic isto tesko sta da je mogao da uradi...jedino poslednji napad al ni tu ne znam sta bih rekao...prosto sve je posledica toga da je fortuna na kraju tako odlucila, kako se lopta odbila i kako ovaj dade iz trka...jbga

Repesa bolje spremio i usao u mec, posle smo se zategli i preokrenuli, mozda i postali malo prepotentni, u smislu da smo ocekivali da smo dobili mec. Inace spektakularan mec, evrlogaski...i uopste imali smo priliku da gledamo nekoliko buducih i bivsih nba igraca


Sad da vidimo kako je sazdan KKP i kako cemo sad da se dignemo.


SASA PAVLOVIC JE BOG!
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Tezak poraz, dugo se ovako nisam osecao. Od ocaja do sjaja i onda hladan tus...dosta toga je izgubljeno u tih zadnjih 4 sekunde, ali sta da se radi, tako je sudjeno...Centarska linija nam je slaba tacka cele sezone i mislim da je glupo svaljivati svi krivicu na jednog igraca, ovo je poraz celog Partizana. Videcemo sta ce nam se izdesavati, nadam se da cemo iz ovoga izaci jaki. Jbg, mi smo hrvatski klub morali smo kad tad da primimo trojku uz zvuk sirene...

OGREJACE, OBASJACE, SUNCE IZNAD HUMSKE ULICE!!!
OGREJACE, OBASJACE - PESMA
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Jebem ti život,ali šta da se radi.Koliko smo utakmica dobili na ovakav način-jednom se moralo i nama vratiti.Da sam mogao verovatno bih pucao u nesrećnog Gagića u onih nekoliko sekundi po isteku utakmice,ali sad mi ga je iskreno žao,njemu je najteže, šta li sada samo njemu prolazi kroz glavu?Glavu gore!Sledi nam nekoliko godina patnje,muke i čega sve ne....nije nam ni prvi ni poslednji put.Kraj jedne epohe se završio,kraj koji nas na žalost nekih nije i neće ubiti, iz ovoga ćemo izaći samo jači,bar smo u toj epohi ostavili neki trag koji neće moći niko da izbriše!A možda i nije kraj..............:pfc:
 

haubica675

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
462
Reaction score
80
Локација
ganfers paradise
artmedija, hajduk, petahtikva i cedevita. zbog ovakvih poraza volim partizan. takvi porazi me samo ojacaju, dodaju novi sloj u ljubavi prema klubu.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Utakmica se nikada ne može svesti na jednog igrača, jednu grešku, jedan trenutak. To je skup događaja koji teku jedan za drugim.
U tom kontekstu, glupo je kritikovati Gagića. On se dobro borio. Musli i Milutinov su me mnogo više razočarali od Gagića. Ipak, ni njih ne krivim.
Tepić takođe, nema mu se šta zameriti, odigrao je borbeno.
Nama su dva šutera, Bogdan i Bertans šutirali 3 od 9 i 2 od 9 za 3 poena. Verovatno je tu ključ poraza. Ali, ni njih ne kritikujem , jednostavno- desilo se.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.406
Локација
JNA
Da li moze samo neko ko se bavio kosarkom ili je dosta upucen i zna, da li je onako trebala da se igra odbrana kao sto se u poslednjem napadu Cedevite kretao Bogdanovic!? On je bukvalno pustio igraca da dodje do 10 metara do kosa, i da naskoci a da nema nikoga ispred njega ili bar neke ruke preko koje bi sutnuo!? Ne znam, nisam pametan..jaoj Boze..
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Nas poraz ce dovesti do jos veceg budzeta mutanta, ovo je smejurija sto su imali u odnosu na budzet za sezonu 14/15... Oni ce proci kvalifikacije... Scenario Enslavedov sa fudbalom i kosarkom kada su oni u pitanju, kao da vidim pred ocima... Ako se Jug procisti u godinama bez trofeja koje slede, to ce biti jedini dobitak... Najebali smo u apsolutno svim ekipnim sportovima...

E ovo je ono sto najvise boli jebe se meni toliko za ABA ligu.Ali posle kad nas cigani budu krali i imali sve veci budzet necemo moci da krivimo druge...
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Mi igramo evroligu 10 godina i nismo osigurali stabilnost. Večerašnja pobeda bi produžila agoniju i u ovo vreme sledeće godine bismo bili u još goroj situaciji. Umesto toga, dođe lepo instant klub sa prosečnim igračima i pobedi nas predvođen Goranom Sutonom u sred Beograda pred 15000 navijača. Nema se šta zameriti nekom drugom osim samom sebi. Samo sumnjam da će se neko ozbiljnije zapitati posle ovoga večras, neko ko treba da se zapita. Nego će se nastaviti kukanje i silovanje dosadašnjeg recepta.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Odavno ne gledam kosarku jer su mi zivci otisli za tu igru.Jos od vremena lukajica samo pratim dal smo dobili, eventalno pogledam snimak.Ali znam sta se desava.Danas sam gledao celu utakmicu...popizdeo sam i cvrsto resio da opet ne gledam direktno...jer ljudi,stvarno moze da se od ovoga rikne.Sto se tice igraca,ocigledno nemamo centre.A Bogdanovic?Pa naljuticu mnoge-ne svidja mi se uopste,Pavlovic je klasa odmah se vidi.Bogdanovic mi se ne svidja jer na 2 njegove trojke sledi 5-6 upropascenih napada i puno nerezonskih dodavanja.Mozda sam dunster za ovu igru ali tako ja ovo vidim.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Дошао је и тај дан, што се каже притерало уза зид. Сада ће се видети ко је ко! Зашто ово кажем, а притом не мислим само на навијаче! Држава се својски потрудила да нам отежа посао, ово од вечерас је загорчало живот, али то је то. То је тај изазов пред којим нисмо били последњих година!
Ајте сада да видимо ко је ко! Да ли ми као навијачи смо ту само када је лепо, или и када пригусти?
Да ли је маркетинг коначно увидео да више нисмо Мерцедес, већ лепимо знак на Икарбус?
Ајде да видимо ко ће колико сада да допринесе! Не би Дуле држао овог или оног, да је могао да доведе овог или оног.
Ајде да видимо да ли може да се нешто ућари на картама и када се не игра Евролига, ајде да видимо да ли тај маркетинг (за који не знам ни да ли псотоји) може да донесе који динар, а да није од продаје играча, или због љубави навијача који ће да плате карту да би гледали утакмицу.
Ајде да видимо људе у клубу који су се ударали у прса када су падали Реал, Макаби, Барселона, да ли може да се издејствује вајлд?

Ајде да видимо ко смо и шта смо, на какве жртве смо спремни, колико волимо или радимо за тај клуб, па да се коначно бар нешто доведе на место! Па тако онај ко не воли нам на трибини и није потребан, а онај ко не ради, нам не треба ни да присмрди клубу! Ајде да тај тежак изазов, можда најтежи у последњих 10 година, превазиђемо како треба.
Хајде да са брода који је почео да тоне пустимо да прво изађу мишеви, а да онда људи, који на том броду остану, га закрпе и врате тамо где му је место!
 

ZilePfc

Početnik
Учлањен(а)
12.12.2011
Порука
21
Reaction score
3
Локација
NBG Blokovi
U porazu se ne ponesi,u pobedi se ne ponizi!!!
Samo Ljubav i samo podrska za svakog iz naseg Partizana!!!
Makar igrali i beton ligu doci cu da vas bodrim zato sto nosite Crno-Bele boje!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top