Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
dante.jpg


Dante Egzum je novi košarkaš Partizana NIS

Reprezentativac Australije, nekada 5. pik na NBA draftu i doskorašnji košarkaš Barselone, drugo je pojačanje crno-belih ovog leta.

Dante Egzum je novi košarkaš Partizana NIS. Reprezentativac Australije, doskorašnji igrač Barselone i peti pik na NBA draftu 2014. godine, drugo je pojačanje crno-belih ovog leta.

Igrač rođen 13. jula 1995. godine, dolazi u Partizan NIS nakon 25 evroligaških utakmica u dresu Barselone. Za nepunih 17 minuta po meču u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenjju, novi igrač crno-belih je prosečno beležio 6,3 poena, 2,5 skokova i 1,6 asistencija. Na 21 utakmici u španskom prvenstvu, Egzum je imao prosečan učinak od 9 poena, 3,6 skokova i 1,4 asistencije.

Pre dolaska u Barselonu, Dante je igrao za Juta Džez i Klivlend Kavaliers u NBA ligi. Za nepunih 7 sezona, on je odigrao 245 utakmica u najjačoj ligi na svetu uz prosek od 5,7 poena, 1,8 skokova i 2,4 asistencije po meču.

Tokom prošlog leta, novi igrač Partizana je bio član nacionalnog tima Australije sa kojim je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

(Foto: Euroleague / Partizan NIS)
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Odlican defanzivac koji pokriva 1-3 pozicije sa sjajnim prodorom kojim se skuplja odbrana i ostavlja prostor sutu za tri(Andjusic), bas ono sto nam je falilo. Nadam se jos jednom pleju koji ce biti pass-first
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top