Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.668
Reaction score
5.601
Ne znam druze ti mi objasni ako znas. Jebeni PAO dovede Nana kao od sale,Bajern lagano Ibaku onomad, reponja za pola sata dovede pleja od kad je dosao u Baskoniju jedino mi sviramo kurcu vec mesec ipo. Nerviram se
Ne znam sto se nerviras...sta si ocekivao Nan da dodje kod nas? Mi Lesora nismo mogli da zadrzimo od Panate a ne da se bijemo oko Nana sa njima. Ovog repati sto je doveo ja nemam pojma ko je igrac uopste,iskreno. Ali znam sigurno,da dovedemo pleja koji je u nba belezio prosecno 3 poena jebali bi se i majka i otac celoj upravi KK.
Mi ni prosle godine nismo dovodili proverene igrace ,dok su drugi dovodili kamapce i vildoze. To je sto je brate dobra je ekipa pa kako bude. Brazlica sam gledao celo svetsko i pripremnu protiv nase repke,dao nam je 15ak pts ako se dobro secam. Voleo bih da je istina da dolazi ako ne Boze moj...sta je tu je.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.104
Reaction score
4.134
Локација
Beograd
Sve da je MJ lično iz najboljih dana ne sviđa mi se ta situacija. Lik je potpisao ugovor sa klubom i onda mu se "digla" patka da mu je ipak ispod časti da igra EC pa je samovoljno rešio da se ne pojavljuje.

Istina.

Po meni, u tom slučaju, ok plati sine lepo sam sebi obeštećenje koje je odredio klub, pa onda pregovaraj sa kim hoćeš. Nekako, ne uklapa se u mentalitet igrača koji igraju za Partizan.

Ipak i pored toga, ako i kada potpiše, puna podrška, jer se usudio bih se da kažem radi o igraču koji donosi ekstra kvalitet.
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
205
Reaction score
1.480
Локација
Beograd
Svi baratamo poluinformacijama (u najboljem slučaju) i sudimo na osnovu istih. Dovodi se u pitanje karakter igrača jer neće da ostane u faking Veneciji a zove ga najveći trener u istoriji sporta i najveći KK na prostoru Evrope??? Frustracije jer Pao dovodi Nun-a u medjuvremenu su poseban nivo ludila… sto reče neko “dani mrmota” na početku svake sezone. Iskulirajte i uživajte u procesu. Ako dodje Bruno super, ako dodje neko drugi ili niko opet super. Ne zeljko i Savic su ludi ne znaju šta nam treba i šta može da nam bude dostupno. Ne treba nam Nun Zeljko hoće da se KOCKA sa Balsom i Tristanom??? Daj malo realnosti.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.802
Reaction score
2.574
Локација
CyberSpace
evo i Donatas reče juče ovde od 43:28 da i on ima takve informacije da je Bruno blizu potpisa sa KKP
kao što rekoh na prethodnoj strani, samo mirno braćo... samo mirno... sve je ovo normalno

 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Pa i on cita sta i mi, zato je to i rekao. Niko od nas nema uvid u ugovor a ono sto jeste odjeknulo su rijeci predsjednika Venecije da od tog transfera nema nista, sto priznacete nije mala stvar. Ne znam, po meni, tesko ce ovaj doci.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top