Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.088
Reaction score
5.045
Локација
vezenemam
preuzeli ih "oni kojima niko ne može da zabrani kako će se zvati"?
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Gerardini je u opširnom intervjuu za turski "Trendbasket" kazao da su sve odluke o igračima na treneru Željku Obradoviću i da je "njegova poslednja", ali da veruje da će Lovernj ostati u Fenerbahčeu.

"Niko nas nije kontaktirao. Žofri je naš košarkaš i deo ekipe. Postoje stvari koje su izvan svlačionice i to svi moraju da prihvate...", naveo je Gerardini i objasnio da treneri nekada igrače sklone sa strane kako bi mu poslali poruku, kao i čitavoj ekipi.

"To se dešava u svakoj porodici, znali su naši roditelji da kažu da nešto nećemo raditi nedelju dana ili mesec dana, takav je odnos i trenera i igrača".

Partizan je imao ideju da Lovernj pojača ekipu na deficitarnoj poziciji, ali vremena je još malo pošto rok za registraciju igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara u 18 časova. Miljenik navijača crno-belih tako deluje sve dalje od povratka u omiljeni dres.

"Žofri je deo naše ekipe i nastaviće da bude", poručio je generalni menadžer Fenera.
mondo.rs
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Znaci to je to. Dzabe smo polemisali ovde.

Na kraju stvarno izgleda niko nece ni doci.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
567
Reaction score
2.169
Kakva neozbiljnost ukoliko se ne dovede petica. Koliko je proslo od kad je Parahuvski otisao, mada se i mesec dana pre zvanicnog odlsaska znalo se da je otpisan.
Ovde snose odgovornost i Andrea i Ostoja,ne smem da zamislim na sta bi licili pod kosem da Mozli ovako ne igra, samo se nadam da se nisu zadovoljli Mozlijem, pa na foru misle da guraju EK i ABA-u.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.208
Mozda je I ovako najbolje, zasto Pejners ne igra zadnjih utakmica dali je on sledeci koj ce nas napustiti uz odredjeno obestecenje.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.913
Reaction score
21.622
Ne bi bilo logično da gostuje po dnevnicima i priča kako je pojačanje na centarskoj poziciji ključno, a da ne dovedu nikog.
Znam sa kim imamo posla, ali nije baš tolika budala.
Videćemo.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.397
Reaction score
4.611
Локација
Zemun
Ja koliko sam shvatio, nije problem u jednom papiru, vec Meklin ima takav ugovor(klauzulu) da moze bez obestecenja u EL ekipu. Valjda traze neko obestecenje...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top