Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Ovo iznad ima logike za određen deo populacije. Da sam svaki put dobio dinar kad sam čuo "Stvarno preteruje sa Kk i vaterpolo klubom Partizan, pa idi u pičku materinu to su prvaci Evrope nek sipa u fk džvedžda", do sada bih imao za svadbeni poklon gobeljiću.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Ja ne znam da li ste vid realni da ce vodja da pusti jednog Zeljka da dodje u Partizan a da nije siguran dal ce Zeljko biti kriticar vlasti ili ne. O cemu vi pisete? Covek nista ne prepusta slucaju, doktorirao je manipulaciju, medijski mrak i autokratiju i on ce sada satro da pusti Zeljka u Partizan i da se skandira Vucicu pederu od strane 20k navijaca. U kom svetu vi zivite? Pa ne dovode ga Ostoja ili Savic sigurno u Partizan, a ove trenutne uslove Zeljko ne bi prihvatio ni za dva zivota.

Ako Zeljko dodje, doci ce uz dogovor sa Vucicem koji ce mu obezbediti sto nikad niko nije obezbedio Partizanu, a u isto vreme i niko nikad nije toliko unistio sportsko drustvo. Naravno ovo sto on “pomogne” ce se pripisati njemu licno a sto radi protiv se pripisuje nesposobnim ljudima u upravi i sistemu. Ona prica ja (Vucic) vam pomognem jedne i druge godine a vama sve malo i nista ne mozete sami, a Ostoja i Vucela sagnu glavu i kazu tako je predsednice, eventualno Covic i Terzic su krivi, to je najdalje sto su dogurali, borba kroz institucije.

Opet kazem ako Zeljko dodje pre ocekujem da ce da kritikuje svakog ko skandira Vucicu pederu nego da ce on da se bori protiv sistema koji ce mu obezbediti uslove kakve niko nije imao.

Jos jedan u nizu vodjinih trikova zarad politickih poena. Dopustice “fer” borbu, samo cemo videti dokle (moja prognoza je jedna godina).

Ovde Zeljko ima dve opcije, da prihvati da preuzme Partizan i pomogne mu a uz to da mu budu ispunjeni svi uslovi (sto opet niko nikada ni priblizno nije imao) ali da ne sme protiv vlasti da prica ili da ne prihvati i da gleda sa strane ovo urusavanje kluba. Na jedno oko ce morati da zazmuri oko te borbe protiv sistema ako zeli da pomogne klubu i mislim da je to jedini uslov sa druge strane pregovarackog stola (Vucica).

Za mene je Zeljko ikona ne samo kluba, nego i svetske kosarke i sporta i zato ako dodje bice mi pomesana osecanja zbog toga sto dolazi u nevidjeno blato koje ce vodja da pocisti, videcemo samo do kad.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Zna Želimir u koje blato dolazi. Pa isti bih bio kao on, idem kući bre glavom kroz zid da vam jebem majku svima.

A što se tiče skandiranja usniji, ne morate da brinete. Tu su dve opcije.
1. Biće zatvorena hala ili malo prisustvo podobnih članova (korona).
2. Služba već ima ekipu koja će voditi računa o tome da se ne dešava.

Ćerka me probudila u pola 6. To nikad ne radi, prespava celu noć. Oseća i ona povratak Želimira kući.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.901
Reaction score
7.788
Neko je pomenuo/negde sam procitao da ce se znati kao do 28 juna, mozda i gresim, ponedeljak je tako blizu a tako daleko, za sada pucamo se corcima...
Ubija ovo cekanje, nervoza raste...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Brate mene groznica tuče od nervoze i iščekivanja. Nemam više trunku snage, fizički osećam napetost i maksimalno se trudim da se i ne javljam više al ne mogu da izdržim :( Bojim se da pod ovakvim pritiskom ponedeljak neću dočekati u dobrom stanju... Od jutros sam počeo da pijem, ne mogu to trezan više podneti.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
To "ili-ili" me najviše izluđuje. Opet kontam da su se najbolje stvari dešavale baš onda kada svi portali i mediji ćute. Nekako prekraćujem vreme ovde na forumu, opraštajte svi... Jasno mi je da mi svi jebu kevu kad vide novu poruku i ponadaju se a onda vide da ja nešto kenjam. Trudim se, verujte mi. Juče nisam imao više od 2 posta /ako se dobro sećam/.

Gledam sve vesti, rifrešujem ovde kao i svi i nekako se uzdam u Tulju, sve gledam da li je tu među prisutnima na svakih 15 sekundi i oće li konačno baciti neki optimistični post ili roknuti NUKLEARNU BOMBU. Žocovu konferenciju za štampu ima da vraćam MILION PUTA, čini mi se da ću svaku reč zapamtiti napamet.

I nemoj brate to "ili-ili", ne želim da se javno brukam pa da kačim ovde snimak ali već sam se dobro ubrljavio, sreća da sam doručkovao! Pijan sam ko pička da prostiš na izrazu a pijem samo većim prilikama u životu...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ne dam brata Tulju... Ima dobru veru kako god ovo da prođe! :D

Hvala i ostaloj braći što se jave da me neutešnog uteše... JBT osećam se kao neki ludak verujte mi. A inače sam sasvim normalan lik.

Ovo je braćo ISTORIJA u SADAŠNJEM TRENUTKU. Neki možda nisu svesni, ali ovo je RAVNO OSVAJANJU EVROLIGE ako Žoc potpiše. Niste svesni majke mi, verujte mi. Ovo je kao da Partizan osvaja NBA u kojoj se i ne takmiči. Ovo je od ŽIVOTNE VAŽNOSTI. U sledećih 30 godina se neće desiti ništa slično ovome.

Ako ne potpiše, jednako će biti ISTORIJSKA GLUPOST i AMATERIZAM pošumljenog.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.902
Onda nece danas, posto je limar do podne pod stolom u sudaru sa Zelimirom :D mozda Savic vadi prosek :D
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
450
Reaction score
2.408
Jel i Jaramaz ceka kako ce da se zavrsi ova saga oko Zoca? Do prije par dana pricalo se da je vec obukao dres Bajerna, sada tajac.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.878
Ono izletanje u medije je više izgledalo kao pritisak na druge, a ne na Želimira. Jedno je kad smo prvi kao nekad i bacaju nam koske pa ne bude ništa, drugo je ako hoće da ti uzmu poslednju nadu u ovakvoj situaciji. On je čovek rekao svoje. Neki džiber upisao na wiki da je u panati. Ne može se više ovako leb ih jebo. Ako se stvarno nešto danas dešava onda tišina nije dobra.
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
Rekao bih da se čeka možda 27.06. da bi se bombastičnom vesti o Žocu donekle "poništila" profina najevljena revolucija i vidovdanski ustanak.
U smislu gledaj šta radimo za Partizan a onaj buca nešto se buni bezveze. Ali, ima ko da pamti
Ajde Želimire više pocrkasmo
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top