Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Oterali su Divca u Ameriku, Duleta u Rumuniju, Trunkijerija u Nemačku, srali su po Djordjeviću pa je čovek otišao u Italiju i sad će da nam dovedu Željka?
I da ga dovedu ima da naprave takvu svinjariju koju su već krenuli da prave, po medijima, u aba ligi, čoveku će se smučiti i Srbija i košarka u njoj. I dok su nama bacili kosku, oni već dovode igrače u svoj propali projekat, samo oglašavanje onog bolesnika o dolasku najvećeg trenera u klub koji on mrzi iz dna duše mi govori da će Partizan ponovo biti inferioran , a neka njegova legenda smazana sns mašinom. Dok je ove vlasti, mi dobro nećemo videti.
Moguće da ima nešto Don Kihotsko u našem klubu, moguće je poraziti vetrenjače, ludost je lepa ali uglavnom boli na kraju.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Znaci sutra ce vucic reci sa sve lizanjem usmina, znate ne moze Srbija dati bas 12 miliona, ali eto zarad mira u kuci, spremni smo vam pomoci sa dva miliona.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Predsednik je odavno rekao svoje postavljajuci Ostoju na celo kluba.
I nece reci nista drugacije od toga, nikad.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.631
I naravno, ako se sve ovo što svi željno ovdje isčekuju, desi, očekujem javno obraćanje prvaka u svim mentalno registrovanim bolestima i pripisivanje zasluga državi ( čitaj: sebi ) i određenu grobarsku masu koja preko svega toga prelazi, jer jelte, možemo i mi biti dio te bolesne igre ako smo bar malo srećni.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Pa da je slepac sve ove godine sipao u nas umesto u ove amatere iz zeleznika, mogao je imati mnogo bolju reklamu nego sto su mu je oni napravili.
Ovako je udovoljio svojim kompleksima ali i prosuo milione narodnih i sponzorskih para niz Dunav.
Mozda ga je neko dobronameran prijateljski savetovao da je vreme da se uozbilji i da je ok da svoje komplekse leci u fkcz, a da kosarku ( i mozda ipak vaterpolo ) prepusti profesionalcima.
(Znam da je ovo pokusaj racionalizacije trenutnog suludog stanja, ali mi nadu do daljnjeg niko ne moze oduzeti).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top