system
Grobarčina
Apropo bačjezganja masnokosog anđusao o Žoču
I opet je pošumljena limarčina iskoristila priliku da prećuti.
I opet je pošumljena limarčina iskoristila priliku da prećuti.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Kakvo god ja mišljenje imala o Ostoji (a ne mislim ništa lepo o njemu), stvarno bi bilo dno za bilo koga, pa čak i za Ostoju, da kao predesdnik kluba komentariše Anđusove baljezgarije...
Čijim ti parama mlatiš?![]()
Ovo gde smo danas je sve isključivo Žočova zasluga i svako pominjanje istog zahteva momentalnu reakciju ne zato što je on nesposoban nego nam je to dužnost prema njemu. Pogotovo ako neki masnokosi reketaš koji je baj d vej dobio batine od ćokijakrene da baljezga o nečemu.
Eto, razočara Goran neke... opet kratak post!Mislim da je pravilnije:
Ostoja ti da da se nadaš...![]()
Ali brate, Informer...
Pa ja bih (da sam u mogućnosti i da mi to uopšte u životu treba) prvo proverio da li su uopšte i razgovarali sa onim čiju izjavu prenose, a kamoli da li su je tačno preneli...
Pre će biti da je rekao nešto ovako:
,,Kad ste u Partizanu, ciljevi se uvek znaju, idemo na trofeje. E takav tim nam treba. Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Zanimaju nas samo trofeji i u skladu sa tim ćemo i da se ponašamo. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa trenerom. Radimo najbolje što možemo da napravimo konkurentan tim,,...
Iz čega su oni verovatno ,,izvukli,, da je rekao ,,Idemo da osvojimo Evroligu!,,...iliti: ,,Napravićemo tim konkurentan ne samo da se takmiči, već i da osvoji Evroligu, poručuje predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović!,,...to jest: ,,Kad ste u Partizanu, cilj je uvek trofej, pa i u Evroligi,,...
Dakle, čisto sumnjam da je Ostoja, kao čovek koji je u vladajućoj partiji (te i pod prismotrom A.V.), imao neki interes da javno i bombastično najavljuje ,,osvajanje Evrolige,, ili da je baš toliko glup pa da je to još ponovio tri puta na razliličite načine...
Ali, ako mi Informer (ili neko od kolega sa foruma) pusti (nemontiran) video-zapis gde to isto stvarno mogu da vidim i čujem (i to tri puta), poverovaću...
![]()
MIJAILOVIĆ ZA INFORMER: Idemo da osvojimo Evroligu!
Kad ste u Partizanu, cilj je uvek trofej, pa i u Evroligi. Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. U skladu sa tim ćemo i dovoditi igrače, kaže prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailovićinformer.rs