Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.701
Reaction score
22.673
Локација
Beograd
U jednom moram da se složim sa Grbovićem u slovo. ABA liga je najjadnija liga na svijet, ili se lomi sa KLS. Dakle, Kup Koraća je za obe lige NBA.
Drugo, ako ligi nije u interesu, ne bi ni igrao dalje, kao ni KLS. Pa neka se jebu svi komplet kada ne smeju jednoj spodobi da kažu dosta.
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.383
Локација
Kosovska Gracanica
Kunem vam se, kad sam video da ste okacili link za moguce igranje u Stozivama, prvo sto sam pogledao je URL link da vidim da li je vest prava. Ja ne mogu uopste da poverujem da se o ovome UOPSTE RASPRAVLJA! E moj Ostoja, postoji li JEDAN SEGMENAT u zivotu u kojem ces moci da kazes da si pobedio Covica. Smrdljivcu smrdljivi! PU!
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Jasno je sta se ovde sprema. Oni ce da nam zabrane da igramo ove godine da bi nasi odustali od sledece, tako ce arenu predati ciganima u ruke. Posle ce biti niste htjeli i to je to.
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
400
Reaction score
1.503
Valjda se nešto pita i prvoplasirani tim regularnog dela Aba lige?
Savić i Žoc to da dozvole?
Nešto ne bih rekao, ima da se izvuku ti kablovi, žvučnici ili koji su već kurci u pitanju, kakvo Stožice, nema sa nama zezanja ove sezone tek tako.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
kakav ostoja ljudi, sta vam je. zna se koji peder utice na ovo.
to je kao da se u Ausvicu kaze ss cuvarima vi ste krivi sto postoji ovaj logor. ostoja je najvise govno u ovoj prici, za grbu nemam rijeci - od idola do transfera blama, a zvalava zmija ce doci na svoje. kad tad.

ovo za Sloveniju je odlican potez da se vidi kako je biti grobar u Srbiji. sns gamadi jedna.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.659
Svako iz kluba ko bude ćutao na ovaj zločin je beskičmenjak obični, pogotovo smrdljivi Ostojić koji se hvalio brojem prodatih sezonskih karata, a dolazi u situaciju da navijačima koji su uredno platili karte ne može da ispoštuje uložen novac.

Ovo samo u raspaloj Srbiji ima.

Umjesto da digneš sav glas na ovaj zločin, ti čutiš, spominješ neke Stožice.

Da ste svi vi pametni u sportskom društvu, svim klubovima bi zabranili da se takmiče u namještenim kriminalizovanim takmičenjima, dok je žvalavi degenerik predsjednik Srbije.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.424
Reaction score
4.144
Локација
127.0.0.1
Tacka pucanja u Srbiji je sve blize i blize... ovo vec sto rad je kraj. Ili da se svi iselimo iz Srbije, ili da se obracunamo sa govnima jednom za svagda. Ne ostavljaju nam izbor. Da se selimo nemamo gde, a gradjani treceg reda da budemo u svojoj drzavi necemo. Jebo mu i Weber i Wehrmacht mater, sav ovaj nacizam nad sopstvenim narodom izace mu na nos.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766

sramotno sta je izjavio i na koji nacin
Gorane Grboviću, pošto nisi navijač i nisi ostrašćen, nego direktor Arene, napuši se kurca, sav tako neutralan.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Daleko je to govno od neutralnog.grbicu jebo te vucic slino jedna odvratna
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.455
Локација
U Kinšasi
Dok igramo Evropu, sve je OK. Kad dođemo u ABA glib, Ostojin i Čovićev zajednički šef zovne Ostoju, stavi mu svoje smežurano mudo u usta i pita ga: šta ćeš ove godine, četvorokorak, PP aparat, kese sa urinom ili domaćinstvo u Stožicama?
 
Top