Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

MRTN_kingsk

Grobar
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
210
Reaction score
2.077
Локација
Skopje
Jos jedan dokaz u kakvoj drzavi zivimo... slika se ugovor i pusti u etar u fazonu,evo pomazemo KK Partizan. Za prigradsku kurvu se ugovor ne slika i ne pusta u etar, a verovatno je veci iznos barem duplo. Uz sve to, na gornjem twitter profilu slikan je i navodni zahtev KK Partizan gde uredno mozete skinuti brojeve telefona Ostoje, Silobada i izvrsne sekretarke kluba... saglasan sa stavom da je potpuno normalno da grad i drzava pomazu klub koji je iznedrio toliki broj reprezentativaca ove drzave ali da dozvolimo da nas neke gradske budale koje navijaju za prigradski klub ovako omalovazavaju pustanjem ugovora u etar sa svim podacima je skandal nad skandalima. Podrazumeva se da na ovaj kretenizam mi cemo odgovoriti ćutanjem i time ispasti jos veci kreteni od ovih sto ovo objavljuju. Da se ja pitam trazio bih da se objave i ugovori za druge klubove po istom principu pa da vidimo koliko su dobila dva kluba iz zeleznika sa iste adrese koja naravno nisu povezana ni na koji nacin.
Mozda bi se i javnost trebala pozabaviti sa time, kako je moguce da ovakvi dogovori ovako budu prosuti u javnosti, onaj potpisnik sa strane grada Beograda, Nikola Penic po nekim informacijama je navijac prigradskog kluba, i ne bi bilo lose da se malo javno potisne :)

1694560484457.png
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937

Alejandroo

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
39
Reaction score
129
Локација
Novi Sad
ili... da je to ona prica, da smo cekali da nam drzava/grad uplati pare koje su obecali, pa da tek onda uplatimo porez
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.026
Reaction score
7.667
Ljudi,ne zanosite se bezveze sa glupim spinovima musavaca. Na stranu što je objavljivanje ovog ugovora krivično delo, totalno je apsurdno navlaciti se na ovakvu glupost i davati joj na bilo kakvoj važnosti.

Da elaborimam..

1. Sredstva koja su predmet ovog ugovora su namenska za godišnji budžet kluba i ne mogu se podići nikada u celosti,niti potrositi za jednu stavku u samom projektu, bio to porez, plate, odrzavanja, itd, itd..već taksativno na sve obaveze predvidjene samim projektom.
2. Sredstva iz predmetnog ugovora se ne isplaćuju klubu u celosti odmah, već na nivou mesecnih uplata,a u skladu sa mehanizmima popunjavanja budzeta grada Beograda.
3. Svaki dinar iskorisćen u ovim sredstvima,pravda se donatoru kroz prikazane fakure i zavrsni račun koji je korisnik sredstava(u ovom slučaju Partizan) dužan da dostavi po okončanju obračunskog perioda, čime je izbegnuta mogućnost malverzacija sa uplaćenim novcem (ovo se naravno u smrdiji odnosi samo na Partizan, kurva je oduvek bila mimo svih zakona)

Izvor: Zakon o sportu
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.454
Локација
U Kinšasi
A jebi ga, ne živim u tom kraju, ali kad god dolazim uveče i kasno popodne, nisam imao problem.
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
695
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Da li je moguce kupiti sezonsku ako se nisam registrovao?
I koja je najjeftinija varijanta ko kupuje prvi put? Vidio sam da ima nekih od 10k al ne znam je l to samo za grupe?
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Novi dresovi su po mom skromnom mišljenju značajno lepši od prošlogodišnje garniture, posebno belo-crni dres u odnosu na belo-sivi koji smo nosili prethodne godine. Takođe bih dodao da original dresovi koje su prodavali u "pop-up" prodavnici na Tašu nemaju otpozadi nalepljeno "Globos osiguranje" što ih čini i lepšim od onih koje su nosili naši igrači danas. Znam da je izgled dresova jedna od manje bitnih stvari u sezoni, ali je lepo videti da su bar sa nečim pogodili ove sezone "van terena".

ps. Čestitke klubu na ideji i organizaciji ovog praznika sa našim prijateljima iz Fuenlabrade. Pun pogodak!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Što se tiče dresova, imam samo 2 (odnosno 3) molbe:
- da puste jedno 2000 oriđiđi dresova u prodaju, a ne onih loših replika.
- da sklone ciganske govnare iz mocarta sa dresa i generalno sa spiska sponzora.
(alternativno: - da vrate Superfund kao sponzora Partizana, samo ovaj put u KKP. Tako bi nam se o istom trošku vratila i Superfund krava kao najbolja maskota ikad)
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Lepo vece sa nasim prijateljima iz Fuenlabrade. Ovakva utakmica istih timova u slicno vreme i na istom mestu mogla bi da se odigra svake sezone.

Sto se tice dresova, ovako obuceni ne bismo smeli da se brukamo ove sezone :) Srecno nam bilo u njima
 
Top