Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Grobari, Grobarke... Braćo i sestre. Živim za taj dan, da 29. Februara pokažemo, koliko smo uz Željka, naše igrače, koliko smo uz naš Partizan! I nek se treeeese, nek pucaju zidovi, poderimo grla, dlanove i od prvog minuta nek se čuje VČĆPDR! Zbog slobode! Mi smo ta poslednja linija odbrane. Što bi rekao naš Dule: ako treba, dinamitom ću braniti Partizan!
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.162
Reaction score
28.112
Локација
Из Чикага (моји...)
Па, то је практично и главни разлог овога 1572. наступа у последњих годину дана. Све остало је за њега тренутно небитно. Мали му спремио ДоКуМеНтАцИјУ, да објасни да би народ разумео..
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
475
Reaction score
2.610

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
350
Reaction score
2.482
Локација
Vukovar
Ne sviđa mi se što je Željko progovorio.

Krenuće sada iz svih oružja na njega, a Željka nema ko da bani, razumem da je popizdio iz više razloga i da je u besu rekao istinu, a to se u zemlji dembeliji ne prašta,ako se dirne u mezimicu i u vožda.
Sada će tek da krenu opstrukcije, sabotaže, pritisci iz svih oružja, pitanje je dokle će Željko moći sve to da trpi i dokle će hteti to da trpi, mislim da su uspeli u nameri da ga uvuku na njihov teren, njih najviše nervira kad ih se gospodski kulira, koliko god to bilo teško u zemlji Srbiji.

Klub treba odmah da izađe i ponudi mu novi ugovor i jasno i glasno stane uz njega, a ko to da uradi?
Navijači treba masovno da ga podrže, ne samo u areni nego da se i organizuje skup podrške Želimiru Obradoviću, možda se ovo i dogodi priželjkujem da se dogodi mada sumnjam , ali i pored toga mislim da će jako teško moći da istrpi sve što ga čeka od bolesnika Vučića.

Iskreno se nadam da grešim u proceni.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.270
Reaction score
7.003
Samo svi zajedno, slozno i muda da pokazemo ako pocne da tjera Zeljka. Cim psihopata na mjestu predsjednika direktno ide na Zoca, to je dokaz njegove velicine. Sto neko rece mi smo jedina opozicija u Srbiji. Ne smije im proci hajka ova!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.933
Reaction score
26.804
Neka se izjasne sns Grobari sa foruma: koga podrzavate, ZELJKA ili psiha?
Nesto ste mi se ucutali na tu temu. Onomad posle izbora, umalo se niste upisali od srece, sta je sad koji kurac?! Nije valjda da vas ovaj izbor lomi?!
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
110
Reaction score
340
Pa zato i treba spustiti loptu. Sutra ce pola sata da blebece o tome i vrlo dobro zna da ce debelo iziritirati sve navijace i zna se sta sledi na sledecem meču u areni. I to horski. A na taj voz ne daj boze i opozicija da se zakaci i ode sve u majcinu. Posle toga sledi pritisak na mnoge sponzore..... Dalje znamo svi...
Da li nam to moze doneti nesto dobro u konacnom zbiru, pa sumnjam!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Pa nek pucaju iz svih oruzja boli nas bre vise K! Mogu ja da se vratim i da navijam za Vrabca,Gegica,Ratkovicu i ostale borce siromasnijeg znanja,ne bih voleo da se to desi ali ne bih umro. Da li neki drugi umeju bez privilegija,stanova dobijenih za vreme bombardovanja,milijardi opljackanih od naroda,titula ukradenih uz sudije,pustanja,cetvorokorake i ostale,verujem da cemo saznati brzo odgovor i na to. Samo deviza VCCPDR,mozda novcanik nije pun ali je obraz cist!
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Kad smo kod napusavanja kurcem, da napusim i ja zeljka jutjubra koji velikog Duleta Vujošević naziva vucicevim covekom. Oduvek sam znao da taj covek radi na agendi koja ima za cilj da se uništi Partizan. FK je on sa svojim ljudima doveo do gasenja, a sada bi isto da uradi i sa KK.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.254
Reaction score
2.944
Ma i meni vise pun kurac i vucica i sns bahatosti i toga sto ,,bolje da cutimo,, sto na privatnom /poslovnom planu (vecim delom),sto zbog ovog naseg Partizana i svega ostalog..
Jebem mu mamu vise dosta je bilo,ovo zlo od sns mora jednom da se prekine..
vucic,Dragan J vucicevic, zeljko mitrovic…najvece zlo danasnje srbije.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Pustite braćo pisanja tipa MA BOLI NAS... jer nismo mi u prvim borbenim redovima. Neće ovo na dobro izaci bojim se. Po Željka i po Partizan.
Daleko je Efes da se tada organizujemo i pokažemo Željku šta mislimo, koliko nam znači i da bez njega trenutno Partizan ne može ka napred. Pitanje šta će do tad biti.
Čini se da je Želimiru na press-u prekipelo i da je neplanirano spomenuo 3 pojma koja ovaj ne prašta: Licencu, gde živimo i budžete!
Definitivno bolesnici nisu to ocekivali a sto je i vise nego jasno jer se 48h ne mogu snaci i konsolidovati da preduzmu protiv mere.
Sad je samo i jedino pitanje, KAKO ŽELJKA I PARTIZAN ZAŠTITITI. U stvari, ima još jedno a to je, KOLIKO NAS JE KOJI BI HTELI?!
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.229
Reaction score
15.883
Локација
Beograd
Šta neće dobro izaći? Misliš da se Željko plaši psiha? Šta mu ovaj može? Ništa! Željko nema taj problem da kao 2005 organizuje ako treba novinarsku konferenciju i sve kaže zato što se čovek ne boji nikoga. Ceo košarkaški svet stoji iza njega, voli ga i podržava, vidiš da ovaj juče nije ni ime smeo da mu spomene.
 
Top