Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.311
Reaction score
10.852
Локација
underground
Unikaha razmatra dovodjenje Marinkovica za 200 000 ,koliko mu iznosi izlazna klauzula tvrdi novinar eurohoops neta.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Pa ima naslov iznad linka...:buhaha
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Naš najbolji igrač u smislu krajnjih dometa je sigurno Zagorac. Njegov problem nije nedostatak kvaliteta već to što je van forme i što je tek u Partizanu susreo ozbiljnu, sistemsku, takmičarsku košarku. On je ujedno i najveći test za Trinkijerija - da iz njega izvuče ono najbolje, jer on treba da bude lider Partizana i on je nama potreban ako hoćemo igrački da se vratimo u period od pre deset godina. Lider ekipe mora biti domaći igrač sa jakim karakterom, kvalitetom i voljom, samo što sve to mora da se usmeri, a to je zadatak Trinkijerija.
Odmah iza njega je Jaramaz, koji mora da poboljša značajno svoju igru, inače će ostati jednodimenzionalan igrač, koji ni taj jedan aspekt nije doveo do perfekcije. Nedović za sirotinju. Raduje što je napredovao tokom sezone. I on nam je potreban i uz njih nekoliko domaćih igrača i nadogradnja u strancima. O Trinkijeru može da se polemiše, on nije trener koji nema ozbiljnih propusta, ali je trenutno najbolje rešenje za nas i po znanju i po harizmi.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ja se samo nadam da ce Vanja ostati. Ima priliku da drugu godinu radi sa ozbiljnim trenerom a nije vise klinac od 17 godina ova sezona moze biti njegova. Kao kljuc domace baze vidim Vanju, Jareta i da Rade namesti glavu i da se spremi fizicki dobro.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.768
Reaction score
55.455
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mislim da mu Malaga koja je manje više menadzerski klub nije bas dobra odskočna daska, ali opet veliki je momak zna sam valjda da odluci, niko tu ne može da bude pametan da li mu se isplati još jedna sezona u kkp ili ne, da li je on spreman za ulogu vodje konačno ili ne, to su stvari koje malo ko zna.
Nama je Rade ključ u predstojećoj sezoni. Ako on bude na potrebnom nivou, Imam utisak da ćemo i mi pokidati.
Ne treba previše očekivati od njega, ima neke ozbiljne mane koje možda nisu nadoknadive a možda i jesu uz rad s Trinkijerijem. Dosta ga je unakazio Miško svojim pilicarenjem. Pored toga za pocetak da spoji jednu sezonu bez povreda.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.929
Reaction score
21.683
Коју сезону заредом чекамо да неко намести главу/руку? Не кажем да неће, имају најбоље услове до сада, само ми се чини да смо се мало погубили. Да ли Партизан има још једну сезону за чекање?
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.916
Локација
Tu, odmah iza tebe
Vanja je ozbiljno napredovao od dolaska Trinkijerija, voleo bih da ostane.

Konacno je bio konstantan i sto rece jednom prilikom Stojance, Vanja je verovatno jedini igrac koji moze da ubaci 27 poena i da kazes da je odigrao k’o kurac, dok to sad kod Trinkija nije slucaj.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.311
Reaction score
10.852
Локација
underground
Tegi objavio da je Marinkovic pred Valensijom,sad da li je Tegi bolje obavesten od specijalizovanog kosarkaskog sajta,ili je pomesao Malagu i Valensiju,videcemo:biggrin:.Moguce da ja Valensija u pitanju jer im je Tomas otisao u NBA e sad ako oni racunaju da Vanja adekvatno zameni Tomasa....
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ja sam prvi bio kritički nastrojen za Vanju, ali kad sagledamo realno Vanja je klinac koji je prošao kroz najteže razdoblje kluba nije imao saigrače kakve su imali Bogdan, Lučić, Gagi itd. Mislim da uz dva dobra pojačanja na 1 i 2 koji imaju sasvim solidan napadački arsenal mogu Vanju osloboditi pritiska da mora da da neke poene ovako uz ta dva stranca može dosta napredovati i opušteno igrati iz takve igre da njegovi poeni dođu do izražaja. U ovoj sezoni je pokazao da ima i taj ulaz prodor da zna i tako da da poene, što recimo Andrić nije imao koji je bio ograničen samo na šut i pri tom ima ozbiljnog trenera uz kog je napredovao ove sezone i uz kog još može da napreduje tako da mislim da bi bila velika šteta i za nas i za njega da ode.
Rade opet mora da se dobro dobro fizički pripremi za predstojeću sezonu kako bi izbegavao te povredice koje su ga ometale i da namesti glavu jer definitivno on zna košarke samo ima tu neku blokadu u glavi. Jareta bi voleo da potpišemo on unosi neverovatnu promenu ritma podseća me na Nedovića malo da dotera šut i može biti itekako pojačanje.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Virtus zatvara roster sa Gemblom i Nikolicem

https://www.basketmarche.it/2019/07...-nikolic-profilo-giusto-chiudere-roster/60477

Koliko sam razumeo preko translate-a, u tekstu navode da je Virtus vec dogovorio dvogodisnji ugovor sa Ali Nikolicem, i da je preostalo jos da se usaglase oko visine obestecenja sa Partizanom.

Bilo bi fino da zabodemo 300-350 hiljada evra od njega i Vanje, i plus njihovi ugovori nisu ispod 250 hiljada ukupno, a onda da Trinkijeri za tih 600k+ fino probere nesto kvalitetno na pozicijama prvog beka i prvog pleja.

To je ona forumaska matematika :D
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top