Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Jebo Ostoju, meni onaj Tilman deluje tanko.... cak i na klipu...
Nezainteresovan u odbrani, traljav u napadu. Ne mozes politiku ispod nogu da mu izvuces kad se odrazi...

Nadam se da je samo dimna zavesa.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Uuuu znaš što ga žulja. Dupe mu puca za nas .
Razbio nas sistematski na cigle . Nemamo homogenost više .Nemamo ni najpametnijeg a ni onog što viče najglasnije da nas vodi .
O našem entitetu govori sve kad nas neko pogleda sa strane.A o našoj hrabrosti i samoinicijativi govori i ovaj Ostojin interviju.
Imali smo priliku da mi izradimo strategiju sa smislen napad u kome će se voditi razgovor po našem. Nisu više ni korak ispred nas nego su na razdaljini gde godinama trebaš pešačiti da bi uradio nešto što će ih zaboleti.
Ovo što radimo je ono što radi onaj golub ...ili beše vrana u Jasmininoj priči.
Samo nam to preostalo.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Mi smo porazeni onog dana kada smo (svi zajedno - tadasnja uprava, navijaci, legende kluba) dozvolili onu sramotu sa izbacivanjem Duleta. Posle toga, mozemo da biramo samo manje ili vece zlo. I da kroz nacine na koji podrzavamo svoj klub (pokusaj da se izbace strana tela medju navijacima, kvalitet navijanja, akcije kao GTR...) i pojedine igrace kao sto su Novica i nadam se Zagorac, sacuvamo duh partizanstine do nekih boljih vremena. Zvuci grozno, znam naravno, ali sami smo krivi u velikoj meri. Ja bih radije kao Glazgov u cetvrtu ligu, nego da nas ponizavaju u prvoj, ali razumem i ljude koji kazu daj da se spase sta se spasti moze kroz razne kompromise, nicija nije do zore. Pitanje je da je bilo po mome, da smo ostali uz Duleta, da li bi klub uopste opstao? Hebem li ga, ne znam ni sam. Ovaj Ostoja nikako nije Dule, ni po kom osnovu, nemojmo ocekivati previse od njega, ali cinjenica je da imamo vise para i bolji tim nego pre (pitanje je da li su to prave pare ili dugovi, naravno). A i on je izgleda poceo malo da podprcava po cacanski sa onim - igramo puno utakmica u Beogradu i blizu Beograda, to mi se dopalo. Da ga pritiskamo da nastavi u tom pravcu, pa i ako nema puno koristi od toga, makar cemo se malo bolje osecati.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Ostoji zameram milion stvari, ponajvise pricu oko vajld karda, kao i to sto nije zastitio tim od nekih stvari van terena, verovatno iz politickih razloga.
Ali nisko je uporedjivati ga sa ovim kancerom u FK. Mogu da zamislim vepra koji ce da stane pred kameru i odgovara na pitanja navijaca, kakva god bila i ko god ih postavljao. On i stari julovac na celu kluba bi nesto manje sektasili oko stranke i snsa?
Fudbalski klub je mnogo veca igracka. Sramota je sto se uopste dozvoljava psihicki poremecenom coveku da zloupotrebljava ime kluba, a posebno da ga koristi u svrhu degradiranja nekog drugog kluba naseg SD.
Sektasenje i podela navijaca kluba je cisto zlo i nece nista dobro doneti, ali se mora znati neki limit. Kakav god da je predsednik KK Partizan, jadno je da uopste o njemu prica spodoba koja ne bi mogla ni u kiosku da radi da nije placen da se uvlaci u dupe Vazuri.

Mijailovica cu ceniti iskljucivo na osnovu rezultata, strpljenja vise ne sme biti. Zna se kakva je institucija KKP i ove sezone je dosao red da se klub vrati tamo gde mu je mesto. Ako u tome ne uspe, prvi sam za to da se nogira.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Ako je ne vidis ne mogu ti pomoci.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Moj skromni doprinos raspravi lika i dela dragog nam O'stoje. Prvo, ne vjerujem da je svojim menadžerskim sposobnostima smanjio dug, a tek ne vjerujem da je onako slatkorječiv i sa taze kosicom ubijedio Trinkija da dodje. Moje mišljenje je da svoju ulogu u dovodjenju Trinkija imaju legende Partizana, koje su posao odradile ispod radara, samo i samo zbog Partizana, a ne zbog O'stoje. Sve ostalo, dug, istupanje dragog nam predsednika O'stoje i pripisivanje zasluga njemu je politička priča, koja ide u korist pičkoustog psihopate, a to je izgleda cijena koju moramo da platimo. I da završim sa tradicionalnim crnogorskim pozdravom za O'stoju i mentora: Da vi jebem i oca i majku!!!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Не мислим ништа добро о вођењу клуба Остоје, али ови у ФК су много опаснији и самим тим много штетнији.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
pa evo, pomozi meni, pošto je ni ja ne vidim...
Pa sam Mijailovic vas podavi pricom koja je, iako je vec postala recitacija, ipak istinita. Kakav god on bio, njemu ta ista stranka u zivotu nije znacila mnogo, niti je vrsljao po drzavnim preduzecama i partijskim prcijama, niti je direktno iz klupe seo u fotelju. Kad ode iz Partizana njemu stranka opet nece obezbedjivati egzistenciju, ne dovodim se u zabludu da u njoj nije iz licnih interesa, ali se taj interes vise ogleda u nekom uticaju i protekciji, nego cisto u parama.

Na drugoj strani imamo Vucelica koji je poceo u RTS-u u njegovim najgorim godinama. Sluzio Milosevicu i sirio njegovu propagandu za pare. Vremenom se namazao i naucio da pliva u govnima ma ko bio na vlasti. Doveo sina da zajedno sa njim vrslja po klubu i mlati pare putem "dzentlmenskih sporazuma".
Imamo i Vepra koji je sa organizacije pravnijade skocio direktno na funkciju koja nosi vecu platu od plate recimo republickog javnog tuzioca. Pritom ima hronicnu kurcobolju za svo zlo koje se desava u klubu, pa smo ga videli kako luduje sa Ivicom po splavovima nakon lose utakmice Partizana. Naravno, prvi je u redu da se ugradi u SVAKI transfer i svaki ugovor koji napravi Partizan. Uz to je i moralna gnjida, trci da spasi guzicu dok mu vozacu skacu po lobanji na primer.
Uprava FK-a u najmanju ruku nije uradila bas nista da se spreci ovaj cirkus sa frakcijama i navijacima, a verovatno je imala i uticaja na to. Zna se da im ide u korist.
Dosli su na celo kluba u onom cirkusu koji je nastao i u kojoj sigurno nije bilo dobre opcije. Fudbalski klub je ipak mnogo veca igracka i za razliku od KK itekako su imali interesa da dodju tu i igraju se. Vazura svoju funkciju obavlja samo formalno, da bi primao pare, igrace nam dovodi Pukovnik i njegova ekipa i to se vise i ne krije jer je ono sto je radio posredno sad poceo da radi i direktno sa Vujacicem i Pesukicem.

Klub je doveden u situaciju da su nam rivali Radnicki iz Nisa, Vojvodina i Cukaricki i klub opstaje iskljucivo zbog prodaje dece koja iz Teleoptika dodju u tim. Preko one budale su razvili sistem koji sve to opravdava sudijskom kradjom, koja je ocigledno prisutna kod cigana, ali nikako ne moze biti opravdanje za Cukaricki i druge klubove koji imaju 10 puta manji budzet od nas. Ujedaju svakog ko kaze ista protiv njih, navijace nazivaju misevima i slicno.

U KK su neke stvari ocigledno dovedene u red. Ja ih necu pisati i necu pohvaliti sve dok to ne rezultuje nekim konkretnim uspesima, a rok za to je (po mom misljenju) kraj ove sezone. Ko je pratio sta pisem zna da sam daleko od toga da budem Ostojin bot i da sam ga zestoko napljuvao zbog propale price oko pozivnice za EL, jer je istu koristio da opravda svoje nereagovanje dok su nam bukvalno masakrirali klub. Ni to nisam zaboravio i to je naravno minus. Meni se iskreno svidja pravac kojim trenutno ide KK i objektivno se nema sta veliko zameriti u njegovom funkcionsanju ove sezone. Cekam da vidim hoce li to proizvesti konkretan rezultat, jer je to cilj, pa cu tek onda imati formirano negativno ili pozitivno misljenje. To sto mislim da se ne moze uporediti sa kancerom u FK je produkt toga sto FK izgleda stravicno i njime upravljaju ogavne njuske.

Sad, sto je Ostoja snsovac i sto nece protiv stranke, to je posebna prica koja se ni meni naravno ne svidja. Samo je nerealno ocekivati da tu bude bilo ko ko ce imati drugaciji stav i biti politicki drugacije opredeljen. To se desilo jednom ,a i tada su morali da se prave kompromisi i na kraju se zavrsilo lose. Sve do nekih boljih vremena i oni koji vode FK i oni koji vode KK bice na strani rezima, tako je kako je. To im je jedina slicnost. Za drugo se apsolutno ne slazem da su isti i mislim da je ocigledno da nisu. Pokusao sam da objasnim iznad zasto.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.947
Локација
Žrnov
vidi, ispisao si sve što je loše u fk, nisi napisao nijednu dobru stvar - a ima ih.
porediš lične biografije uprave fk-a sa- koje su odvratne, slažem se, sa nekom izmagličastom ostojinom

ja ću moći da kažem da li mi se sviđa pravac kojim ide kk tek kad budem videla taj pravac, a da ima šta da im se zameri - ima i te kako.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Dokle god mi budemo morali da pažljivo pratimo žreb, molimo Boga da pare završe gde treba ili zavisili od političkih hijena na bilo koji način, pravac razvoja kluba ide dole, samo od trenutnih uslova zavisi da li je to mnogo strmo ili blaga nizbrdica. Važi za sve sportske sekcije.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Ako cu kup da racunam kao dobru stvar, necu ni da pisem. Ne racunam ni KK-u.
Ako cu Sava da racunam kao dobru stvar, necu, jer mislim da je trener pocetnik i da ne zna da vodi utakmicu.
Ako cu igrace koji su igrali za Junajted, Liverpul, Romu i slicne, da racunam kao plus, necu, jer svi osim Lazara imaju plate koje ne mogu nigde vise da uzmu.
To "leprsava igra" i ostale gluposti necu ni da komentarisem, jer velikani Vojvodina i Cukaricki ocigledno igraju leprsavije.
Jedino sto mogu da uracunam kao uspeh, a da nisam pomenuo, je ulazak u LE. Samo i to treba uzeti sa rezervom, isto je uradio i Kiza pa ga niko nije hvalio jer nije imao Gebelsa iza sebe.

Ima da se zameri KK-u mnogo sta, sto sam i sam napomenuo. Niko ne bezi od toga. Samo kazem da se to ne moze uporediti sa sranjem u fudbalskom klubu.
Licne biografije lopova u upravi FK imaju mnogo veze sa celom ovom pricom.
Krajnja linija je da od bitisanja u upravi FK, Vazura i Vucela imaju direktne finansijske koristi, a pritom ne mislim na onu legalnu kroz platu, i to niko ne moze da porekne.
Da li Mijailovic ima slicne finansijske koristi u KK? Ne bih se smeo zakleti i ne tvrdim, ali najiskrenije ne verujem da ima. Ono sto tvrdim je da u svakom slucaju nema na onaj nacin na koji imaju dvojica pomenutih.

Treba sacekati i videti rezultate, to ce najbolje pokazati stanje stvari. Rezultat rada u FK videli smo vec u oktobru, borimo se kup i to je to.
Malo je tesko uporedjivati uprave u dva razlicita sporta, ima previse prostora za manipulaciju. Samo sam pokusao da ti odgovorim na pitanje...
Ono sto mislim da je ocigledno je da je Ostoja u najmanju ruku manje zlo od ovih u FK. Ne moze se uporedjivati i jadno je i bedno sto se jednoj karikaturi i psihickom bolesniku daje za pravo da to radi u ime FK Partizan.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.146
Reaction score
27.965
Локација
Из Чикага (моји...)
U odnosu na krmke u FK i njhove talibane sa tužne tribine Ostoja je Gospodin. Ponavljam-SAMO u odnosu na njih. A dok su nečastivi i njegov brat na vlasti mi se teško možemo ičemu dobrom nadati. To nam je još 2012. moralo biti jasno. Jednostavno, u ovim okolnostima bolji je onaj koji čini manju štetu. Na žalost. I do nekih boljih vremena za sve nas.
 
Последња измена:

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.235
sa govnima u upravi fk-a tesko da nesto moze da se poredi pa cak i posumljeni nam presednik iz kk-a
mozda stoka sa sipke sa juzne/istocne tribine, otprilike tu su negde, mrtva trka ko je gori
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top