Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
win-win šta god bude preigrao se žvalavi
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.708
Reaction score
23.164
Локација
Академија
Колико човек треба да буде наиван да верује да ће људи заборавити све афере, његов начин бахате владавине и уопште стање у држави ако њихов вољени клуб помогнеш државним парама и доведеш легенду за тренера? Па нисмо ми једноћелијски организми. По мени би најбоља комбинација била Жоц на клупи а са трибина скандирање против полазника кошаркашке академије.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Imam neki utisak da će sam Željko tražiti da se sa skandiranjem prekine. A u tom slučaju, bilo bi OK poslušati.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.884
Reaction score
11.025
А ако тражи и да се захвалимо Педеру? Је л га и онда треба послушати? Или ако и Жељко и Дуле кажу да је Пичкоусти ипак цар и да треба да гласамо за њега, да ли да их послушамо?
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
batakpudla Dule neće pozvati na tako nešto a neće ni Željko. Ne znam da li ste primetili Oba intervjua je Žoc dao izrazito opozicionim medijima. Prvi put intervju za N1, drugi put za NIN. Mislim da je to potpuno jasan balans da radi u firmi kojom upravlja SNS i koju SNS plaća i činjenici da se ne treba zameriti navijačima ili se mešati u politički deo stvarnosti.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Mnogo price mnogo opcija je u igri, elem svi mi ocekujemo Zeljka na klupi a samim tim i cudo medjutim ukoliko dodje u prvoj sezoni ne treba ocekivati da ce se nesto ekspresno i neverovatno dogoditi i da ce krenuti masina da melje, ocekujem da ce biti nesto slicno kao sa Trinkijerijem da se prva sezona "baci u vodu" na neki nacin uz eventualno jedan trofej ili dva od mogucih cetiri (Aba,Superkup Aba,KLS i KRK) jer ce biti potrebno i da se igraci naviknu na njega i on na njih. Takodje sto se tice dovodjenja igraca nisam bas siguran da ce svi da pristanu da dodju na njegovo ime a i da ce on tek tako da svoj obraz potura odmah i zalozi se za dovodjenje nekih zvucnijih pojacanja dok ne vidi kako stoje stvari.

Gledao je u prethodnoj sezoni nase utakmice i verujem da vec ima u glavi koga bi ostavio i sa kime bi produzio ugovor a koga bi pustio da ide i kako treba da fukncionise tim, sta mu je potrebno i da li ima materijala da se upusti u sve to. Verovatno je postavio svoje uslove, kao i predstavio plan kako bi radio a dalje je na upravi. Mislim da je u ovoj situaciji najstresnije Zoranu Savicu jer mora da vaga izmedju Ostoje i Zeljka da ih priblizi i ubedi i jednog i drugog da pristanu na uslove sa obe strane.

Sta ce biti videcemo a jedno je sigurno da nije sporna zelja ni nas vecine navijaca (kazem namerno vecine jer ima onih koji su ovde govorili svasta kad je kupovao ciganske igrace poput Kalinica ili Gudurica pa ne znam kako ce oni reagovati na eventualni Zeljkov dolazak) ni zelja Savica a ni Zeljka da dodje a da li ce se poklopiti kockice videcemo.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Jeste, sve je Ostoja kriv. Kakva paranoja. Ne pada mi na pamet da ga branim, nemam nista od toga.
Logičnije mi je da je ovo bilo Covicevo i Vesicevo maslo.
Nakon jučerašnje histerije, Savic se javio i objasnio.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
I ja mogu da napravim stranicu i napišem kako Žoč nije potpisan jer čekaju mene da se odlučim ....

Pošumljeni je glup kao ona stvar ali ovde se pitaju Žoč, Kićanović i neko iz države ko obezbeđuje novac ( dva meleona po sezoni samo Žoču, sisajte ga musavi ) tako da je najbolje zanemariti medijske spinove jer se zna čiji je to posao.

Ni ja sam da sam pet puta slabiji trener od Žoča ne bih preuzeo KKP ako će onaj musavac da mi bude glavni igrač na parketu.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.327
Reaction score
10.941
Локација
underground
Ovo su gluposti. Zoc je postavio uslove i nece doci bez garancija , bez obzira na cije spinove. Dakle jednostavno receno , pare na racunu i zoc potpisuje, previse je daleko otislo da ne bi bilo negativih posledica po Ostoju i vrhovnog bolesnika .Ostoja je mozda glup , ali vrhovni bolesnik nije , rejting je svetinja kao sto bi zasluga za Zoca bila pripisana njemu , tako bi isto i nedolazak bio pripisan njemu , posle svega ovoga. Preziveo bi on to politicki, ali na duge staze frustracije bi eksplodirale kad tad , jer mi nismo tikve bez korena mnogo je legendi ulozilo svoj trud u ovo.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.009
Reaction score
11.847
Локација
JNA
Jebote refreshujem sve moguce portale i drustvene mreze vec sat vremena, u nadi da cu procitati da je potpisao...
Bolest
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top