Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
575
Reaction score
2.240
Postalo je degutantno i previse ocigledno psihovo unistavanje svega sto u sebi ima naziv Partizan. Pocelo je da se primecuje i da mnogi(ciji se glas cuje) pricaju o tome. Znaju njegovi savetnici i statisticari da pevanje na tribini moze stvoriti potencijalni talas nezadovoljstva i sad imamo ovo. Vuk u jagnjecoj kozi kao zeli da ponovo osvojimo EL, kako da ne, proci ce izbori pa ce moci da nastavi sa izivljavanjem.
Zeljkov potez je iracionalan i zadaje mozdane tegobe vecem delu populacije, za koje je ovo neresiva jednacina.
Najbolji trener Evrope donosi mnogo toga, od zelje igraca da rade sa njim, do verovatno punih tribina svaku utakmicu.
Nadam se konkurentnom timu i osvajanju ABA lige naredne sezone.
Zeljko dobrodosao i hvala sto si u ovom momentu odlucio da se vratis kuci.
Napred Partizan.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Uvek kad se nesto lepo desi u klubu, ja volim da zapocnem post sa cuvenom Jokanovom recenicom..

Lep dan danas grobarijo?!?!?

Iskreno izliv emocija juce, a i danas. Juce se bas lepo proslavio dolazak ZOC-a, a danas uz kaficu se lagano cita forum i uziva.
I dalje nismo svesni kakav je ovo potez i koliko je veliki covek Zeljko. Iskreno bio sam siguran da ce se nekad vratiti u klub, ali uvek sam mislio da ce to biti kao presednik.


Necu previse pisati, recicu samo jos ovo, grobarijo uzivajte, slede nam bolji dani!!


Volim Partizan!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.476
Reaction score
41.283
Локација
Žrnov
Valjda vodjena onom narodnom "žežen kašu hladi", sve ne smem ni da se radujem.. poslednja ovakva euforija je bila onog popodneva kad je Peković postao predsednik, pa su najavljivane NBA petorke...
Daće bog da se istorija ne ponovi bar jednom...
 

Grobarcina94

Početnik
Учлањен(а)
23.09.2019
Порука
13
Reaction score
25
Локација
Novi Sad
Dolazak Željka Obradovića u Partizan me naterao da se i ja oglasim na forumu posle duže vremena.
Nisam pisao neko vreme, jednostavno sam čekao neka bolja vremena za naš klub, nešto što će da nas pogura prema napred, nešto što će da nam da nadu da ćemo makar da se približimo mestu na kojem zaslužujemo da budemo. Bolja vremena nisu stigla(sve dok bolesna pederčina vedri i oblači), ali se desilo nešto što će nadam se dići sve Grobare na noge. Još kad je Željko dao onaj intervju za N1 kada su ga pitali o eventualnom povratku u naš klub i rekao :”Zar ludost nekad nije dobra” jednostavno sam shvatio da ima želju da se vrati ali nisam znao koliko je to realno. Prošlu subotu kad se objavilo u medijima da se vraća, naježio sam se kao nikad, aktivirao sam se opet na forumu i čekao zvaničnu vest. Juče smo dočekali i ozvaničenje, kad sam video vest, suze mi krenule jebo te. To je Partizan za mene-EMOCIJA. Što jedan grobarski brat reče- ovo je najgrobarskiji potez ikad!!! Hvala Željku Obradoviću na ovome i dubok naklon! Praštajte na dužem postu i radujte se grobari, slede nam bolji dani. Pozdrav za svu braću grobare koji prate forum!
 

Jovan80

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
90
Reaction score
138
Локација
Beograd
Naravno da je lepo to sto se vratio najveci evropski trener svih vremena, ali ne zaboravite da je cak i njemu trebalo vreme da poslozi sve kockice u feneru. Dzabe nama zeljko ako mu budzet ostane isti i okosnicu tima mu budu cinili ovi panjevi kao prethondih sezona.
Meni je najveca nada los odnos uzmedju zvalavog i coravog
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Spominju se sva moguća domaća a bogami i strana imena, ja jedino još nisam čuo da smo kontaktirali Bogdana i Jokića :D Mnogo se spekuliše, realno ne postoji igrač koji ne želi da radi sa najboljim evropskim trenerom. Ali jedno je sigurno ko god dođe, igraće tango smrti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top