Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.433
Reaction score
4.184
Локација
127.0.0.1
Pre pet godina sam banovan na tri godine na ovom forumu zbog poruke u kojoj sam, sad se ispostavlja ispravno, jebao mater Ilievu i ekipi za sve sto rade Partizanu. Posle, kad je doslo sve to na red, svi su mu jebali mater. Od tada sam digao ruke od foruma, obican posmatrac iz mase s vremena na vreme. Nakon pet godina moram da se javim mada mislim da nema ni efekta, niti ce biti poslusano, niti ima ko da slusa, ali eto da sam rekao (verovatno cu dobiti novi ban na tri godine jer govorim to sto se ne zeli cuti u zanosu).

Elem, ovo sto se radi sa KK je mnogo ozbiljno. Nema besplatnih para, nema besplatnog rucka, i nema duga koji ne mora da se vrati. Jednostavno nema. Sve sto se potrosi mora da se zaradi (ili bankrot, frizider, UPPR...). Niko ne poklanja pare. Pomirite se sa tim. Svi vi imate neke info, da ovaj ili onaj grobar, veliki simpatizeri, navijaci, poklanjaju pare. Kunete se u info. Ali kada su velike pare i velike igre u pitanju vi, kao ni ja, zapravo pojma nemate. I nikome se ne moze verovati. Da znate nesto sedeli bi na Wall Streetu a ne prasinarili po Beogradu.

Ukratko, trosimo sto nismo zaradili.

Nemam sumnju da je Zoc najveca grobarcina medju nama, i da zeli samo dobro Partizanu, ali on je ipak trener. A protiv sebe ima mnogo zajebane igrace u vidu ekonomista i politacara. Mnogo je jaka ova ekipa protiv njega, to je tako. Sam Vucic je jeben igrac do zla Boga. I svi oko njega. Da igraju kosarku ne bih sumnjao da bi ih Zoc nadmudrio, ali ovo sa biznisom, finansijama, dugovima, drzavom... to je njihov teren, i Zoc je tu ipak amater.

Nadam se da ce stati sa ovim, da ne bi sutra stvarno bilo kasno.

Sad ce ban i zbog ovog, pa se cujemo za pet godina.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top