Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Kapiram skroz šta hoćeš da kažeš, ali ako je tako, onda ili:

1. Žoc se vratio, potpisao na 3 godine, i nema blage veze odakle pare niti ga to zanima.

2. Zna da su pare od zelenaša ili kakvih ne kriminalaca, zna gde to vodi Partizan, i nije ga briga.

Oba ova scenarija se graniče s ludošću po mom mišljenju...

1. Skoro u potpunosti tačno po mom mišljenju. Vrv mu je data garancija u vezi budžeta od strane koordinatora Srpske Napredne Stranke - Ostoje. I sam je rekao da su razgovarali dosta. Odakle pare, verujem da ga ne zanima, nije ga zanimalo ni u Feneru. On je čovek trener, grobarčina i želi da vrati Partizanu. I ja se bojim da će da bude iskorišćen bez obzira na to kolika je gromada u svakom smislu.

2. po meni - nemoguće

Ovako pogana đubrad nije vodila Srbiju u celoj svojoj istoriji. Patološka mržnja i bolest prema svemu što nije ''njihovo'' ili uz njih u njihovim šemama. Očekuješ metak u čelo, a od njih dobiješ komadanje (u našem slučaju 7 godina polaganog kasapljenja i uporedo održavanja u životu na aparatima) i mašinu za mlevenje mesa na kraju. Svest, dosadašnje iskustvo i zdrav razum mi ne dozvoljavaju da verujem u romantične projekte pod kapom ovog zla koje nas godinama anestezira svojim splačinama i polagano ubija, ne samo kao klub, već kao zemlju i narod.


Da iskoristim priliku prisutnim gostima - govnima iz kolektora koji bi prodali rođenu mamu za parče lima od 2013 na ovamo, govnima koja ćute anestezirani od Ultra kopa preko Đuke Bizona do pičkouste braće dok nas kao narod zatiru - jebem vam mater, i vama i vašem lažnom srpstvu, smradovi prodani.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.115
Reaction score
14.620
Локација
Kipar
Jebote sta se ovo desava? :šal
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Ako ovo nije okupljanje posade Titanika, nije nista...

Idemo uz prasak, boli nas kurac.com !!!

Sve na 0, zavrti taj tango smrti



P.s. Nema zajebavanja, licenca za EL je izvikana, samo pozivnica za F4
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310

АнтиРом

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
194
Reaction score
795
Локација
Миљконград
Ма заболе ме баш за финансије, и да држава ово даје све је ово само мали део у односу колико су нас пљачкали и колико су нас ојадили за ових 7-8 година. И да смо нормална држава наравно да власт треба да помаже један бренд који представља Србију у Европи као што је КК Партизан, а не да га срозава на најниже гране и урушава зарад добити пацова из Железника.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Odakle pare, verujem da ga ne zanima, nije ga zanimalo ni u Feneru. On je čovek trener, grobarčina i želi da vrati Partizanu. I ja se bojim da će da bude iskorišćen bez obzira na to kolika je gromada u svakom smislu.
Prvo, nije Žocu Partizan isto što i Fener, a drugo mislim da je mnogo jači lik nego što mu daješ za pravo... Videćemo u svakom slučaju, mi se ne pitamo ništa, šta bude – biće, jedino što možemo jeste da se nadamo najboljem, pružimo podršku i kupamo se u ciganskim suzama dok sve ovo traje :D
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.865
Reaction score
9.921
Ako dodje Micov, moze i Mesina za pomocnog, sto rekose. Dule i Mesina za pomocnike i mislim da smo oformili stab zadovoljavajuce.

Ostaje BCK 1, da kompletiramo spolja.
 
  • Like
Reactions: BiP

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Dule jednom reče: "kad je teško, Mesina" :D

Ovo će biti najjače sklopljen tim otkad znam za sebe, ne po pitanju kvaliteta najjači nužno, ali po pitanju ozbiljnosti rada i ažurnosti u prelaznom roku, ovo je nestvrano. Delimično delim mišljenje kolege koji je pre banovan, izvinjavam se što sam ime zaboravio. Uvek imam brige o preteranom finansiranju u Srbiji a i radu skoro svake uprave Partizana ikada jer se u Srbiji skoro svako ponaša kao pijani milioner kad ima šta da troši.

Istina o finansiranju je verovatno između one romantične i one najogavnije, ali sam siguran da ovoliko efikasno ne bi bilo ni u ludilu da Željko nije tu, koji itekako može da povuče velike sponzore i finansije. Zato je njegova vrednost tolika i zato se treba radovati jer sam siguran da je svaki potez dobro promišljen.

O LeDeju nema šta da se priča, ozbilno sposoban igrač, atletski jak, defanzivno polivalentan, pristojnog šuta.

Ovo su bombe! Nek se nastavi!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top