Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Jel ovog Letonca Dule pominjao kao velikog talenta?
 

gagui

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
11
Reaction score
19
Локација
Beograd
Kvote na Bwin pre Kuruca.


b00fd535e19cd086a2237b0f8d7b9db4.png
 

GrobarDOsmrti

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
1
Reaction score
38
Prvo da pozdravim sve članove foruma, iako imam nalog više godina nisam hteo da pišem više sam koristio forum oko samog informisanja i drago mi je da postoji i dalje jedan ovakav forum naš pravi iskren grobarski.

razlog mog pisanja je posle svih ovih pojačanja ja ne verujem da se ovo dešava, a kako vidim još će ih biti, veliko hvala Željku koji se vratio u naš Partizan i vratio je našu veru u uspeh! Živi zdravi i veseli bili braćo GROBARI!!!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Iskreno drugovi i drugarice Grobari ja ne pamtim dugo ovakvih par nedelje kakve nam je nas voljeni klub priredio, konacno osecaj nade, uzbudjenja ali i spokoja jer znamo da je tu Zoc i da ce sve biti kako treba. Ono sto je mozda i najsmesnije je cinjenica da je tek krenulo i da nas cekaju jos pojacanja i jos srece i uspeha, kao i sezona, koju ako povratak Zoca nazovemo Povratak Kralja, mozemo nazvati IMPERIJA UZVRACA UDARAC.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top