Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.084
Reaction score
15.794
Локација
Храм фудбала
Izvinjavam se ja svima koje sam štrecnuo, uključujući moderaciju. Samo sam referisao na ove postove u kojima se divna priča o Novici pretvorila u pljuvanje Zagora. Svako može da pogleda mojih 2.198 postova unazad, videćete da ni Babovića nikad nisam opsovao, a kamoli divnu dušu Zagorca, pametnog momka i Grobarčinu. On je, dečko, intelektualac, otud ta njegova potreba da sindikališe, čak mu ni to ne zameram. A igra, jebi ga, on potencijal ima, trudi se, sad samo Željko da naštimuje te njegove ži(v)ce.

Kad smo kod filma o Novici, ja počeo da plačem u prvom minutu, nisam njega uopšte čekao na kraju, ko ga jebe. :) Nemoj sad ban!

Е ово је већ за хлађење :D

Ја мислим да су баш ријетки они који имају неко средње мишљење о Загорцу, њега или трпиш/волиш или једва чекаш да оде.

ПС: могла би Управа вечерас да нам убије ову тугу, ред би био.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
To je bas pojednostavljeno :D
Kad je Zagorac u pitanju, svi imamo neku bipolarnu, sizofrenu emociju - jedva cekamo da ode, a voljeli bi vise nego ista da proigra, da bas on bude najbolji...

Ne mora da bude ono sto je on zamislio da treba i da moze, ne mora da bude MVP, ali bi mi bilo drago da ostane, i da bude kapiten. Nadam se da ce Zeljko uspjeti da mu podigne samopouzdanje i da ga usmjeri da igra na nacin da ne bude stetan za ekipu.

Sto se Novice tice, ja stvarno ne znam sta pametno da napisem...
Siguran sam samo da ovo nije kraj, vec novi pocetak. Trebaju nam takvi i van terena, mozda cak i vise nego na terenu. Hvala majstore!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Nisam mogao ni da pretpostavim da cu plakati kao malo dete kad Novica kaze: Kraj!

Malo je reci Hvala ti Novice!
Hvala ti za sve sretne trenutke, za borbu, za svako bacanje po loptu, za svake kapi znoja i krvi koje si prolio, za svaki bol koji si istrpio braneci dres naseg Partizana!

Et9u9KrXAAI1c0E.jpg
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.530
Reaction score
4.135
Локација
Ljubljana
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Da dođe i Lebron lično večeras ne može da popuni tu prazninu koja ostaje na mestu kapitena, i legende Partizana, kakva je Novica Veličković. Jedan od nas dole na terenu, ratnik, vođa. Kad krene ono Paaaartizaaaaannn... Ne znam dal bi iko drugi mogao da prenese takav intenzitet emocija sa tribina na parket i obrnuto. Nadam se da dolazi među nas da povede navijanje isto onako kao što je vodio tim sve ove godine! Esencija Grobarštine!
 

Dr. Okltis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
69
Reaction score
133
Локација
Srbija
Pozdrav braco grobari,skoro sam video ovaj forum i resio da se registrujem,necu nesto puno pisati,ali ce mi sluziti da budem obavesten sta se desava u KK Partizan,posto nam je trenutno FK okupiran i ne interesuje me sta radi banda na celu sa Vucelicem.
Interesuje me naravno koga cemo jos da dovedemo u kosarci,imamo tim koji moze evroligu da osvoji,ali ono sto me brine je sto nema ni na vidiku nekog novog Novice Velickovica,nadam se da ce ga Zeljko Obradovic naci i dati sansu i tim nekim nasim klincima koji mogu postati veliki igraci. Moramo mi praviti igracke legende,reprezentativce Srbije,mi smo najveci klub na svetu.
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Sta reci, koju poruku poslati. Ponos, tuga i neki gorak ustima. Odlazi jedna ljudska gromada u penziju, sve najbolje kapitenu.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.752
Локација
Beograd
Hvala Novici na svemu.Hvala za svaku kap znoja i svaku kap krvi koju je prolio na parketu za Partizan, za svako bacanje za loptu, za svaku trojku i podignuta tri prsta. Dobro pamtim sve!!!
 

Msmnči

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
17
Reaction score
25
Локација
Zvezdara
Od prvog meča u svetom dresu,videlo se kakav je fajter i kako će se boriti za naš Partizan. Boravak u Realu,pogrešna pozicija tamo nije dala pozitivne rezultate(kiks trenera)malo je usporila njegov pun zamah.
Povratak na sveto mesto je bio potez,koji ćemo pamtiti. I borbenost do poslednje kapi krvi!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
A i preostalo im je para od prošle godine, pa se to ne računa u budžet.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA

Znaci mi mozemo sa 3 tima da nastupimo u EL onda :D
Pa znaci to je ta caka , samo se cekalo kako ce da nas uguraju , cigani nemaju budzet od 7 miliona , jedva milion i po skrpili , ali zato zna se ko zauzima to mesto ... Heheh
 

Željko Savić

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
2
Reaction score
3
Локација
Platicevo
Pozdrav braćo, nov sam ovde pa hoću samo da vam poželim još bolji nastavak prelaznog roka uz pesmu:
Došao si niko ne veruje,
Grobarima ostvario jedan divan san
Nek se pesma s južne strane čuje,
Sve za ljubav, sve za Partizan!!!
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
Ja mislim da bi trebalo Novicu postaviti da bude trener najmladjih kategorija u nasem klubu. Zamislite da vam neko takav u najranijoj dobi usadi grobarstinu u srce i glavu. Ovo najozbiljnije mislim
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top