Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.932
Reaction score
21.697
Jbg, jeste da sam hteo da igramo čisto da bih video na šta bismo ličili kao ekipa nakon svega, ali je ovo jedina logična odluka. Kasni jedno 5 godina ali dobro.
Ovo označava i veliku radost za sve zavisnike od interneta, kreće leto, prelazni rokovi, bombe, srčani udari i smaranje stranaca po instagramima.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Bravo za odluku!
Usput da pitam, da li negde postoje podaci o prosečnoj starosti timova u ovogodišnjoj ABA ligi, odnosno, da li je KKP bio najmlađi tim ove godine?
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
492
Reaction score
1.766
Da li je dobra odluka pokazace sledeci dani. U svakom slucaju u saopstenju ni rijeci o neregularnosti oko domacinstva cime su pokazali da su gnjide, a usput izjednacili Grobare i egipcane sto nema veze sa vezom.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.261
Локација
Humska 1
Ovde po meni dve stvari treba razdvojiti: Odluku i saopstenje. Odluku mozemo pozdraviti ali saopstenje je blago reci, katastrofa. Citajuci saopstenje, stice se utisak da smo promenili kroz nekoliko sedmica razloge, zasto ne igramo KLS. Inace zamisljam njihovo neko saopstenje gde ovako sire ljubav i spominju kako su PAOK-ovi i Partizanovi navijaci zajedno slavili, lepota jedna bila.

Na kraju ono najbitnije sto mnogi zaboravljaju: Nadam se samo da ovo nije neka igranka u reziji drzave sa Ostojom kao produzenom rukom, a strucni stab i igraci naseli. Culi smo neko vece Jakovljevica na Areni i to je sustina svega.
 
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
Ostoja ipak pokazao da ima malo karaktera iako je u najsmrdljivoj stranci verovatno na svetu, mozda je gora ona iz Severne Koreje ali nisam upucen… Svakako podrzavam odluku, bar je za razliku od onih smradova iz FKP nesto ipak i uradio.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Ne mogu nas kazniti jer ovakav kalendar ove nakaradne lige nije verifikovan pred početak sezone niti je takmičenje pod patronatom KSS-a da bi bili podležni sankcijama!

Svi botovi u službi ovog sistema mogu da nam se napasu guz'nih dlaka!

Hrabra i ispravna odluka, u stilu avangarde kakva smo bili za vreme debelog dukljanina! Ima nade za grobarstvo u svetu!

"Gde god ti da igraš znaj da tud' ću poći ja!"
 

TheRock

Početnik
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
97
Reaction score
302
Локација
Beograd
Negiranje kls-a bi imalo smisla kad bi se kao razlog naveo to sto je liga neregularna, sto se prednost domaćeg terena određuje prema Aba ligi, sto je dozvoljeno da fmp ima 2 tima u ligi, sto je dozvoljeno 4 koraka i sl...
Ovo sto su napisali je totalno bezveze.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Odluka je sigurno izmerena sa pravne strane, a verovatno je i aminovana odnekle.
A saopštenje je napisano u korektnom tonu, da se ne bi opet kreirao konflikt i nadjebavanje sa govnima. Gledajte širu sliku. Odluka je dovoljna poruka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top