Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Ostace nego sta, Pantera ne bih menjao ni za jednog igraca u Evropi, dok je Zek ok ali za back up, u skoku i odbrani skripi bas, u napadu igra ledjima ne postoji.
Lessort mora da ostane, mislim da ce tek najbolje da pokaze.
Zagorac, Glas, Kuruc, Dangubic, Trifunovic, Smailagic, Mur out.
Zek je bio naš najbolji igrač prošle sezone. Ne stoji to što si napisao za njega. Sem lose odigrane finalne serije, cele sezone je bio na nivou i vukao ekipu.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Ni Zek a ni Smajli neće nigde, to odmah da se razjasni i da se prekine sa glupostima!

Zek je tipičan "prašinar" i atipičan košarkaš - to kako on može da te izludi kao igrača kojeg čuvaš i trenera protivničke ekipe u pripremi skautinga na njemu - nema mnogo takvih igrača. Diskutujemo njegovu igru leđima? Čovek je sposoban da ostane u vazduhu ili ajde bolje reći u "padu" duže od bilo kog napucanog atlete i prosto te uvek dovede do toga da kao odbrana na njemu kažeš "e jebi ga", jer ta njegova zadržka "u padu" prkosi zakonima fizike i rezona igre i taman pomisliš imaš ga, kad on gle čuda izbaci loptu "sa zemlje". To se danas traži i plaća, takvi prašinari kao što je Zek! Siguran sam da će tek pročiatati Željkov sistem i ući u kontinuitet.

Smajli - neće Željko odustati od njega, baš naprotiv! Ubaciće ga već ovo leto da radi do besvesti i to će se vratiti na terenu. Voli Željko takve igrače, a Smajli mu je pokazao ko može biti početkom sezone. Gledao sam mu reakcije kroz playoff ABA, nije on bol u kurcu tipa neki pa da zaslužuje stručne epitete promašene karijere, ima materijala u njemu, živi bili pa videli! A znam da već pakleno radi.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Panter, Zek, Avramović, Lesor, Madar...
Kako ide zvanični raspored glasova foruma za najboljeg igrača Partizana?
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.429
Reaction score
4.168
Локација
127.0.0.1

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
277
Reaction score
1.779
Локација
Beograd
Ja još jednom apelujem na Partizan i navijače nam, da ne dopuste da kkcz odigra finalnu utakmicu, iako ne priznajemo im ništa otkad su te silve i dijanetike..smo samo mi Partizan kontinuitet YU lige i u ABA i Ligi Srbije,..!!!!

Objava rata ka istrebljenju tih derpe trandža paćenika mora da je...prave roblje i taoce od KK Partizan, kao FK Partizan pre, i fanova nam, juhuuu, ukidajte turke, mongole, i sai meher babe?!!

Kad su Tumbu i Bjekovića napastvovali dileje, i dule glavić utrčao na JNA travnjak, tad je došlo do kršenja derbi i titularnih tokova za fudbal.

I pre kad su novinarčići im gađali Vujoševića loptom, i gamad prekidala polufinale preko parketa pre par nedelja...

Ako hoće još smrti vrhovnika i teritorija da nema,..i aca radovica i jagoda, to je ta derogacija i debilitet legalizacija?!!!
Njihova greška i problem.
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Vidim gostuje Pecar..ovaj Petrušev po jutarnjem programu, sele ga kod nas... Bukvalno bih bio srećniji da dođe Božo Đumić nego on. Što dalje od nas. Nek ide u Crnokosu ko što sam mu i poželeo prošle godine...

I ja sam protiv toga da se dovede. Umesto da je dosao kod nas, otišao u Efes. Onda smo mi angažovali Koprivicu i ja sam zadovoljan istim.
Lesor bi rado ostao u Partizanu ali ako ima nešto bolje na tržištu, svakako bi bilo još bolje i tu bi centarsku poziciju zaključili i onda sredjivali ostatak rostera.

Odlaskom Mura obavezno dovesti čistokrvnih pleja!
Odlaskom Zagorca i Dangubića došao bi nam ko budali šamar Hezonja ali to je teška priča zbog Reala.

Možda je bolje da sačekamo sve, garantovano da unajveće rade na pojačanjima i svidja mi se da samo kažu taj je naš bez ovih prevlačenja kroz medije.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top