Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Posle ovog sto je podvukao Crni Bombarder kao jedan od najobavestenijih o desavanjima u KKP, jasno je da cemo pored pleja traziti i igraca pod kosem. O tome kakav je igrac Djumic i koliko ce doprineti igri bice vremena da se razgovara naredne sezone ili posle meceva u domacoj ligi. :ziveli
Tako da ganci duvace kitu i ove godine... :pickaciganska
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.955
Reaction score
4.898
Локација
Ndžamena
Dobrodošlica novom Duletovom projektu. Ako se on, zajedno sa familijom i prijateljima familijarno tresao od uzbuđenja, nema da ne valja. Il' je grobarčina i ljudina, il' je epileptičar/"šećeraš", a ne vjerujem da jeste ovo potonje.

"Ja sam Ratko, ime mi je Božo, ima l' koga da bi se ponož'o?"

Božo zdodnuje: http://youtu.be/2I7KhjVAKnQ?t=59s
 
Последња измена:

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
Siniša Matić, koji je bio Božin trener u mlađim kategorijama i dok je vodio Vojvodinu, gostujući u Tegijevoj emisiji, izjavio je sledeće:

Kao što se već zna, predstavljao je veliki potencijal i bio dominantan centar u mlađim kategorijama. Povrede su ga omele da napreduje, pre svega, imao je neki problem sa Ahilovom tetivom. Takođe, spominje "dečje bolesti" prilikom prelaska iz juniora u seniore koje su ga malo omele da svoj potencijal iskaže ranije. Tu je spomenuo da je sa tim "dečjim bolestima", problem takođe imao Kalinić. Upućeniji verovatno znaju šta je u pitanju, ja nisam upoznat sa tim.

Prilikom šuta koristi desnu ruku, dok horog izvodi levom rukom, prilično atipično. Matić, čak navodi da su imali jednu akciju posebno za njega, gde se on izvlači na šut za tri poena. Kaže da ima dobar šut, ali da je od toga odustao.

Kao zaključak, Matić je naveo (to je njegovo mišljenje), da je Božo zalog za budućnost, da ne treba očekivati neke superstar partije i da ćemo od njega imati koristi tek od naredne sezone kad se uklopi u naš sistem.
 

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
te decije bolesti su ono sto sam sinoc napisao za njega i kalinica cim sam cuo da se mozda pregovara i cim sam dobio potvrdu da je dogovorio.
On i kalinic dok su igrali zajedno u vosi imali su malo vecih problema u jednom periodu sa izlascima,opijanjem i paljenjem zargonski da kazem. cesto su bili gosti kafica-kafane aleksandar i i diskoteke djave . cak sam i ja sam imao neki susret sa njim rizican da kaze se,rasprava neka jer je pijan jako bio i neprijatan za drustvo ,ali se posle izvinuo . bilo je to stvarno jedan period kad ih je bio glas sportisti pijanice,zlatni trio -Bogic Vujosevic,Nikola Kalinic i Bozo Djumic . iskreno,kalinic mozda je i najbolje znao da se iskontrolise kad se nazderu i brljave ali to su bile neke bubice davnno tako da kaze se i sam kaze da je sporije napredovao dostaa zbog mozda ne shvatanja da ce mu to samo odmoci i da mora mnogo vise da se posveti kosarci osim treninga od dva sata uvece.
Ali eto,bilo je to davno stvarno,sigurno pre 3 ipo godine,posle se on dosta smiri,video da li ce otici na onaj put da se ozbiljnije posveti kosarci i dodatnim treninzima ili ce biti djilkos .
koliko znam radi individualno prethodnih 3 meseca na fizickoj priprem jacanja donjeg dela ledja i znam da ima jako jaka ramenaa bas, radio je sa kondicionim trenerom fk vojvodine koji je mnogim teniserima i teniserkama bio trener Saletom Jankovicem kako sam cuo. korektan je momak stvarno,dobar drugar sa Kalinicem je to znam jer ih cesto vidjam zajedno kad je ovaj u NS svracao u zadnje vreme,ima dugu vezu i ok devojku tako da nece imati bubice gagica jude i muslijeve :buhaha nadamo se...

Verujte mi da ce se on koristiti u aba ligi,danas mu je i Todoric obecao na razgovoru jer je decko promenuo klub u sred sezone i mozda ga ocekujte vec protiv levskog koliko ja znam.

Mislim da ima dosta stofa u njemu,jako je jakkk prirodnooo,ali bas jako,nisu ga dzabe u vosi zvali THE ROCK :D

Eto jos jmbg njegov da izvucem i eto podataka svakakvih :wink:
 
Последња измена од уредника:

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
@shonepfc

Rekao je i za gagica da je one godine kada je presao u Partizan bio tek treci na listi zelja vojvodine kada su ganjali centra. Znaci da u tom trenutku cak za vojvodinu su bila dva bolja igraca od gagica,i da se iznenadio kada ga je Partizan potpisao..

Znaci bez Partizana lik bi igrao za kk tamis. I pored toga on nas sve izbode nozem u ledja..
 
Последња измена:

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
@Dulence,

Eto, te stvari nisam znao. Mada, najbitnije je da on nama koristi na terenu. Ne sumnjam da će napredovati kod Duleta. Samo neka ima pošten odnos prema dresu i grbu koji nosi, da vredno radi na treninzima, neka se bori kako priliči jednom igraču Partizana i ja ću biti zadovoljan.

@fkloznica,

Jeste, i to je rekao za gagića. Na tu temu, kako je od anonimusa došao do reprezentacije i koliko je igrački napredovao pod Duletovom palicom, aludirajući istovremeno na Boža, kako bi i on takođe tako mogao.
 
Учлањен(а)
30.01.2012
Порука
274
Reaction score
277
Локација
Pretty Shitty City-BN
Samo jedna digresija i kratka konstatacija - ja nikako da se ubedim da medju nasom Grobarijom ima toliko pratilaca i poznavalaca KLS pasnjaka. Te KRS, ovaj KLS dvorane a pogotovo Spens, mora da su dupke pune posmatraca sa sve olovkom i beleskom za statistiku.

Ustvari... ako su vise od 3 forumasa ikad, uzivo il na TV (u ovo nisam ni potpuno siguran, dal se ta KLS prenosi na nekom od kanala) gledala ovog momka, ja dajem tastaturu na panj
 

grave_digger22

Početnik
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
97
Reaction score
3
Ja sam ga gledao skoro sve utakmice ove sezone. Sasvim prosjecan kls igrac koji se bas ni po cemu nije izdvajao. Sut sa poludistance i ne koristi, ima neki cudan horog levom rukom koji cesto koristi, u vecini slucajeva neuspjesno. Na skoku takodje moglo bi se reci slabo. I to sve u takvoj ligi gdje pola ekipa takoreci i nema centre. Ali sve na stranu, ako nasi smatraju da ce pomoci, neka potpise. Na nama je samo da mu pozelimo dobrodoslicu i da se nadamo da ce Dule i od njega napraviti nesto.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.960
Reaction score
27.124
Todoric je sve jasno rekao, veoma moguca jos dva pojacanja, plej i centar, i zato ljudi, opusteno. Ima, na srecu, ko u klubu razmislja sta i kako treba.:wink:
O jajari koja je, na nesrecu, igrala u svetinji, vise ne treba ni rec reci.:puke

Dobrodoslica Bozi!
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Jbt gledam klipove sada sa utakmica protiv Makabija,CSKA,Nantera prosle sezone i gledam kako se jajara raduje svakom nasem kosu,ejjjj bre pre par dana skakao kao nenormalan posle utakmice sa MZT-om u Skoplju uz "Dobro pamtim sve" i da ode par dana kasnije kao najgora jajara :prekrsti Gagicu Govedo !!!

Sto se tice izjave Tose u vezi pojacanja ja njemu i Duletu verujem i znam da mutiranim cergarima iz Beogradske Oblasti nece dozvoliti titulu ni u snu u ABA i domacoj ligi tako da ocekujem da uskoro dodju novi igraci ili igrac koji ce nam pomoci da razjebemo skroz tu govnariju za sva vremena
:napred Partizan
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.858
inace samo Bog zna koliko bih voleo da gagic zavrsi u fmp-u pa da njega i onog drugog mamlaza dangubica ispljujem maksimalno i gadjam ih sa nekim telefonom, upaljacem i sl.

Druze, nista licno, posto te i ne poznajem, ali koliko smo se puta ovdje lomili objasnjavajuci ove stvari i ti sad to prizeljkujes? Ako ces da budes sponzor Partizana i da mu placas koju hiljadu eura mjesecno, izvoli pa bacaj, inace, molim te, nemoj.

Znam da smo svi sad bijesni, ali takvim postupcima cemo nanijeti visestruku stetu samo nasem klubu i nikom vise, a onima koje gadjamo bismo samo dali na znacaju.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Šta bi sa Đumićem, potpisa li ?

#RotoShack Bravo !!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.789
Reaction score
55.697
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Bili su Kapikjoni/Tanjevic, ako i njih nije odjebao u poslednja 2 dana.
Mozemo zalizanog da pljujemo za razne stvari, ali sam siguran da on ovakvu indijanstinu Gagica ne bi dozvolio.

U kosarkaskim krugovima kruzi trac da je upravo on i odgovoran za njega.
Kod njega su moguce mnogo vece indijanstine kao recimo ona s Dangubicem, lik je trgovac svinjama ne menadzer.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
U kosarkaskim krugovima kruzi trac da je upravo on i odgovoran za njega.
Kod njega su moguce mnogo vece indijanstine kao recimo ona s Dangubicem, lik je trgovac svinjama ne menadzer.
Ili sa Spanulisom, Željko zbog toga ne može očima da ga gleda.

Đumić je dečko koji dolazi u Partizan sa ništa slabijim pedigreom u odnosu na Gagića od pre 2,5 godine.
Već je apsolvirano kakav renome su imali Aleks Marić, a kakav Stevan Milošević kada su dolazili u zadnjoj f4 sezoni.
Sigurno da je odlazak Gagića veliki gubitak, jer tim se slaže kao mozaik od različitih kockica. Gagić nije neki veliki talenat, ali je imao svoju bitnu ulogu u timu, ali ne smunjam i da Dule ima odogvor na ovu situaciju, tako i Đumić ima svoju ulogu, pogotovo što je i bio predviđen na leto da dođe.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ja bih voleo da ovog Đumića dočekamo kao da je stigao Navaro lično.

U GTR akciji to bi bilo - Đumara, a ne Gagara.
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
Ili sa Spanulisom, Željko zbog toga ne može očima da ga gleda.
tako i Đumić ima svoju ulogu, pogotovo što je i bio predviđen na leto da dođe.
A kad je zastupao Duleta sa CSKA? Kakav je tad bio? A kada nam je dovodio Daloa?

Ako je Djumic bio predvidjen na leto da dodje i ako smo ga toliko detaljno pratili, zasto je ugovor do kraja sezone sa opcijom raskida, pa tek onda plus dve? Imali smo sansu da ga uzmemo i pre dolaska Macvana i Luke na otvoreni ugovor pa nismo, kada je otisao Salic, pa nismo, kakvo pracenje i predvidjanje, decko ima 23 godine a nije prosao probu u Solnoku.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top