Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
"Partizan tužio banku, neće se ovako završiti!"

Košarkaški klub Partizan je ponovo pod blokadom, prošle nedelje je sa računa "nestalo" 8 miliona dinara, a zbog presude BAT po tužbi Duška Vujoševića i Nemanje Gordića u Humskoj ne mogu da registruju ni eventualne novajlije za Super ligu.

Na prvi pogled sve je crno... Crno-bela svakodnevica zaista nije ni malo ružičasta, ali sudeći po rečima predsednika Ostoje Mijailovića nije daleko dan kada bi Partizan konačno mogao da skine omču sa vrata, odnosno u svoju korist reši spor sa Ekspo bankom (nekadašnja Marfin banka).
Famozni kredit iz 2004. sa kamatnom stopom višom od 20 odsto i dalje zadaje naviše glavobolje novom rukovodstvu kluba iz Humske.

"Bivšim igračima i trenerima dugujemo 2.4 miliona evra, ali najveći problem Partizana, koji često izaziva blokade, je Ekspo banka. Mislim da bih mogao da napišem doktorsku disertaciju po pitanju odnosa banke i Partizana. Ugovore i svaki dokument koji je potpisan sa bankom pročitao sam najmanje po deset puta i nemam nijednu nepoznanicu. Mogu da kažem da je gotovo sve urađeno protivzakonito. Sve što je urađeno nije ni domaćinski prema Partizanu, a u svemu tome morale su da učestvuju obe strane, neko iz banke i neko iz kluba. Tužili smo banku, podneli smo zahtev za privremenu meru jer smo dobili prvostepenu, a pre nekoliko dana potvrđena je i drugostepena presuda," rekao je Mijailović u intervjuu za "Sport klub".
Prvi čovek Partizana i "Britiš motorsa" iznosi još neke zanimljive detalje.

"Na sudu smo razvlastili i sredstva obezbeđenja po kojima su blokirali Partizan. Dakle, drugostepeni sud je doneo odluku da smo u pravu sa našim tvrdnjama. O daljim potezima ću javnost obavestiti naknadno. Ako banka ponovo ne bude imala razumevanje jer su nas pre nekoliko dana ponovo blokirali i skinuli sa računa oko 8 miliona dinara koje smo pripremili za plate, uskoro ću najverovatnije da sazovem konferenciju za medije i iznesem sve detalje ugovora koji je oštetio Partizan. To što su oni radili ne postoji ni u svetu ekonomije ni u svetu prava. Baviti se takvim poslom i uništavati instituciju kao što je Partizan, a pritom raditi protivzakonito, svakako nije dozvoljeno."

Mijailović je otkrio i koliko novca banka potražuje.
"Potražuju 1.360.000 evra, nedavno su nam skinuli 70.000 evra i prema njihovom proračunu dugujemo im još 1.290.000 evra. Uradio sam sudsko veštačenje koje je pokazalo da to nije tačno. Vidite, ako su ugovori sačinjeni u ne pravu oni ne mogu biti pravno održivi. I taj protokol koji je potpisan 2010. takođe ne može da bude pravno održiv ako je načinjen na ugovorima koji nemaju pravni osnov. Dakle, mi smo tužili banku, sudski postupak je u toku i idemo na poništenje ugovora. Mi smo kod banke sigurno u plusu, nismo u minusu. Ne možete da se zadužite 2004, 2005. godine, a onda da 2010. više dugujete nego 2004. I oni koji imaju dva završena razreda osnovne škole znaju da nešto nije u redu. Taj odnos sa bankom mnogo ugrožava rad Partizana. Ponovo smo pod blokadom. Očekujem da sud na novu menicu koju su pustili ponovo reaguje jer su osnove iste kao i za donošenje prve privremene mere koju je sud presudio u skladu sa zakonom, a drugostepeni sud potvrdio. Sa bankom ćemo se boriti i neće se situacija ovako završiti. Od dolaska u Partizan najviše enegerije sam uložio upravo da isteramo do kraja odnos sa bankom", istakao je Mijailović.

Kompletan intervju sa predsednikom KK Partizan pročitajte u petak.
sportklub.rs
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.942
Reaction score
26.916
Bivsim igracima i trenerima 2,4 a ovoj banci 1,3 miliona. Kome dugujemo jos skoro 3,5 miliona ako sam dobro izracunao?
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Na kraju cemo se jos obogatiti...

Ako OM ovo "izgura", ili ce ga pojesti mrak ili ga je zapad izabrao za naslednika pickoustog, trece nema...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
uskoro ću najverovatnije da sazovem konferenciju za medije i iznesem sve detalje ugovora koji je oštetio Partizan.

Deo ove recenice mi je izuzetno zaparao usi. Zasto to ne bi uradio odmah a ne "uskoro cu najverovatnije" ako mu je stalo do Partizana. Pitam se ceka li neki mig ili znak nekoga da to moze i sme da uradi ili samo lupeta gluposti.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.504
Reaction score
23.293
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Čeka da mu napišu šta će reći, kao i ovo, a i inače sve su to gluposti.

Skontali da i među nama ima debila kao cigana, koji gutaju svašta, pa im serviraju gluposti. Nekad su se ovakve maskote mogle videti samo kod njih.

A kad ode nepredno govno, dug 10 miliona.

Edit: valjda ološ napredni nije zaštićen, zbog toga što je u Partizanu.
 
Последња измена:

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
@Web Gazda
Uz svo duzno postovanje za ono sto si uradio za Partizan, i bez ikakvih skrivenih namera, voleo bi da mi bas ti odgovoris, ako imas zelje i volje.

Bio si jedan od onih koji su branili pekovicevu upravu, a kao najveci plus ste im isticali kako se plate isplacuju na vreme, a skoro citajuci ovu temu naleteh i na post crnog bombardera iz tog perioda gde kaze da je stari dug bas tih dana smanjen za oko milion eura.

Bilo bi posteno da napisete sta je istina od toga, i kako je dug koji je bio oko 5 miliona, a tekuce obaveze redovno izmirivane, plus smanjivan stari dug, sada naprasno povecan na preko 7 miliona?
Pozivali ste se da imate informacije iz prve ruke, koje sa ove vremenske distance izgleda I nisu bile bas najtacnije, tacnije neko vas je lagao?
Znam da od te price nema nikakve koristi, i da je mnogo bitnije kako ce sada limar da nas vodi, mada je to lako naslutiti, ali bi bilo lepo da se jednom stavi tacka na price iz tog perioda, i ako vam nije problem da nam kazete ko vas je to obmanjivao?
Naravno, ako ima zelje i volje.

Ja sam odavno stavio tačku na taj vremenski period.

Ukratko..

- imali smo veliki dug kad je otišao Danilović. Ko ga je napravio, nije moje da objavljujem

- Vujoševiću nije "obnovljen" ugovor. Razlog je odavno poznat.

- NIKO nije hteo da preuzme KK Partizan. Podvuci to... NIKO. Uostalom, zašto se neko nije javio da vodi klub, ako ovo nije istina.

- Nismo imali prebijene kinte, pa su navijači skupljali za put u Sloveniju (ako ne grešim destinaciju), i ne samo jednom.

- Peković je bio bukvalno poslednja osoba, a da on nije prihvatio...

- Peković je došao sa dobrim namerama, ali svi znamo da je put do pakla popločan upravo dobrim namerama.

- Dug je i pod Pekovićem porastao

- Dug pod Ostojićem je takođe porastao

Šta više da ti kažem!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.492
Reaction score
13.462
Локација
tamo daleko...
Ali kako rastu dugovi ako crkavica od sponzora koje nam dIktator "milostivo" dopusta krpi godisnje budzete. Mi imamo prejeftine timove, da li je moguce da od sponzora se ni to ne pokriva, bas kao sto je bilo u slucaju ZKKP?
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Fudbalski klub zaradi 20 miliona, budžet im nije veći od deset, pa dug svejedno raste!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Peković je došao sa dobrim namerama

Govedo je kurac doslo sa dobrim namerama. Nema potrebe da se vise zavaravamo. Dosao je po direktivi da otera Duska Vujosevica i da ga za sve na dalje boli kurac. I sa bolom u kurcu je "vodio" klub , a sa jos vecim je otisao.
I sto se mene tice, njegovo dalje spominjanje na ovom forumu je ekvivalentno jebanju majke svim iskrenim navijacima Partizana.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
smrad koji ima nas grb istetoviran je dosao po dogovoru sa sns-0m radi sto bezbolnijeg teranja vujosevica i da bi dobio dozvole za hotel na zlatiboru, a sve u dogovoru sa psihopatom.
gde je sada crni bombarder da jos malo opljune po vujosevicu i da jos malo velica kockara kameleona...
zbog takvih ogroman broj nas godinama nismo krocili u pionir( kako god se sad zvao)
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Mijailović: Ne pada mi na pamet da razgovaram sa Vujoševićem!

"Smatram da bi Partizan u naredne četiri godine mogao da plati oko 1.500.000 miliona evra, odnosno oko 400.000 po sezoni iz budžeta bismo koristili za pokrivanje starih dugova", naveo je prvi čovek crno-belih

"Obaveze koje mi plaćamo danas su nastale iz perioda Duška Vujoševića. Nismo se videli. Nemam potrebu da razgovaram sa njim. On je rekao šta je njegov stav i šta je njegova želja... Ne pada mi na pamet da razgovaram sa njim. Ja njega ne vređam kao što on vređa mene. Sa 22 godine otvorio sam servis, a danas imam kompaniju koja je prošle godine dobila nagradu za najbolju u Istočnoj Evropi po svim parametrima. To je moja referenca. A to što će neko da kaže da sam samo član neke stranke i da nisam to što jesam, to je njegova sramota, a ne moja”.


“Ne želim da ga komentarišem apsolutno. Mi ćemo se protiv njega boriti na svoj način. Ne želim da Partizan njemu ostane bilo šta dužan. Borićemo se i sa BAT. Vujošević ima svoja prava, mi imamo svoja. On ima određenu podršku, što mislim da i zaslužuje, u javnosti, ali na ovakav način funkcionisati stvarno nema smisla


On je dodao da je Vujošević praktično ostao dužan sam sebi.
"Ispada da je meni pripalo da do 2018. moram da vratim dugove koji su nastali u proteklih deset godina. On verovatno razmišlja da bi ja trebalo iz svoje kompanije da uzmem jedno 7.000.000 evra kako bih ispeglao sve njihove gluposti koje su napravili. I to onda nema nikakve veze sa njima, nego ima sa mnom. Ja sam dužan njima, a ne oni meni. To nije istina, oni su sami sebi ostali dužni."

Koliki je dug kluba prema bivšim igračima i trenerima, a koliko prema poveriocima?
"Pregovaramo sa jednom grupom igrača i bivših trenera. Obaveza prema njima je u ovom trenutku oko 2.400.000 evra. Smatram da bi Partizan u naredne četiri godine mogao da plati oko 1.500.000 miliona evra, odnosno oko 400.000 po sezoni iz budžeta bismo koristili za pokrivanje starih dugova. Cilj mi je da ne idemo na sudske postupke i BAT jer oni prozvode dodatne troškove. Mnogo njih je oprostilo deo potraživanja, neki i celokupna, ali neki nemaju razumevanja. Uskoro ćemo znati konačnu situaciju. Ta pozicija isključivo zavisi od njih, ne od nas”, zaključio je Mijailović.


Koje pišanje po Dušku Vujoševiću, pa crkni u najgorim mukama skote napredni. Serem ti se u sve što si stvorio.
Šta bi radili ovom jadnom čoveku da je osvojio da samo dva trofeja.
 
Последња измена:

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.091
Reaction score
15.814
Локација
Храм фудбала
Не знам, али за мене је "поштеније" да овако каже него да наставља причу разговарат ћемо са Дулетом, иако и птице на грани знају да немају муда за тај разговор.
Други пар опанака је то да нам је предсједник снс бот, и да Дулета може ухватити за колено, наравно ако му Дуле да дозволу.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
Koliko sam ja razumeo ovaj poslednji "predsednikov" intervju on smatra da je Vujosevic glavni krivac za dug jer su nastali u njegovo vreme dok je harao sa KKP.Vujosevic ima prava da trazi novac koji je posteno zaradio ali i oni imaju prava da mu isti ne daju.Od ukupnog duga planiraju da vrate ovo sto se duguje igracima i trenerima ali to bas ako su ovi prethodno nabrojani "kvarni" pa im taj dug i traze.Najbolja solucija po njih je da oproste nekih 70-80 % dugovanja a ostatak dobiju u ratama(dinarskim kada je kurs povoljan) pa da se ovi hvale kako su im dug vratili.Sve u svemu nisam ja kriv drugi su,bih ja ali su oni unistili, ista prica kojom nas truju zadnje dve decenije.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.942
Reaction score
26.916
Sa 22 godine otvorio servis, i sve sam svojim trudom stvorio, u tranzicionoj Srbiji...yeah, right!!!

Vujosevic je svojim znanjem, trudom, posvecenoscu, rezultatima i trofejima postao besmrtan medju navijacima Partizana, ne racunam tu realne dupelisce.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.464
Reaction score
41.151
Локација
Žrnov
OVo što predsednik :puke KKP-a priča nije najstrašnije... ja sam večeras saznala zapravo koliki broj ljudi njega podržava i priča kako je u pravu, da je DV u stvari kriv za sve dugove !!!

ja se inače ne upuštam mnogo u diskusije po društvenim mrežama, i pratim samo vesti o Partizanu, ali ovo o čemu pišem pričaju, tj pišu vajni Partizanovci..

ŠOKIRANA SAM!!! i taman kad pomislim da ovaj narod nema čime više da me iznenadi, naiđem na novu količinu bednika...
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ja zato više ne pratim Twitter, radi realnih "Grobara" ako nešto više mrzim od ciganina to je to govno, koje navija za Partizan, a pljuje DV.
Uvek im kažem idi bre navijaj za cigane, neka ti Ćoki bude legenda, neka ti Terza bude reformator, manje ću da te mrzim, serem ti se u taj bedni život...
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.504
Reaction score
23.293
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Takvi su gori od cigana, najgora sorta, al' ljudi imaju pravo na "svoje mišljenje", nema veze što će za njega dobiti sendvič s podrigušom.

Moralni gmizavci!

Nemam ja te switere i flejsbukse, pa mi je lakše, ne čitam gluposti, al' ih zato nekad čujem, idioti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top