Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.272
Reaction score
7.016
Cigane sat treba jebati jako i dugo, da ptsp dobiju cim vide PARTIZAN u nekoj rijeci u bilo kojem kontekstu. Cigani, svi ce nam biti sponzori, i vlasnik cska i nordeus i elon musk, jebem li vam majku vama i vasem gazdi i coravoj pickici izdajnickoj!
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.256
Reaction score
33.948
Локација
vaginamandibularia

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
To još nije potvrđeno, ali se zapravo već zadnjih meseci zna da uskoro potpisujemo ugovor o sportsko poslovnoj saradnji sa Boston Seltics... Nihov gazda nam daje 50% prihoda od prodatih sezonskih, plus neke igrače na pozajmnicu jer smo njihovo ime promovisali po Evropi :D
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Po komentarima na raznim portalima, za cigane navija sva strucna javnost cijense delatnost vezuje za poreski sistem. Nisam ni znao koliko strucnjaka u toj oblasti ima, mada me buni.podatak da su uglavnom elementarno nepismeni.
Tesko se navici da postajes nebitan, to jest da si uvek i bio nebitan, samo su te lozili da si neko o nesto.
Merna jedinica za nebitnost.
Nebitan si 0,4 czfmp u el.
Skala je od 0 do 1, jer bi vec na 1,1 uniberzum implodirao.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Nemo se zavaravate da se oni ubogi neće pojačati, ko god da nam da, njima će pod sto leći više, i ložiće se više nego ikad, jer njima je smisao navijanja da se mere sa nama, da su bolji od nas, da se broje titule sa nama, da oni igraju a mi ne, da su oni glasniji od nas, da su oniii....više od nas..
Bolesnici
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
277
Reaction score
1.779
Локација
Beograd
Jedan moj oskrnavljeni mural kap. dragana, i madere linč,.. Mijailović da im se sklanja, a oni murale naše muče, i montaže na webu nrd šizoida ljagu da spere neće,..!

Ako imaju obraza leševi babarogasto nakazni narednu utakmicu finala neće igrati!!

Itekako svaštocid i svaštokost nad blogerima i ostalim virtuelnim crvenim degenima je!!!

A da mi skinhedsi vrtimo svaki dan snimke kad su kolektivno pali sa stolica pionira i kad ih je policija mlatila pre 5 godina na derbiju na čmarakani, i to!!!!

Pa i glupe im džihade i pohode, gde dozivaju mrtve fanove i tatice, pedomede, centipede..imamo u pripremi za ugođaj!!!!!
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.477
Локација
Beograd
True story, sedeo sam sa Željkom 3 sata usran od alkohola…. Samo ću vam preneti njegove reci “sledeće sezone radim za 0 samo da napravim tim da se userem svima u zivot…” tu prepaljenost nisam video nikad… Zveli!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top