Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Oni i hoce da se sutra ne pojavimo. Ja bi izasao na teren sa osmehom na licu,da uzmemo i drugi kup,jer jednog veceras vec jesmo.
 

Цакана

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
146
Reaction score
19
Појавити се сутра, одиграти НОВ меч , 40 минута у празној хали, и одвалити их. Нема предаје, нема неизласка, то је самоубиство, недостатак самопоштовања и пишање по сваком тренингу који је одрађен до сада, то је тријумф гамади. Нема линијом мањег отпора са овом пошасти, ово су умоболници, они то желе. Они ће тај пехар славити као своју навијачку и спортску победу. Ускратити задовољство себи и својим навијачима и неодиграти утакмицу са њима, то није Партизан који сам обожавао све ове године!
Ми не треба да изађемо зато што не треба да пристанемо на овакав распад свега нормалног у кошарци. Нашим изласком, ми дајемо подршку оваквим стварима да се и даље дешавају. Нашим изласком, дајемо до знања да су ово нормалне ствари, а оне су далеко од нормалних. Моје је мишљење да не треба никако да играмо сутра, али за викенд да им се најебемо (да извину мушкарци овде на форуму) свега што се да јебати, да их боли годинама.
 

Veliki Strumf

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
325
Reaction score
16
Локација
Strumfograd
A ono smrdljivo djubre rakocevic(namerno malo slovo) kaze Djilasu i sve snima kamera...nesto tipa kao sudija mu je rekao da ne moze da se igra i kao i oni su se slozili(misleci na nas)...laze ko pas ko se bre slozio,,,jebem li ti familiju gurbetsku!!!
Fakticki utakmicu je prekinulo govno coravo...:banghead :pop
P.S. i jos se govno coravo dogovara na terenu sa Djilasom kao moze oko 18h(pocetak sutrasnje tekme) jebem li ti familiju da ti jebem!!!
 

Dusko84

Početnik
Учлањен(а)
31.12.2008
Порука
46
Reaction score
5
Локација
Japan,kanazawa
Ako sutra ne odigramo utakmnicu lako ce coravi sa novinarima preokrenuti sva ova desavanja u njihovu korist! Tako da sutra treba izaci i popisati se na parket, pustiti govna da pobede bez borbe i povuci se sa dodele pehara i cao zdravo!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.772
Reaction score
55.484
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Луча да ми ниси имењак, једног дана дао бих име своме сину по теби! Гробарски штос, мањак поштовања према нижим облицима, ти настављаш традицију капитена светиње.
:respect

Ја се надам да екипа пакује ствари и враћа се назад. Ово небитно такмичење још небитнијег кошаркашког савеза што пре заборавити и окренути се викенду.
Против кога бре да се игра поновљена утакмица? Кад сам видео ону махалу на терену није ми било јасно зашто нисмо спаковани и правац назад.
А не, сутра овако
http://www.youtube.com/watch?v=rarVAhygUxo
Са све циганског канала.
 

Ivke

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
730
Reaction score
24
Локација
Kragujevac
A genije Rakočević, je l ono on reče, može prekid al 4. minuta do kraja 3 četvrtine pri ovom rezultatu, govno palo od umora, pa ako može još jedno poluvreme, može prekid, auuu, strašno, kad god pomislim da su đubrad neviđena oni me iznenade, postanu još veća!
 

Sirius

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
317
Reaction score
3
Локација
Rohan
Ma kakva nova utakmica, pa za koji kurac se onda Gordon povredio i igrao povredjen. Nit bih igrao sutra novu, nit nastavio.

A sto kaze Sens posle ovoga mi dodje da se pobijem sa svakim kojeg znam, svi su isti .
Da, da. Covic vam je kriv za sve. Lepse je bilo kad ste davali trojke sa tribina, kad je debela svinja ulazila na teren kad god hoce, kad se mlatilo pistoljem na sve strane... Jos niste poceli da gubite titule, a vec ste krenuli da serete.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
coravi je jedan tezak smrad,jedno pet puta je ponovio onom debilu od rakocevica da ne moze da se igra sto je ovaj jedva cekao jer nije imao vise snage ni za zagrevanje posle prekida a kamoli da igra!!:puke :puke
Dule otiso do svojih igraca dok se zagrevali a gorile od coravog se uplasile da nece da jebe majku coravom mutantu!!
sto se tice sutrasnjeg nastavka mislim da bi trbali da odigramo da im nedamo ni taj bezvredni trofej da osvoje,a posle d im Dule jebe kevu na konferenciji za stampu!!
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Млад клуб, а жеља да се освоји први трофеј јака.
Још мало опција је остало. Типа, фудбалски рецепт, пеглање играча Партизана?
Јебем ти Србијо све када си спала да амерички крволок о свему одлучује.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.455
Локација
.
Ма шта причате људи, са ким ми да играмо утакмицу?
Дође један председник савеза, истог тог савеза који је одобрио да се игра у оном обору у Железнику прошле године, да мало попуши ћоравом и одложи му утакмицу.
Али у свакој нормалној лиги кад се деси овако нешто, они навијачи који праве неред се истерају и настави се утакмица. Али овде не, јер су то цигани а у Србији ће да се живи боље само кад они буду прваци. Марш у три лепе. Постоји бодовање Аба лиге за Евролигу, сести са оним словеначким преварантима и договорити се да добијемо стално место јер као једина институција у таквој лиги то заслужујемо и зајебати све ово овде.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Pustite kako ce to Cova da vrti po medijima i sta kao cigani hoce...

NEMOJ DA SMO PICKE I DA IGRAMO SUTRA! JEL SMO PARTIZAN ILI SEKCIJA OSNOVNE SKOLE?! KOJ BRE KURAC NASTAVAK SUTRA?! Pokazati pickicama muda! Ne moze se na svetinju tako!
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Sutra da se NE ZABORAVI faul za nas je bio i posle toga je usledio prekid utakmice! Da nas cigani i tu ne pokradu
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
121
Reaction score
254
Iskreno dosta je!Mladi su momci i treba ih zaštiti!Dosta je ubico premijera, ridji i ovaj treći aktuelni!Bože koliki kompleksi (doduše od ubice premijera se i očekuje pošto je mali čovek ako se čovekom može nazvati)!!!Spremiti ekipu za sledeću utakmicu, izdati hronološko saopštenje i pokloniti ćokiju još jedan dvd za ovaj kup!
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
Они су се потукли међу собом, колко сма ја могао да видим, и због тога је настао хаос? У свету постоји једно царство ? Наравно да постоји, боље би било без њих!
Мрзим их највишеее.
ХВАЛА БОГУ ШТО САМ ГРОБАР !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top