Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Srbije 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.390
Reaction score
2.436
Локација
Novi Beograd
Što pre shvatimo, da u ovoj usranoj zemlji, sve mora po ključu da ide, lakše će nam biti.

Đuriću, želim ti sve najbolje u životu, pošto dosadašnje kletve i psovke ne daju rezultata.

Bolestan sam narednih 10 dana.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
A bre 99posto vas bi ovaj isti tim izvelo na teren,99 posto vas je pricalo da ih napadnemo i sad kenjate o taktici!!!!

Jebali su nas jer imamo KIKSARU RNICA u odbrani,jer smo nesposobni bili da im damo gol i cao!

Zabole me za kup,ali nismo trebali da izgubimo!!!!!

Potpuno bih se slozio sa tobom. Ja ne podnosim Granta, ali taktika koju je postavio je jedina moguca uzevsi u obzir da smo jurili rezultat i da ne mozemo da racunamo na Evandra i Scepovica.

E, sad, ako je taktika dobra zasto smo izgubili?! Uzroci poraza u ove dve utakmice pocinju jos na zimskoj pauzi, a neki i dosta ranije, pa da krenem redom.

1. Prodaja Savica, ranija prodaja Nastasica i prinudno dovodjenje Nemanje Rnica, plus pogresna procena sa Brazilcem stoperom.
Stoperski par Rnic-Ivanov je najsporiji stoperski par u istoriji fudbala. To za posledicu ima da je uzasno tesko igrati napadacki i juriti rezultat, jer Rnic toliko gresi ili ga pretrcavaju, a Ivanov isto nije brz da to zakrpi. Tako za posledicu imamo danasnja dva lagana gola cigana. Sa njima se moze iole igrati kada se ne juri rezultat, ali u ove dve utakmice smo prvi put posle ko zna koliko vremena mi bili ti koji smo morali napred, a oni lagano na cekalicu. Obrnute uloge iz prethodnih derbija.

2. Meni je upecatljiva bila scena povracanja Tomica i skoro mrtvacki izraz lica Ilica posle 35-40 minuta utakmice protiv Genka. Nasa kondicija(pre bih rekao mogucnosti pojedinih igraca) je ocajna. Problem je sto su to nosioci igre. Mi imamo snage za 30 minuta normalnog fudbala po poluvremenu. Uzas.

3. Teranje Stanojevica. Psihicka priprema igraca je vrlo bitna, a Grant to ocigledno ocajno radi. Bili smo stegnuti, bezbroj pogresnih pasova, a sanse smo zavrsavali kao totalni amateri. I ponovo su se uloge obrnule. pre su cigani ulazili u sanse(nesto slabije od nasih doduse), masili, a mi ih rutisnski koristili. Cisto dobra psiha i sigurnost koju su oni imali danas, a mi ni danas ni u proslom mecu. Ne sutiranje Smiljanica kada je bio sam na 16m, ocajni Diara i uplaseni Markovic na jednoj i Lazovic(covek koji se do sada nije video ni na jednom derbiju) i Borha(covek deblo) koji pogadjaju su ocigledni primeri.

4. Prelazni rok. Nismo doveli nikoga. Sve po starom. A cigani su doveli sve sto su mogli kako bi poboljsali svoju igru. Ne briljiraju, ne izgleda to nista posebno, ali ocigledno da su za nas nasli resenje. A i ne treba biti neki genije, pa provaliti da treba Partizanu dati inicijativu, napred gurnuti brze igrace i cekati priliku da se pretrce spori stoperi. Oni dve smislene akcije nisu napravili u ova dva meca, a dali su 4 gola.

Resenje? Tesko se moze pronaci, ali ne gledanje Djure, metuzalema iz uprave i Granta u sledecoj sezoni bi moglo biti od pomoci.
Drugo je zahvalnica Rnicu i Babovicu, penzija Ilica i Vukica(koji je dosta dobro igrao) i davanje sanse klicnima, Brasancu, Ninkovicu, jos nekom iz omladinske, pa sta bude.

Posle 4 titule i verovatno pete uskoro, mi od leta pocinjemo prakticno od nule, sto je prakticno i najtuznije u celoj prici.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
trener-stanojevic-protiv-predsjednika-durica-slika-62608.jpg

:respect On ovo dozvolio ne bi.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Ne treba kriviti igrače koliko one koji ih vode.
1. Đurić nije doveo napača kad se Šćepović povrijedio i samo bi budala mogla da očekuje da će cijelu polusezonu imati sve igrače na raspolaganju. Doveo nas je u takvu sitaciju da nemamo alternative na najvažnijim pozicijama.
2. Grant(d) "veliki stručnjak" dozvolio je da ga pobjedi Žuti ustaša koji nema 20 utakmica kao trener i to po 2-0 u 2 meča, iskreno svaki trener iz PLS bi mogao da napravi bolji rezultat.
3. Igrači, dosta promašaja, dosta kikseva. Dijara najgori, Rnić ga prati, Lola ne smije da šutira, a Baboviću izgleda udarilo u glavu ono što pišu tabloidi da ima najveći kurac.

Sve u svemu možemo večeras da podvučemo crtu i sumiramo ovu sezonu.
Na kraju smo možda i dobro prošli, jer su Jude htjele da im daju i titulu.

Nadam se da sledeću sezonu počinjemo bez ĐURIĆA, RUŽIĆA i ostale ciganske bagre, pa da možemo da se nadamo nekom napretku, a ne da strepimo od političkih dogovora!
 

Pusa_KV90

Grobar
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
603
Reaction score
38
Локација
КОВАЧИ РЕПУБЛИК&
пораз нисам очекивао, а да не прођемо сам очекивао.На шта смо ми спали,да нас цигани јадни и бедни дају 2 гола на ЈНА, иако нису као АПОЕЛ од пре 3,4 године.Јбг идемо даље.Реално шта очекивати од екипе чији играч стоји сам на 16 метара од гола и не сме да шутне.Томић од када је у првом тиму ја не памтим да је један дерби добро одиграо.Бљесне, направи 2,3 добра потеза и то је то.Уместо да водимо 2:0 после 14 минута, ми на крају изгубисмо 0:2.И Марковић је оно морао да да гол.Немојте сада приче,млад је ово оно.Био је и Јоветић млад,па је циганима давао голове на дербијима из тежих ситуација.Куп је реално смешно такмичење,не добијаш ништа, сем можда да мериш патку са циганима.Куп доноси нешто екипама као што су Борац,Металац итд итд које може да укења да преко купа улете у Европу.Идемо даље, титула је наша.То се броји и то се цени.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Tezak dan za sve navijace Partizana....

Poraz kao poraz ne menja bitno situaciju, jer smo ispali u prvoj utakmici.

Samo se nadam da ovo nije kraj nase dominacije nad musavima.

Serija NIJE prekinuta, ovo NIJE derbi, kup utakmice se ne ubrajaju kao derbi.

Nista, cekamo ih petog maja u utakmici za prestiz, ali pre svega u utakmici u kojoj cemo i definitivno znati da li je to to.

Glavu gore Grobari, zatvorili smo stranicu u ovom takmicenju, eto im gubitnicki trofej, uvek su bili skupljaci drvenih medalja.

Petog maja ce dobiti ono sto su volsebno izbegavali u ove dve utakmice - KURAC TVRDI!
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Citam sta je Voja napisao na klupskom sajtu i sustina je u ovom:

Stvarno je neverovatno koliko smo sansi sjebali.Samo Dijara je u ove 2 utakmice morao da uvali 5 komada.



To je to. Svi smo se složili da ako postignemo prvi gol do 70/80og minuta da smo i dalje u igri. Danas smo do primljenog gola imali tri 100% šanse i par polusšansi. Morali smo JEDAN GOL DA POSTIGNEMO IZ TIH ŠANSI

Tu nije kriva formacija niti trener. Šanse su se radjale jedna za drugom, posed 60%, igrala su oba napadača, šta bi zaista iko od vas promenio????

samo se nadam da ovo nije "slučaj Vojvodina" iz ere Stevanovića
 

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
Aj kad bude postojao snimak pa uzmi malo bolje pogledaj kako se Aksentijevic krece unazad, bez da pojma nema gde mu je igrac i krece da trci tek kad je vec odigran pas i kada je to kasno, nemoj braniti nekoga bez argumenata samo zato sto ti je on simpatican, dok je njegov konkurent vecini ovde kost u grlu i traze mu se greske non stop. Samo to me nervira nije mi namera da pljujem Aksenta, jos je mlad, napreduje iz meca u mec i bice sve bolji.

on i da se ne krece to nema nikakve veze...jer sustina je u tome da lazovicev dribling uopste nije neki dribling na koji OZBILJAN stoper moze tako lako da ispadne...postavja se noga,ako ti gurne loptu pored noge,a telo uz telo ste,remplujes ga ramenom i rukom i odnosis iz duela...to svaki iole normalan i kvalitetan stoper radi,tako je krstajic vecinu svojih duela u igrai dobijao kad bi mu eko loptu malo cusnuo pored njega...
necu da pljujem ovde rnica,ego aksentijevic nema apsolutnoo nikakvee krivicee kod gola,ne znam kako moze se to dovoditi to u pitanje da on ima tu udela nekog....
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
852
Reaction score
653
Опустите се, идемо даље, већина није ни очекивала то финале, мада нисмо очекивали ни да изгубимо, али то ти је фудбал, све може да се очекује! Јебига!
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Sramota!!! Cigani su se posprdali sa nama! :banghead Trenutno sam prenervozan da bih komentarisao bilo koga! Ipak jasno se vidi da Djuric radi ono sta mu se radi i da ga boli racKu za sve nas! Uzasss !!!
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Razocarani?
Mozda samo oni koji su verovali u ,,4:1, mozda 5:2'' scenario veceras.
Ko ga je ocekivao sa spicem koji nosi sipku u nozi i strancem na klupi, bolje da sam ugasi nalog na forumu i predje na pracenje zenske odbojke i rukometa.
Elem...
Bilans stranca na klupi FK Partizan u utakmicama sa fk cz je od veceras: 6 0 1 5 0:9.
Slucajno?

Malo vise realnosti, manje zapaljivih potpisa i dobar antidepresiv do kraja proleca i sve ce biti OK.
A antidepresiva nabaviti malo vise na recept, trebace nam i posle juna 2012. godine.
Mars iz FK Partizan, jevreji i jevrejske kucke na celu sa dodikom! Mamicu vam jebem kretensku u picku 1000x
Da mi u hramu stepuje heroj sa kninske tvrdjave, ovejani ustasa, neverovatno dokle smo dosli...
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Jako tezak udarac za sve navijace Partizana. Odbijam da pljujem po igracima jer mislim da to nisu zasluzili zbog svega sto se desava u klubu i zbog svih onih koji se nalaze u klubu. Zato cu samo recu: I kada ne budes prvi ti...

I pitanja za gospodina Bogija. Kako ste gospodine? Sta radite? Kako idu planovi za Evropski Partizan?
 

brzomimi

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
80
Reaction score
2
Неко чуо за психичку припрему?
 

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a
v240672p0.jpg


"Završio sam ti ono brate"

I nemojte opet s tom pričom! Budimo realni, imajmo obraz, ne budimo kao cigani...
Ciganka nas je ponizila ko majmune, našim receptom su nas ponizili, i imajmo obraza i priznajmo to, priznajmo da su nam igrači bezMudonje i koji su danas progutali cigansku spermu. I imajmo obraza i nemojmo se žaliti na suđenje, nemojmo se žaliti na neke vasionske faktore, jer ciganka nam je jebala sve u ova dva dvomeča.

i pljujem ja igrače zbog njihove igre kikseva promašaja... dijaru, rnica, babovica... ali 90% kritika su zbog njihove kurcobolje, i zbog "kuliranja", jer ih boli kurac što gube, jer ih boli kurac što su nam svima opalili šamar. Baboviću stavi svoje izvinjenje znaš gdje!
 
Последња измена:

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
@Oki
Све ми се нешто чини да је серија ипак прекинута. Цигани су у налету, ове сезоне ћемо узети титулу (надам се), а шта ћемо наредне? Са којим играчима, којим тренером, којом управом, којим навијачима?! Док смо ми дркали курац, свађали се међусобно, напушавали, цигани су направили тим и још уз то смо доживели да нам оно жуто говно оргија на сред нашег стадиона. Јебем те животе.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Apsolutno zaslužena pobeda Cigama, nema se šta prigovoriti... Ljudi su znali šta hoće, pa shodno tome je i ovaj rezultat na kraju!

Ko je nama kriv za silne promašaje i "kapitenove" igrarije!?

Idemo dalje... Sada je utakmica protiv Javora kao utakmica playoff-a za LŠ, moramo da pobedimo!
 

shomy87bgd

Banned
Учлањен(а)
26.01.2011
Порука
311
Reaction score
10
Локација
Beograd
Dragi prijatelji, navijači Partizana, istinski Grobari

Nadam se da će se nekolicina vas složiti sa mnom da je sve ovo posledica dugogodišnjeg urušavanja Partizana i jedne jasne namere da se dođe do ličnih ciljeva preko našeg voljenog kluba.

Često puta sam poredio stanje u našim klubovima sa stanjem u javnim preduzećima, i to je nažalost suština propadanja.

Uzmimo samo 2003 godinu za primer, svaki normalan klub (kao što je to slučaj sa APOELom) bi se stabilizovao nakon ulaska u Ligu Šampiona i nastavio da prosperira. Međutim, svi uspesi kluba su korišćeni za ličnu promociju i obogaćivanje.

Nakon što smo se oporavili (od tikvica, kulića i rodića) krenuli sa jako dobrim igrama od sezone 2007/08, od sezone kada je stvoren jedan kostur koji je dominirao sve do jesenas odnosno odlaska poslednjeg kvaliteta iz Partizana, a to je njegova struka.

Tužno je posmatrati politiku koja se ne menja, već postaje dugogodišnji recept. Pozitivna 0, neminovnost prodaje, pozivanje na lošu sreću u Evropi, kupovanje navijača, tzv navikača, kakvi su trenutno na jugu.

Sve ove stvari jednom istinskom Partizanovcu, iole inteligentnom predstavljaju trn u oku, ili bolje trn u srcu, a što je najgore, a ujedno i najvažnije da ništa tu mi ne možemo da promenimo.

Poenta priče, sve ovo će se ponavljati dugi niz godina, liga šampiona će svraćati svake druge prestupne, a ista bagra ili njeni potomci će činiti upravu našeg kluba.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Skroz nebitno ali Rna je zasrao drugi gol kad je izgubio loptu na polovini.

Što jeste jeste, od njega jeste počelo, ali svi su jednostavno sedeli i maltene gledali kako se razvija situacija a niko da odreaguje.

NE MOGU DA SHVATIM DA SU CIGANI UZELI NAS RECEPT I JEBU NAS SA NJIM A DA MI NISMO SVJESNI TOGA...

GREŠIŠ!~ Nisu cigani uzeli naš recept nego su Jokan i Sale uzeli njihov i preopravili. Ovo što sam danas gledao je karbon kopija mnogo drugih derbija na kojima smo mi umirali od lepote fudbala, stvarali šanse, a cigani postizali golove.

Citam sta je Voja napisao na klupskom sajtu i sustina je u ovom:

Stvarno je neverovatno koliko smo sansi sjebali.Samo Dijara je u ove 2 utakmice morao da uvali 5 komada.



Oduvek sam pričao da se ništa u životu ne desi slučajno. Onaj gore sve vidi. Poslao nam je Jokana, a banda ga otera. Poslao nam je Salete, a banda i njega otera. Sada imamo trenera koji je igrao finale Lige šampiona. Serem se i na Ligu šampiona i na tog trenera, a govnima u upravi ću tek u sledećih nekoliko nedelja da se najebem keve!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top