Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok (Radio Mileva) 2022.

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Presumnjivo... Odjednom opet Almerija od svih klubova. Tedic ili Pavlovic ako dodju moci ce da zamijene Rikarda kad treba. Bolje ovaj prvi ako moze ugovor na 3 4 godine.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
770
Reaction score
1.886
Plan , kako su pričali na početku prelaznog roka je da se dovedu 7 pojačanja (3 strana i 4 domaća) + ako neko ode.
Otišli Jevtović i sada ide Milovanjvić, to bi onda značilo 9 po tome. Diabate je peto pojačanje, fale nam još..., treba imati roster ako želimo da se kvalitetno takmičimo na tri fronta, veliki je broj utakmuca a biće i povreda i kartona.
Samo se plašim da do kraja prelaznog roka, usled kašnjenja pojačanja i neuigravanja, ne budemo krajem avgusta u nedostižnom minusu, ako nam je uopšte cilj titula.
Džabe posle nizovi pobeda ako smo na -7,8. Sve će se videti u prva 4 kola i tri nezgodna gostovanj Ivanjica, Niš i Novi Pazar.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jbt sramota me ovog Ilieva i njegovih konstantnih lupetanja na ovim konferencijama i predstavljanjima novih igrača.

Kaže, imamo jednu od najjačih ekipa poslednjih godina... ok... a gde nam je rezervni napadač? Zadnji vezni ako prodaju i Zdjelara? Neka ofanzivna desetka?

Ulazimo u sezonu sa jednim špicem.

DijaBateu srećno u crno-belom dresu.
 
Top