Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Pa sada bas da cudo treba da se desi da prodjemo Kiprane nisam bas siguran ali da mora da se utakmici ozbiljno pristupi u to jesam. Mislim da je duvanje u odbrani u manjoj ili vecoj vezi sa tim sto nam zadnje vezne igraju centralni vezni (Lovre, Babovic, Markovic) Mislim da Medo ili makar Lola moraju biti starteri u svakom mecu (posto su ova trojica u zagradi ofanzivni i centralni vezni igraci ni nisu dobri u krpljenju rupa)
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ја сам презадовољан жребом!

Због чега? Па сасвим једноставно. Шта вреди да добијеш опет неке аматере и онда се некако увучеш у групу ЛЕ (о ЛШ и да не причам) и тамо се не/бориш за задње место и сви те редом пумпају?

Ове ако прођемо онда се макар можемо надати да имамо квалитет да уђемо макар у ту ЛЕ и да се тамо боримо за прва 2 места (што наравно зависи и од жреба)!

Bas cool protivnik, po meri sto se kaze. Da vidimo na cemu smo (mi na forumu vec znamo ali da malo bude jasnije :D)

Bolje oni, nego neki slepci. Bar cemo znati na cemu smo.

Upravo tako. Ako ove ne možemo da prođemo i ne zaslužujemo Ligu Evrope, kamoli Ligu šampiona!

Sta me briga gde se nalazimo bas me briga za zreb za LS a mene interesuje bar LE bas ce jedan dvomec da napravi razliku u tome sta ja mislim o mom timu. Ti se izgleda radujes da Partizan ispadne posto ce se to verovatni i desiti umesto da navijas za sto lakseg protivnika. Izgleda da takvi kao ti koji navijaju za najtezeg izbaksuziraju sve pa ja moram opet da gubim zivce zato sto cemo ili da ispadnemo ili jedva da prodjemo protiv ovog VEOMA teskog protivnika.

I te kako će ovaj dvomeč pokazati gde smo.

Ako bi dobili neke anonimuse sada i u plejofu, plasirali se u LŠ, i tamo na svakom meču popili 5-6 komada, da li bi te to manje živciralo.

Ako su nesposobni neka odmah ispadnu i aufiterzen, jebite se i ne zaslužujete Ligu šampiona. Kad sam već to rekao moram i da naznačin da svakako ne želim da se desi da ispadnu. Koliko god mrzio bahatu upravu želim da se momci bore i prođu dalje.


Kako li tek oni kukaju što su izvukli nas

Da sve u jedan glas se deru OOpppaaaaaaaa, i čujem da se nešto lomi u pozadini. :D
 

Juca_Moreira

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
204
Reaction score
3
Локација
Zapad Centar ulaz G
Damo prvi gol na kipru i trebalo bi uglavnom da je sve zavrsena prica.

Na 26 meceva u prvenstvu su dali 33 gola (doduse primili su samo 8). Nema ipak potrebe da se toliko sada nesto mudruje, zreb je mogao da bude bolji ali i gori. Ukoliko budemo imali konsolidovanu odbranu, ne ocekujem probleme.
Protivnik je po meri, ako nismo bolji od prvaka Kipra onda nema sta da mudrujemo.

Moze Apoel da napravi cudo jednom u istoriji, ali bilo bi malo previse da nas i ovi izbace.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
1342688653_top.jpg


Sve crnci :? E Tole, Tole...
Kod nas samo Meda pa cak i on je van prve postave. Eurokrem duel :D
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
WebGazda ti se izgleda radujes sto ce Partizan da ispadne pa pises onakvu temu na glavnoj strani? Mislis da ce uprava da ode ako ispadnemo od ovih? Nece vec ce samo da bude na stetu kluba za koji JA navijam a to je Partizan. Nece se ama bas nista promeniti ako ispadnemo a moze biti samo bolje ako prodjemo dalje. Ne kapiram to tvoje radovanje sto smo dobili najtezeg protivnika. Koji to verni navijac zeli da njegov tim ispadne? Koja je to vrsta navijaca? Sta kao Djuric koji je milioner se bas puno opterecuje time sta ti pises po forumu pa ce reci da WebGazda je jako naporan evo sada cu da uradim sve sto mi on kaze? Nista sto smo radili protiv uprave nije rodilo plodom. Radili su i radice ono sto oni hoce a ti to ocigledno i dalje ne shvatas. Najgoreg smo protivnika dobili i umesto da smo svi smoreni zbog toga kao sto sam ja jer mi bukvalno nije dobro trenutno i pritisak mi je 200, WebGazda se raduje sto cemo da ispadnemo kako bi *oterao*upravu.

Hvala ti što si mi sve objasnio. Evo izvinjavam se što si se ti unervozio i što sam ti upropastio dan kad si pročitao naslovnu. :roll:

Ostali deo tvog posta uopšte ne želim da komentarišem, jer zaista nema smisla!
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.000
Reaction score
26.039
Локација
ante portas
Ovde ce se videti fizicka sprema nasih igraca i uspesnost bazicnih priprema na Tari. Ukljucio se direktno ovaj nas Ljubisa Rankovic iz Niona na Obn da da komentar zreba i kaze da nije bas zadovoljan velike su temperature na Kipru. Rekao je i da ce doci jos neko pojacanje verovatno do prve utakmice .Nadam se da ce se dozvati pameti. Odluka ce po meni pasti na Kipru .Bitno je da sacuvamo mrezu a u Beogradu su nasi :D
 

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Vermezović: Moglo je bolje, šta je - tu je
"Sam podatak da su prvenstvo završili ispred APOEL, za koga svi znamo kakve je rezultate postizao prošle sezone u Ligi šampiona, dovoljno govori o snazi našeg rivala", kaže trener Partizana Vermezović, posle žreba koji mu je dodelio AEL.
Partizanu su ovog leta suđena ostrva Sredozemlja.

Posle Malte, crno-beli će posetiti i Kipar u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, pod uslovom da se u revanšima u Beogradu i Severnoj Irskoj ne dogode senzacije.

Po saznanju ishoda žreba u Nionu, opšte mišljenje u Humskoj je da je prvak Kipra AEL iz Limasola jedan od težih rivala koji su mogli da stignu.

"Kiparski fudbal je u ekspanziji. Moj dobar drugar Vitorović, koji odlično poznaje prilike u njihovom fudbalu, kaže da je reč o ozbiljnoj i tvrdoj ekipi koja igra na rezultat i koja je sastavljena od velikog broja Portugalaca. Sam podatak da su prvenstvo završili ispred APOEL, za koga svi znamo kakve je rezultate postizao prošle sezone u Ligi šampiona, dovoljno govori o snazi našeg rivala", kaže trener Partizana Vladimir Vermezović u prvom komentaru žreba.

Trener crno-belih naglasio je da Srbi nemaju prava nikoga da potcenjuju u Evropi.

"Možda smo mogli i bolje da prođemo, ali šta je - tu je. Ako želimo da igramo Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ne možemo da biramo protivnike. Moramo sve da pobeđujemo", dodao je.

Partizan će na Kipru sačekati tropska vrućina, ali crno-beli su na loše vremenske uslove navikli ovog leta.

"Kod nas je takođe vrućina. Loše vreme i teren ne mogu mnogo da utiču na igru. Stvari moramo da prihvatimo onakvima kakve jesu, pa šta nam Bog da...", slegao je ramenima Vermez.

U Humskoj ništa ne prepuštaju slučaju, pa će pomoćni trener Zvonko Varga već u sredu biti na revanš utakmici u Severnoj Irskoj između Linfilda i AEL. Prvi duel Kiprani su dobili rezultatom 3:0.

Dva kluba, Partizan i AEL, nisu se dogovorila oko vremena početka utakmica. Kiprani žele da to bude u 20 časova, kada oni budu domaćini u prvom meču, a crno-beli da duel startuje 45 minuta kasnije. Takođe, činjenica da će srpski šampion biti gost u prvoj utakmici, prema mišljenju Vermezovića, ne pravi bitnu razliku.

Ipak, šef crno-bele struke ističe...

"Ako bih mogao da biram, uvek bih izabrao da prvu utakmicu igramo pred gostujućim, a revanš pred našim navijačima, mada tu nema velike razlike".
http://www.mondo.rs/s252684/Sport/Fudbal/Vermezovic-_Moglo_je_bolje_sta_je_-_tu_je.html
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Apsolutno najtezi moguci zreb, ali sta je tu, mislim da ce nam najveci problem biti da odbranimo prekid, bas su visoki i jaki, a mi bas i nemamo nesto mnogo igraca za skok igru, u polju smo sigurno jaci i mi cemo biti oni koji ce se pitati, ali me plase kontre i nasi zadnji vezni, nadam se da se u ovom dvomecu necete uveriti koliko ustvari znaci Meda koji igra sa 30% snage, mada ocekujem preokret kod Vermeza i Lolu na terenu pod obavezno.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Sada mi pade na pamet kada je prije par godina kiparski Anortozis igrao LŠ, a sledeće sezone u kvalifikacijama za LE ih izbaci Petrovac. Ja se nadam da ćemo i mi ove izbaciti, jer kao što dobar dio forumaša kaže, ako ne možemo njih da prođemo, onda nema šta da tražimo u kvalifikacijama za LŠ. Kipraska liga je jača od JSL, ali AEL mislim da nije jači od nas. Po mojoj procjeni šanse da prođemo su 51:49, naravno pod uslovom da dovedemo štopera, jer ako sa Ostojićem krenemo siguran sam da će nam ovi crnci ubaciti bar 2 komada.
Sad im gledam ekipu na transfermarktu od 25 igrača, samo 8 su Kiprani, 5 Portugalaca, 3 Brazilca, 3 Angolca, 2 Ganca, 1 Francuski crnac, 1 šiptar, 1 Argentinac i 1 iz Obale Slonovače.
U svakom slučaju bolje da idemo na ove nego na Čehe ili Poljaka, a bolja su opcija po meni i od Maribora.
 

bojanp13

Početnik
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
180
Reaction score
5
@vladoste
Jedno pitanje..., ko je krivac za tvoj trenutni pritisak?, i koje kriv za to sto se tresemo u 3-cem kolu. I koji cemo mi uopste kurac u 3-cem kolu, nije li se moglo vise posle igranja LS i LE? NIje li to mogla postati jedna konstanta, i kad vec nije, nije li se mogao skockati bolji tim od one sice uzete prodajom? Posle cemo kukati i jebati seo rod od Kosovskog boja na ovamo i Babonji i Miljku, i ko zna kome jos..., a oni su najmanji krivci.
 

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
Мене највише плаши што и ови имају косијанера на голу...
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Шта кукате , могао би АЕЛ да испадне у реваншу па да играмо против полупрофесионалаца из Северне Ирске , а знамо како нам не леже конобари са острва :D

Што се штопера тиче , прелако смо се одрекли Ђорђевића,Јовановића,Настасића , проверени штопери имају уговоре са својим екипама и сигурно им се не трчи у Србију , а ако би имали прилику вероватно би морали да дамо и више новца за трансфер играча и већу плату него што би он заслуживао. Шулер је био одлична прилика али смо и то пропустили , сад нам остаје да градимо од онога што имамо и потрудимо се да направимо квалитетну екипу.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Najteži mogući protivnik, ali šta je tu je...
Biće to dvomeč istine što se nas tiče.
Tumbo i Vermeze ako se išta pitate dovodite nekog normalnog štopera u narednih par dana!

Biće čupavo ali čemu da se nadamo npr. u Ligi Evrope ako ne možemo proći AEL...
Biće čupavo svima nam je jasno, ali ako dovedemo štopera da valja i prođemo dalje nadam se da bi mogli steći značajno samopouzanje i napraviti neke fine stvari u nastavku evroodiseje.

Najviše se pouzdam u Vermeza i njegovu taktičku postavku!
Jedva čekam prvi meč na Kipru:napred Partizan
 

raky_b

Banned
Учлањен(а)
29.11.2006
Порука
400
Reaction score
5
Локација
Tenja ,selo Tenja istoriju menja
ja se slazem sa vecinom da je ovakav protivnik merilo da li nam je mesto u evropi ili ne,ali ipak bi radije da u istu udjemo sto laksim putem.
znate zasto?
zato sto po obicaju nemamo sponzore,ali vise nemamo ni igrace koje bi mogli prodati za velike pare.
ono sto zelim reci, upravu necemo "oterati" ako Partizan ispadne iz evrope pre neko do nje i dodje,ali cena nasih igraca ce dodatno pasti, a bit ce jos i teze dovesti nekog ko vredi.
kada tome jos pridodamo cinjenicu da je uprava nesposobna zaraditi ijedan dinar, osim prodajom igraca...mogu samo ocekivati kurvinjski scenario.
prosle godine plus, ove pozitivna nula a sledece minus 40 miliona.
a nas nema ko da iz FSS i drzave spasava.

verujte, to nije pesimisticko gledanje, nego istina...
ako ispadnemo, jos koliko u toku augusta odlaze i Markec,Tomic,Babovic,Medo,Vukic(odlazi svakako),Miljkon,mozda i Aksent....jer to je poslednji voz da se neko proda.

a sta nam u tome slucaju ostaje???
nada da se nasi "klinci" znaju tuci....


mada, opet mislim i da precenjujete njihovu snagu...ispred POELA su zato sto je APOEL vodio bitku na vise frontova,pa kod kuce gubio bodove...kao i mi nekada. ne zelim reci da su slabi,ali nisu ni jaki...nista jaci od anderlehta sigurno ;)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top