Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
@la zic mi smo ovde Slaviju rasrafili, dobili 3:1 trebali damo bar jos dva.. tamo su oni nas dobili 3:1 (vlada ivic ga dao nesto kasno za produzetke), a onda smo primili jos 2.. inace u 70min Branimir Bajic dobio crveni..

Ako nista drugo, videcemo kako igraju ekipe bez i malo talenta, a sa mnogo mnogo sistema.. Videcemo kako je fudbal timski sport, i kako ce da nas melju 180minuta trcanjem i pasovima UNAPRED do besvesti..

Opet, ako damo prvi gol, mozemo i da ih nakantamo.. oni fudbal igraju “napamet” kod njih neki nasi igraci ne bi igrali ni na treningu.. Ako im se srusi sistem, nekim golom, imamo sanse.

Igrati ovo bez Evertona je takva tuga
 

ricpe92pfc

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
157
Reaction score
92
Jel postoji negde trenutni koeficijent za sledecu sezonu?
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.430
Reaction score
11.892
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Za sve koji olako daju ocene kvaliteta Viktorije - onoliko koliko je Dinamo bolja ekipa od nas, toliko je Viktorija bolja od Dinama. Čisto da ne gajite iluzije stvorene čitajući kretenske analize domaćih portala.

Jbt. ekipa bez talenta? Svaki njihov igrač je profesionalni fudbaler, fizički, tehnički i taktički dve klase iznad naših igrača.

Dobićemo ih ne na kvalitet ili taktiku, već na foru. Jer, četvrtfinale, jbg.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
...
... ovi su kaznena ekspedicija u njihovoj grupi i prvenstvu, primili UKUPNO 5 golova u 16 kola, a mi koji ne umemo da prelomimo Backe i Napretke, i ne znamo gde nam je rep, gde glava u igri, prolazimo.
...
Upravo tako - prolazimo. :D

Igracemo 1/4 finale.
Vec vam rekao covek.

Nemoj da se cudite, nego procitajte njegove upise, i od kolege @ mrzim sve pred rasplet u proslogodosnjem prvenstvu.

Tako ce i sada biti.
Uzivajte i verujte.
Tako je, igraćemo 1/4 finale.
I osvojićemo LE. :D

Dobili smo lidera ceskog prvenstva i sasvim sigurno novog prvaka posto su ove jeseni imali samo jedan nereseni uz 15 pobeda nisu nimalo naivni ali sa ozbiljnu disciplinarianiranu igru mozemo dalje
Nemam pojma kakvo je češko prvenstvo...? Ali ako bar malo liči na slovačko, gde je Suma suma sumarum bio najbolji igač, e pa onda... Suma je ionako već kod nas, tako da... :D

Dobar žreb, zadovoljan sam! Ne razumem vas koji celo vreme kritikuju odluku da Everton odigra prošlu utakmicu. On bi svakako dobio žuti karton protiv ovih u Beogradu pa opet ne bi igrao u Češkoj, tako da nam dođe isto.
Bratina Evi je stalno na ivici žutog ili crvenog kartona...ali zato ga i volimo! Jebeš to što niko u Kruševcu nije bio ni blizu ,,crvendaća,, ali ni protivnika ni lopte, kad mi izgubismo...
Alibi igrači se kriju od svega, ili ne mogu da stignu ništa, a PRAVI igrači su svuda i stižu sve, pa šta bude!
Ako neku utakmicu zbog kartona pauziraju - igraće sledeću!
I to je to.

:napred Partizan
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Ne znam kako se igra cesko prvenstvo tj. da li imaju pauzu ili ne, ali nama ce to biti prva utakmica u 2018. Po meni je plus sto revans igramo u Ceskoj.

Nešto sam nevezano za žreb pričao sa ortakom o češkom prevensvu pre par dana. On mi reče da Česi prave još veću pauzu nego mi i da uopšte ne igraju u februaru...e sad, nisam proveravao koliko je tačno.

istekao mi edit.

Evo, pogledah sad...ipak igraju u februaru, ali im je prva tekma 17. (znači verovatno 18.). U svakom slučaju, i njima će tekma u Beogradu bit prva na proleće. Tako da smo tu isti i to je dobro. Može se ovo proći...neki remi na JNA ili eventualno minimalna pobeda i tamo jurimo prolaz. Zavisi dosta od toga kako će nam tim izgledati sredinom februara, ali ovo može da se prođe.
 
Последња измена од уредника:

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.276
Reaction score
18.352
Локација
Kej Republika
Dobra stvar je ta sto ce nas Filipovic tako dobro pripremiti da cemo pucati od snage protiv nejakih Cehoslovaka.

Kad posle prve utakmice bude fora/floskula teske noge...


Uprava se pita.
Ako utegnu ekipu i odstrane skart, sanse su nam 50-50.
Ako se naprave kozmeticke i po ekipu stetne promene, sledi nam fijasko.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.628
Reaction score
8.462
Локација
Македонија
Nije tacno da ne igraju u februaru prva utakmica u prvenstvu im je 17 18 istog vikenda kad krece i kokeza liga. Ali to ne menja cinjenicu da ce im utakmica u Beogradu biti prva takmicarska nakon pauze kao i nama.
Pauza kod njih je veca za necelu nedelju dana oni su odigrali svoju poslednu utakmicu u ceskom prvenstvu drugog decembra ali su igrali proslog cetvrtka zadnje kolo u LE kao i mi.

Brisite kolega markic bio brzi :)
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Znači juče smo se patili sa onim Indijancima u onom blatu, vola u dupe nismo mogli da ubodemo, sa Vojvodinom isto - bedna ekipa koju je jebeni Javor nakantao na sred Novog Sada, ali neee, Viktorija Plzen je bedna ekipa, bez talenta, pa će ove naše vedete i u timu i u upravi levim mudom da ma'nu i mi ćemo da prođemo?!?!?!?

Bitno samo MI da smo talentovani! Talentovani smo u pičku materinu, ali da razjebemo sve što ikad dobro napravimo...

Pička nam materina da nam pička materina!
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Jasmina, vidim da si se i ti kao i Laza uhvatila tog mog “bez talenta” u postu, ali kao da ni jedno ni drugo niste procitali ostatak, aj lepo procitajte sve.. a ja stojim iza toga da nemaju bas nikakav talenat, i to sam napisao kao - nazalost, jer nadoknadjuju svime drugim sto mi necemo imati ni za 50god..

i evo jos jedaput - nisu talentovani!!!
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.003
Reaction score
26.048
Локација
ante portas
Neko je pomenuo Bate Borisov.
E pa nije pogresio.
Jako slicni sistemi,ekipe sa kvalitetnom domacom bazom sastavljene od kvalitetnih ceskih odnosno beloruskih fudbalera koji cine okosnicu nacionalnih selekcija.
U sustini sve je receno.
Opet se vratimo na sistem,ovaj Plzen je bas uigrana ekipa koja ima kvalitetnog trenera,a ne cirkuzanta poput one prevare Stramaconija na klupi Sparte.
Bacio sam pogled na utakmicu Vojvodine cisto da se podsetim nije tako davno bilo sve su to uigrane akcije,pogotovo uigrani prekidi.
Ekipa koja je rutinirala izraelskog sampiona Ber Sevu i kuci i ovde.
Nama je s obzirom na sve ovo potreban kvalitetan prelazni rok sa najjacim mogucim protivnicima na pripremama po mogucstvu poljskim,ceskim,slovackim...
Mislim da su nam neophodni bekovi jer ako to ne pokrpimo izbusice nas po krilima jer to maksimalno forsiraju.Sa Mileticem nema sta da trazimo njega su izbusili Boranijasevic,Alivodic.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Uopste.nije bilo vezano za tvoj post.niti mi je bila namera da.te"prozivam".
Jednostavno mi je muka od nas samih, od nasih lopova, nasih balerina i.ove smrdlj8be drzave
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.725
Viktorija je ekipa koju cine iskusni igraci nema tu mladih talenata u usponu bar ne onih koji su do sada dobili vecu minutazu osim mozda napadac Krmencik (24 god) koji je opasan golgeter i u Viktoriji i u Ceskoj reprezentaciji....ako njegove 24 god mozemo da smatramo bar kao poznu fudbalsku mladost. To su formirani igraci bez "decijih bolesti", nemaju ni jednog individualca na nivou Dinama recimo ili Olimpijakosa ali su izuzetni kao ekipa, dugo igraju zajedno i sumnjam da ce tokom zimske pauze da ih zadese neke primetne promene jer za razliku od nas imaju plan i ne menjanju nosioce igre svakih 6 meseci zato sto poseduju sistem. Dok je sistem kod nas samo deo mitologije, mitoloske svesti....
Koliko god je tesko naci neku manu Viktoriji (imali su ih u Evropi) to je ipak ekipa koja je bila najpozeljniji nosioc jer kakvi god da su oni i kakvi god da smo mi protiv njih imamo najvece sanse. Srecni su oni zrebom, a srecni smo i mi :) Tako da neka ovaj talas srece prekrije i crno-belu sredu....
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Samo nisam htio spance jer loptu bi vidjeli samo u sudijinim rukama na pocetku. Ovaj tim sa mozda 2-3 pojacanja bi mogao dobro da izgleda.
Slusajuci Ivicu ocigledno da smo se oprostili od titule tako da je ova prevara od trenera na neki nacin talicna u evropi.
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Sad malo listam.. ovi rodjaci su u poslednjih (i jedinih) 7 sezona evropskog fudbala pobedjivali: Atletiko, CSKA, Napoli, Sahtjor, Lion, Steauu... rutinirali Rozenborge, Kopenhagene, Hapoele, Makabije, a sa buranijom tipa “zeljo”, kurvans, maribor i ostali iz naseg ranga fazon sa pola snage..

Sreca nasa potcenice nas kad budu gledali bajkovite predstave iz domaceg prvenstva, pa ih mozda otreznimo kao “veliki” lugano ili petroul..
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Samo nisam htio spance jer loptu bi vidjeli samo u sudijinim rukama na pocetku. Ovaj tim sa mozda 2-3 pojacanja bi mogao dobro da izgleda.
Slusajuci Ivicu ocigledno da smo se oprostili od titule tako da je ova prevara od trenera na neki nacin talicna u evropi.

Prećera ga.
Nisu ni ti Španci, koji igraju LE, neki bauk. Protiv Atletik Bilbao su se naigrali mnogi ove sezone, a i u španskoj ligi nisu ništa posebno. Osim što su iz španske lige pa su samim tim već opasni. Mada često upravo njihovi timovi i osvajaju ovo takmičenje, ali i ispadaju od autsajdera.
Viljareal je odličan tim, ali i protiv njega je moglo da se igra, pa ne vidim što to Partizan ne bi mogao. Ne mislim da imamo velike šanse ni protiv Plzena, ali reći da "loptu ne bi vidjeli"...
Meni je današnji žrijeb bio kao da gledam finale LŠ, ali realno šta god da urade dobro je, iako znam da ću da se nerviram kao da igramo protiv Inđije kući.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
...
Jednostavno mi je muka od nas samih, od nasih lopova, nasih balerina i.ove smrdlj8be drzave
To jeste sve tako, a tačno je da se ,,balerinama,, u žargonu nazivaju fudbaleri koji su previše nežni za posao kojim se bave...
...samo ipak moram da napomenem da su PRAVE balerine izuzetno vredne osobe posvećene svom poslu i besprekorno fizički spremne za taj posao...tako da su ovi naši daleko od balerina u tom pogledu i smislu...
...ali naravno da očekujem da prođemo Čehe... :D

...nema baš veze sa temom, al setih se da su nekada davno Česi (i Čehinje!) mogli iz svoje socijalističke domovine da odu na odmor negde u inostranstvo jednom u tri godine...ali to inostranstvo nije moglo da bude kapitalistički Zapad, nego, npr, Jugoslavija i njena lepa jadranska obala...
Lepa obala, lepe i Čehinje... :roll: ...davno to beše...

https://www.youtube.com/watch?v=biCML9u4Osw
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top