Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Pa dobro.
To smo mi.
Ko je ocekivao 3-4:1 za nas sada je razocaran. Ja nisam. Ovo nije moj tim, ovo nije moj trener, ovo nije moj direktor, ovo nije moj klub.
Petardinja bih samo pitao, da mogu: kad si po formaciji bio zadužen za pojacanja, ko ti je i kako igrao danas? Lovre? Stefan S?Crni Arapin?Pauljevic? Ko i kako?
Petard majstore, pevacu kad tebe i heroja Rome vukadinovic& kartel budu mazali govnima.
Zato sto ste zaslužili.
 

Meccalebb

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
74
Reaction score
0
Локација
Hala Pionir
Eeeeee, pa znas kada bi ja vise uveo onog šćepovića da mi igra??? Nikad vise, a mozda ni tada !!!! Koji je to "igrac" da moze da promaši ono sto je on promašio.... Markec, pa sta je sa tobom Boziji čoveče, ono si morao da pogodis iako nisi u formi, ma da pipnuo loptu godinu dana, morao si da daš!!
Mitrović je Thierry Henry lično, za ovu dvojicu.
Daće Bog pa da ovaj Vermezović dobije otkaz koliko većeras, pa taman Limeni trenirao ovaj nas FKP, bolji je od njega garaaant .
A ovi ostali, su potpuni amateri. Znaju da niko ne moze da im zauzme mesto, jer Djura i mornari neće da dovedu nijednog igrača, pa ih booooli ona stvar i za Partizan i za igru... MA PEŠKE BI SE VI MENI VRAĆALI IZ NORVEŠKE PIČKE JEDNE !!!!!
 

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Ja stvarno nisam neko ko gotivi miliju, koga ne mrzi nek procacka sta sam pisao o njemu, uz Miljkona moj prvi favorit.
Ali veceras stvarno ne vidim razloge za pljuvanje pogotovo u odnosu na ostatak ekipe, jedini koji je na sredini uspeo da spoji dva pasa.
Sto ne znaci da ne mislim da bi Brasanc za mesec dana izjebao sve njih iz veznog reda zajedno.
Ako cemo da pricamo o produktivnosti, hajde da pricamo o Medi, dva spasa nije spojio a da nisu unazad prema stoperima, a i to je uspeo da zajebe 2,3 puta, pa su drugi morali da vade situaciju.

Izvini, ali nisi bas objektivan, sto se Mede tice. Jeste u prvom poluvremu 3-4 puta pogresio bez veze, ali je u drugom odigrao sasvim korektno. Nekoliko teskih situacija je resio bas dobro. Jeste jedna od njegovih losijih utakmica, ali ne bojim se za njega. Neuigran je, ovu mu je tek druga utakmica bila. Siguran sam, vec u revansu ce izgledati bolje. Meda je najmanji problem u ovom FK...
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Pod hitno promena trenera, ovaj nas definitivno nigde neće odvesti.

Na Evropu i ne računam, nego makar dok nam je u prvenstvu skor 1-0-1, da ne zasere totalno.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
U revansu ce ribarima biti dovoljno da stvore dvije polusanse i idu komotno dalje.

Nemam nikakve dileme.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Miljkovic jeste odigrao dobro sa obzirom kako ume da odigra na beku, ovde je bio jos i dobar.
Veeeeeeeeelika je stvar sto to njegovo ,,dobro'' na mestu stopera ne valja jer nema visinu, jacinu, skok.
On je cak bio medju boljima danas.

Sramota je nazvati S.Scepovica napadacem, a jos gore je reci da je fudbaler!
Covek je drvo koje delje i lakira Ramadani, pa onda kao sija, a unutra trulez!

Vermezovicu, jeb'o te Babovic! Covek ne ume da doda loptu kako treba i kada treba! Ne sumnjam da je odlican u ,,sevi'' na treningu. Verujem da je odlican! Uhvati se za onu stvar, kliberi se, dva- tri puta izradi saigraca, i eto nama maestra Babovica.
A kada dodje utakmica, pa jos situacija gde je potreban miran i pametan potez- odosmo u k...c.

Lazar Markovic ce postati Nemanja Tomic...
Da se razumemo, nemam nista protiv Tomica, covek je uvek medju boljima na terenu.
A to je upravo ono zalosno... Nemanja Tomic je postao suvi prosek, 4 godine tavori u prvom timu, stomacic raste a zalaganje opada.
Cak i takav, koristi u njiva ligi...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.768
Локација
Beograd
У реваншу, Митровић у игру, Шћеповић може на клупу - Марко, ако се опоравио...

Стефан Ш. може да дође на трибине, па да гледа утакмицу са нама...
Не бих да причам о Стефану Б. 1000 пута смо...

Да се надамо да Саша Илић може у Београду да игра више, а да ми примимо голова мање, него што је то било у Норвешкој, па ето...
Да се надамо...
:soccer
За оне који мисле да је боље да сад испаднемо него да се после још брукамо, подсетио бих да тако губимо коефицијент, бодове, итд, те да тешко да бисмо у следећих ко зна колико година видели те ,,Европе,,...
Зато је боље да ми сад уђемо тамо, па макар се брукали...
Зарад светлије будућности...
Једном мора доћи?!
passout
 

reisa

Grobar
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
233
Reaction score
7
Локација
Sjenica
Kad sam ja dozivela da nas Miljkon par puta vadi iz govana, znala sam da to nece izaci na dobro!A i sta ocekivati od ekipe kojoj, u prvenstvenoj utakmici, Donji Srem diktira tempo ....Meni nije jasno zasto mi toliko lopti izbacujemo u korner, cak i kada protivnicke sanse nisu toliko ugrozavajuce,a do sada se mlion puta pokazalo da smo ocajni iz prekida??
Nadam se da Scepinja necu videti kao startera u revans mecu,mada s obzirom ko nas vodi nista nije iskljuceno!Sve u svemu,imajuci u vidu negativnu tradiciju revans meceva na nasem stadionu+strucnjak na klupi+sjajan igracki kadar, nemam nikakva ocekivanja!
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Posle toliko prelaznih rokova, mi nemamo ni napad, ni odbranu, ni sredinu terena. Imamo samo amatere, prosecne igrace i nekoliko solidnih igraca. Sta vise reci posle svega. Sve je vec sto puta receno.

UPRAVA NAPOLJE!
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.390
Reaction score
2.436
Локација
Novi Beograd
Čitajući komentare tipa : "Nije kriv Babović, nije kriv Šćepović, Miljković, Pera, Laza, Mika, Žika" dolazim do zaključka da smo krivi mi navijači koji smo očekivali da dvadesetčetvorostruki prvak zemlje od osam miliona stanovnika, koji vredi 30 miliona nečega, barem odigra nerešeno sa timom koji nije nikada bio prvak države od pet miliona stanovnika, koji vredi duplo manje od pomenutih 30 mil.

A sad bez zezanja, vrednosti igrača su tu negde u okvirima ovih cifara (naši volovi su duplo skuplji od njihovih irvasa) i to nisu cifre koje izmišljaju menadžeri, već realne pare koje će oni negde dobiti ili ih već dobijaju.

Vermezoviću pajserčino, pajserska.
 

nikolasb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
205
Reaction score
31
Imamo najgoru odbranu u istoriji profesionalnog fudbala: Štopere, kojima je mrsko da se odlepe od zemlje i izbiju loptu iz svog kaznenog prostora, i bekove, za koje je centaršut misaona imenica.

Slažemo se svi da je Babović govno od čoveka (a, bogami, i igrača), ali činjenica je da je taj isti Babović na tacni dao loptu Šćepoviću, da je Šćepović bio potpuno ostavljen i sam. Imao je milion opcija, a on je izabrao jedinu pogrešnu. Da je ovaj samoproklamovani napadač iskoristio priliku, mi bismo slavili Babovića zbog važne asistencije i izvučenog remija (protiv velikog Tromza :pop). Jeste da je imao i kardinalne greške, ali je i ovo puno od tatinog sina. Zameniti ga u revanšu.

Još uvek ne mogu da razumem kako je moguće protraćiti ono što je Šćepović protraćio. Kako je on uopšte dospeo u Belgiju, jel igrao uopšte tamo? Razumem ja da je on spor i slabo pokretljiv, ali mu za onu šansu nije bilo potrebno ni jedno ni drugo, već isključivo mozak (koji on ne ume da koristi, kao i većina naših igrača).

Za Markovića je situacija već sad jasna. Dečko može samo da trči, a golove može davati samo ako ispred istih nema golmana ili protivničkih igrača. Uvaliti ga nekome pre nego što zainteresovani klubovi shvate da ne vredi ni trećinu para koje oni nude.

U revanšu Mitrović umesto Šćepovića, Smiljanić ili Ilić (Ilić bi bolje poslužio kao džoker, mada nama treba gol, verovatno i više njih) umesto Babinja i Ostojić umesto Miljkovića, i imamo čemu da se nadamo.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.627
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Izvini, ali nisi bas objektivan, sto se Mede tice. Jeste u prvom poluvremu 3-4 puta pogresio bez veze, ali je u drugom odigrao sasvim korektno. Nekoliko teskih situacija je resio bas dobro. Jeste jedna od njegovih losijih utakmica, ali ne bojim se za njega. Neuigran je, ovu mu je tek druga utakmica bila. Siguran sam, vec u revansu ce izgledati bolje. Meda je najmanji problem u ovom FK...

Napravio je direktan kurslus odbrani svojim potezima, a usput nije uspeo da poveze pas na duze od 5 do 10 metara. Ponavljam on svaki put odigra dobro zadnjih 10 min kada protivnik umre, i to ostavi dobar utisak.
Jebiga trebali smo da primimo jos 3 gola iz tih situacija pa da skontaju svi da je amater.
Ali sto se ostatka tice zanima me sta je korektno, nista od njegovih poslova nije znao da odradi. Ne trazim da skace posle kornera, mada su to prethodni zadnji vezni radili, niti da daje lopte 40 metara, niti da kad sutira to bude blize golu ni korner zastavici, te komplikovane stvari bih trazio od nekog kvalitetnijeg igraca. Ali ipak kako se otimaju klubovi za njega, nesto bi morao da zna.
Ona pijani lola, sa 2 litre smirnofa u venama ma koliko mi bio antipatican bolje obavlja svaki posao od njega.
Svi oni su zreli za "good old ultraviolence".
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.237
Локација
ante portas
Jos jedan uspeh u nizu naseg strucnjaka na klupi . Pored Tikve,Artmedie i Aela uspeo je da izgubi i od norveskih ribara. Ejjj pa mi vise nikoga ne mozemo da pobedimo. Totalni defetizam . Bice mi zadovoljstvo kada mu bude urucen otkaz jer kukavice i gubitnici ne zasluzuju bolje. Rekoh da ce ovaj mec predstavljati formalnost i bio sam u pravu. Jednostavno ovi nasi amateri cast izuzecima ne umeju bolje. Lazar Markovic je prevara i to velika , i sve me vise podseca na ovog naseg lucidnog heroja ulice Sb 25 . A tek Scepovic o njemu ne treba trositi reci. Jednostavno nismo zasluzili Evropu jer je mnogo zla u Partizanu. Terali smo legende, zakljucavali im vrata stadiona ,ponizavali. Bog sve gleda i sve vidi. Sto se tice revansa od prolaza nema nista . Mi jednostavno ne postojimo kao tim .
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Šta ste se okomili na Markovića? Momak se borio k'o lav. A to da li je igrao dobro, jeste, igrao je. Promašio je tu šansu na kraju, ali mašio je Šćepović Stefan 33 i danas i na Kipru i svugde.
.
Pa valjda njega držimo da je neka klasa u odnosu na Šćepovića... Onakva šansa u evropskim utakmicama prosto ne sme da se promaši jer ti naplata stigne ubrzo!

A to da se borio ko lav, jeste ali vazda dok ne dođe do duela sa protivničkim igračem, a onda ga isti oduva ko svećicu na torti!

Taj centaršut kod drugog gola je bio klasičan tref... Mitrović je tu odradio maherski posao!

U prvom poluvremenu u situaciji kad ide licem ka golu umesto da demonstrira tu svoju famoznu brzinu i hitrinu i pretrči onog drvoseču iz odbrane, Marković Lazar se zaleće u njega i odbija ko od brda, a potom ostaje da se previja po terenu.

Stevan Jovetić je od Lazara Markovića nebrojano puta bolji fudbaler i golgeter, u duel igri ih je smešno i porediti, a sad Marković na odlasku iz Partizana navodno treba da vredi više od Jovetića!?

Ma sigurno je tako!
 
Последња измена:

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Bilo je danas i pozitvnih stvari u igri Partizana, malo doduse ali mali pomak u igri u odnosu na utakmice sa AEL-om je vidljiv. Tome je naravno doprinelo i sto je Tromso dosta slabija ekipa od Kiprana.

Ne znam da li ste primetili da vecinu problema koje imamo u igri, cine psihicki problemi igraca, barijere, blokade i naravno nonsalantnost...?

Onaj promasaj Lazara Markovica je potez igraca bez samopouzdanja, ulazi u sansu preplasen prilike da resi utakmicu. Tomica boli kurac, da igra i trci. Stojkovic potpuno rastrojen, Kamara ne da igra sa 40 posto, nego igra sa 15 posto snage...

Znaci i sa ovom ekipom, takvom kakva je moze da se napravi nesto ali i dalje imamo problem discipline i motivacije.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Đuriću majstore pa ti si kralj.
Uspeo si nemoguće,da budemo gori od cigana.
Fudbaleri Partizana pogledajte snimak utakmice cigana da vidite kako se bori za svoj tim.
Pičkasti trener nastavlja da briljira u izjavama.
Babović nije bio najgori,nije ni briljiro ali prosek kao i ceo tim.Sporost ih sve odlikuje i neznanje.Ninković bez obzira na godine i neiskustvo,kao i posihičku nestabilnost mogao bi biti rešenje jer zna,kao i mali Mitrović.

Tromso je kanta.
A MI SMO JAD.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Tužno prijatelji, jako tužno !

Ovo jeste realno najgora ekipa Partizana od kad ja pratim fudbal,a pratim ga već otovo 30 godina.
Odbrana katastrofa, a šta reći za promašaje Lazara i Šćepinja ?!
Nema leba ove sezone, što se pre pomirimo sa tim ,to bolje !
 

Cober

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
291
Reaction score
7
Stojance koliko god cijenim tvoje strucno znanje na kosarkaskom forumu,
u fudbalu fulas.
Medo je bio slab danas pogotovo na pocetku utakmice ( a ko nije).
Ko zna u nas napravit dva-tri pasa na 5-10 metara u toku cijele utakmice. NIKO.
Sasa Ilic jedino i to kad igra cijelu utakmicu. Mi u Srbiji nemamo vise fudbalera a ni trenera.
Tzv. fudbaleri iz Partizana nauceni u njiva lizi ala S.Babovic, Tomic da drze loptu,okrecu se,prebacuju sa jedne noge na drugu a od protivnicki igraca niko ih ne napada , to prolazi.
Kad novoligas D.Srem ili stranci prave presing, nasi igraci gube svaku loptu,nema pas igre,nema duel-igre.A o igri u vazduhu nemojte me zasmijavat (osim Ivanov).
Lazar Markovic je slucajno dao par golova kod Stanoja i ima brzinu za nase sporace.Van granica Srbije moze atletikom da se bavi.
Ali od njega nikad nece biti igrac,kao ni od Sase Markovica,Aksenta,Miljkovica.
Godinama sanjam dan da Nemanja Tomic ode iz Partizana kao sto sam molio boga za Racu Petrovica (Stojance eto Racu nogiraju a Medo nevalja i preskup, daj Djuri ideju za "nase dijete" da opet stane na svoje noge.
Koji smehotres od kluba na pocetku priprema daju igracu da se zeni i ide na bracno putovanje.
Momak se ispuco pa sad nemoze ni prazan gol da ubode.
Marko je za njega izmislio fudbal.
I prestanite sad odmah dizat Mitrovica u nebesa.Bolji je od Zabije,Scepovica,L.Markovica ali nista posebno.
Odo ja na kosarkaski forum a na fudbal samo da vidim rezultat.Puno je depresivan.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Necu da branim lazara markovica.
Samo bih zeleo da podsetim da njegovi problemi u igri pocinju odlaskom stanojevica i povredom marka scepovica. Pisao sam vec o tome i ponovicu...
Mali moze da igra samo siroko uz fizicki dominantnog spica koji ume da igra fudbal.
to nisu dijara, zabija i stefan scepovic.
obratite paznju da mali u poslednjih godinu dana nista nije uradio. Rekao bih da je bio najopasniji protiv ael i danas i to tek kada je usao mitrovic. Naravno govorim o ozbiljnim utakmicama. Steta sto nije zakacio Klea...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top