Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.911
Reaction score
7.818

Nije UTD ocajan nego AZ igra odlican fudbal moderan fudbal. Deca se nikog ne plase. Sve na prvu, jaki na loptu, kad vide prostor i 1 cuvara obavezno gaze, ali se vidi da znaju sta hoce.

Nama je utakmica u Holandiji biti ili ne biti.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Nisam juce hteo da ulazim na forum, bio sam previse srecan zbog ostvarene pobede i uzivao sam u momentu.
Danas usao na forum, a srce vec puno, pozitivni komentari, svi zadovoljni, a srce puno, oce da pukne od zadovoljstva.

Osmeh ne skidam sa lica, sto bi reko Jokan, lep dan danas!!

Hvala ti Partizane sto postojis, srecan ti rodjendan i uvek da nam ovakve radosti donosis! VP
 

napadaj

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2018
Порука
517
Reaction score
2.415
Локација
Srbija
Junajted jeste očajan i to kažem kao neko ko ih gleda svake nedelje već 20 godina. Nepodnošljivo spora i bezidejna igra, sredina im je u totalnom rasulu već godinama, napad je impotentan bez Marsijala, jedino mali Džejms igra nešto zato što je brz, ali je jako sklon simuliranju, pa je izgubio kredibilitet kod sudija, odbrana je spora i loša protiv igre po zemlji, što nama odgovara, ali odlična na visokim loptama, tako da ne treba ni da pokušavamo mnogo centaršuteva ako budu igrala barem dvojica iz prve postave. Igra po krilima gotovo da ne postoji, te pozicije su jako dugo problem Mančestera i sve se gura kroz sredinu.

Ja verujem da će Savo detaljno da ih secira i da će postaviti dobru igru, jer je ovo zaista velika prilika da se pobedi Junajted, pošto odavno nije bio ovako slab. Ole Gunar je dobro krenuo prošle sezone kada je preuzeo klub, ali onda je usledio ogroman pad i Mančester trenutno ima krš tim sa užasnim rezultatima i još gorom igrom.


Izmena: I sad vidim da Pogba neće igrati u Beogradu, a to im je jedini kreativan igrač na sredini terena.
 
Последња измена:

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.356
Reaction score
37.657
Još je rano za bilo kakve kalkulacije, može ovo da ode na obe strane, da završimo grupu kao prvi i da ispadnemo na kraju kao poslednji. Ja sam prilično siguran da će Astana već protiv AZ-a pokazati da nije uopšte loša ekipa i da će još igrati ulogu u ovoj grupi.

Po meni najbitnija stvar je to što smo pokazali da sa svima možemo da igramo fudbal. Neka drugi sada malo vode računa o nama.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
769
Reaction score
1.885
Cestitke ekipi, Savi i strucnom stabu na pobedi i ovakvoj igri. Cestitke i Sadiku na golovima, samo nek nastavi.

Partizane Srecan rodjendan!!!
U nedelju svi na stadion.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
2627291_MEDIUMSQUARE.jpg
 

ElJefe

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
120
Reaction score
301
Junajtedu su van tima 4 bitna igraca - Pogba, Marsijal, So i Fil Dzons, pored njih Bai i novajlija Van Bisaka. Od ovog sto je na raspolaganju, tesko je predvidjeti ko ce igrati jer su na dva meca u Ligi evrope skoro potpuno mijenjali postave, a protiv Arsenala u proslom kolu im je igrala neka treca postava...nijedan igrac nije igrao sve tri utakmice, a mijenjaju se i po pozicijama. Meni to izgleda kao potpuni haos a i rezultati u Premier ligi su losi.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.308
Sadik izdržao skoro svaki duel na nogama, šteta što nije bio gol kad je onog jednog njihovog urnisao driblingom... Ako popravi realizaciju 1 na 1 bićemo tek strah i trepet za sve!
Bagro, Strahinju ne dirajte! Dečko igra ko Maldini sa svojih 19 godina, biser naš!
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Čestitke našima na pobedi.Sve je već rečeno.Moramo da poradimo na realizaciji i koncentraciji u završnici.Nadam se da će ove pobede pomoći u tome,da dobijemo to dodatno samopouzdanje u šansama.

Junajted nas je zeznuo.Problem je što sad mi moramo da jurimo bodove sa njima u međusobnom duelu da anuliramo remi AZ-a.Da smo mi makar prvi uzeli bodove njima pa i da uzme AZ.Ovako biće zeznuto. Očekujem da Solsker izvede jači tim protiv nas nego protiv AZ-a i očekujem motivisaniji Junajted nego protiv AZ.
Meč u Beogradu protiv AZ se može ispostaviti kao jako bitan.Posao bi mogla da nam olakša Astana tako što će se uključiti u borbu za bodove.Protiv nas su u suštini ostali bez bodova u međusobnom duelu, dakle ostaje da traže bodove sa AZ-om ali iskreno možda mogu samo kući do boda.

Sve u svemu meč u Holandiji po svoj prilici lomi grupu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.767
Reaction score
55.444
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Stojkovic - u poslednje vreme brani toplo-hladno, kiksirao je i veceras kod tog jedinog suta, ali ne sumnjam da ce vratiti kad bude najpotrebnije nekom njegovom ludackom odbranom. Dve dobre intervencije glavom.
Ja iskren da budem sumnjam, i sad na stranu moj neki lični animozitet prema svemu što je nosilo ciganski dres, nego objektivno.
On je tip golmana koji gospodari u 16 na zicerima, izletanjima, ima dobre reflekse, pravi dobre parade. Refleksi s godinama blede, i ostaju golmani tipa Van Der Sar, Điđi koji zavise od dobro postavljanja, koji gospodare u 16 na visokim loptama, jer tu godine ne utiču toliko.
Ovi da kažem "Bartezovski" tipovi golmana, s godinama postaju skloniji kiksevima, setite se kraja karijere Barteza recimo.
Pored toga, u ovom sistemu igre, nama je neophodniji neko ko štiti štoperima leđa pri centaršutevima, nego neko ko brani zicere ( ako već mora da se bira).
Nama trenutno zviždi svaki centaršut jer i protivnik skautira nas kao i mi njih.
Dobra strana je što Stojković nekad ima osećaj da izleti van 16 na duboku loptu jer objektivno imamo sporije štopere.
Ovoj ekipi treba jedan visok golman koji se dobro postavlja, i svaki centaršut je "njegov" ništa posebno atraktivno...
Ali opet, da mi je neko rekao da će igrački nama u jednom trenutku Stojković da predstavlja jednu od slabijih karika ja bih mu rekao da je lud, a ovaj tim toliko dobro izgleda da je tako.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Jedinstvu je dovoljno 3 boda na strani i 9 kod kuce... nece doci nista jaci tim kod nas..

Ja licno bi voleo da dodje najjaci, prvi tim, pa da se izmerimo muski..

deda od 74 godine popio Savagru!
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Sadik se polako uklapa u igru. Prima visoke lopte, ulazi u dribling, da pas saigracu ili sam stvori sebi priliku, to je bas ono sto nam treba u napadu. Realizacija i dalje mu nije najbolja al je juce dao dva fina gola, vidi se da se decko poboljsava. Na pocetku sezone je previse gusijo igru, nije znao da se zagradi, gubio vazdusne duele... neverovatno da smo juce gledali istog igraca. Nek nastavi na ovim putem i bice fantasticno.

Sto se tice japanca, zajebana prica. On nama donosi ogromnu dinamiku u igri samim tim sto je brz i uvek ceka loptu u prostor kako bi zapretio golu. To sprecava timove da stoje preterano visoko, sto daje veznom redu prostora da dele lopte i lanciraju napade. Ali, da je bezopasan u zadnoj trecini, to stoji... neprecizna dodavanje, losi sutevi, dribling i kontrolu nad lopti bas i nema. Imam utisak da mu pod hitnom treba gol kako bi podigo samopouzdanje. Krece se on dobro u kaznenom, barem kolko vidim na reprizama, pored losih suteva i pasova mu realno i fali i malo srece. Mislim da je on veoma koristan igrac, pokazao je on to dosta puta ove sezone, ali moze biti pravi ubica samo ako postane konkretniji u zadjnoj trecini. Savo je bio savrsen napadac, valjda ce ovaj nauciti nesto od njega.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.699
Reaction score
23.128
Локација
Академија
Ја мислим да тамо неће победити ни Манчестер ни АЗ. Ми нисмо свесни где смо победили јуче. Ови из Манчестера имају да путују до тамо девет сати, биће као кувани пилићи кад изађу на терен.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Тешко. Прво иду у Холандију, а ако тамо ништа не направе, неће ни код куће. АЗ долази у Казахстан кад они буду на коло до краја првенства, а првенство им никад није било тесније. Три тима деле прво место. Уколико изгубе у Холандији, АЗ иде на 5, Јунајтед и Партизан ће имати по 5 или ће неко од њих имати 7, док ће Астана остати на 0 бодова. Нормално да ће се онда орјентисати на првенство, а то значи АЗ-у лаки бодови и тамо. За нас би идеално било кад би они и АЗ одиграли нерешено у Холандији. АЗ не би одскочио, а Астана би остала у игри и притисла би их јаче у ревашну. Кад буде играла са њима биће у такмичарској форми, а кад дође Астана у Београд, биће месец дана ван ритма јер им се првенство завршава у новембру (овде су у децембру). Овде ако не можемо да их добијемо, онда и не треба да идемо даље, мада ако Саво настави да подиже квалитет игре како је кренуо, прегазићемо их као брзи воз.
 

Krcko

Početnik
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
38
Reaction score
26
Локација
Bijeljina
Velika pobeda juce, odavno nismo ovako izgledali na nekom gostovanju u evropi, ni ova Astana nije neki duduk tim, napravice oni problem holandjanima smem da se kladim dok nama ne bi trebali biti neki problem jer ce nam na noge bez mesec dana ozbiljnijeg fudbala. Nama ce po svemu sudeci mec sa Alkmarom da bude jedan od kljucnijih za prolazak dalje. Junajted kakav god da je, mislim da ce proci dalje, to nije upitno, videcemo hocemo li mi da izdrzimo trku sa Alkmarom. U BG bi mogli ozbiljno da se "potucemo" sa Mancesterom ali bih i bodom bio zadovoljan.

Sadik konacno radi ono sto mu je primarni zadatak, da daje golove, usao je u pravo vreme u formu, dok posle reprezentativne pauze ocekujem da bude jos ubojitiji i konkretniji.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
769
Reaction score
1.885
Sadik da popravi realizaciju i koncentraciju kod ofsajda i bice exstra.
Gledam njegov intervju i covek bas krupnook, pa se pitam kako tako sa velikim ocima moze uopste da promasi.
Sala naravno, jos jednom cestitke bratu Sadiku na jucerasnjim golovima, vidi se njegov napredak i nak samo tako nastavi.

Napred Partizan!
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Jasno je kao dan da će verovatno Az biti prvi u ovoj grupi , na nama je da izguramo Man utd na 3ce mesto.. biće teško ali ne i nemoguće :)
Očekujem pobedu u Bg
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top