Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencije 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.254
Reaction score
3.779
Nadam se da je mnogima postalo jasno da Duljaj nije trener, pa čak ni trener u pokušaju.

Prvih 5 minuta su bili dovoljni da vidimo kako će se završiti utakmica.

Onakva taktika, pa to je sramotno.

O fizičkoj spremi da ne pričam, tvrdim da smo najgore pripremljen tim u njiva ligi, tome dovoljno govori i naše držanje na terenu i slab broj dobijenih duela, izuzimajući Kanutea i Belića.

Niko nema odgovornost, sramota za sramotom, a situacija se nijemo posmatra sa strane.

"Funkcioneri" se iživljavaju, "trener" se uči i tako to... bez posljedica.

Kalulu?

Pa čovjek nije ni stoti dio Sume.
 

Dietotex

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
220
Reaction score
2.125
Локација
Jamaica

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
367
Reaction score
979
Локација
Banja Luka
Ta ciganska draguzina iz Brčkog je do sada postigla tri gola u karijeri, ovo mu je četvrti. Nikad ni pre, ni posle ovog meča neće odigrati ni približno kao danas...i seme i pleme i sve što mu se ikad u životu za kvaku uhvatilo. Jer još nešto nejasno kolega?
Nebitno. A i mi smo mu omogućili da se razmahne.
Je l možda trebalo da očekujemo da sabotira kako bi se mi provukli?
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Ta ciganska draguzina iz Brčkog je do sada postigla tri gola u karijeri, ovo mu je četvrti. Nikad ni pre, ni posle ovog meča neće odigrati ni približno kao danas...i seme i pleme i sve što mu se ikad u životu za kvaku uhvatilo. Jer još nešto nejasno kolega?
Ne razumem. Sve što si napisao je još veća sramota za nas.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.853
Локација
Beograd
draguzina iz Brčkog je do sada postigla tri gola u karijeri
Ne znam koliko je golova postigao u karijeri, a koliko su postigli Filipović, Antić i Aranđel, ali je dotični večeras bio kombinacija Roberta Karlosa i Kristijana Ronalda za ove naše bekove. A oni nek se zapitaju zašto je to tako. Kao i onaj ko ih je takve doveo u Partizan.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.409
Reaction score
11.532
Локација
underground
Komentarisanje fudbala vec odavno izbegavam jer je bilo pitanje vremena kad ce nas dovesti na ovaj nivo i svaki komentar je bespotreban. Plus sto je igranje u ovakvoj domacoj ligi vec deceniju mazohizam, pa je sad i Evropa dosla na naplatu.
Ipak ovaj defanzivni prekid i uopste skok igra zasluzuje komentar.
Ja ovako nesto lose u tom segmentu nisam video ni u zonskoj ligi dok sam je gledao.
A o krateru na levoj strani koji je ostavljen onom Leticu bez ikakve reakcije klupe da se to zatvori , to nema ni u medjuopstinskoj ligi.
 

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
66
Reaction score
146
Локација
Zvornik
Ми без Европе смо готови. Сјебавањем националног коефицијента или радовање томе, не штетиш ЦЗ него искључиво нама. То што смо 4ти и умјесто да имамо ЛЕ сигурно ми нећемо ни играти Европу. А замисли шта ће бити након следеће сезоне, групе лако гледати нећемо. Нама квалификације за Европу следеће године почеле утакмицом против ТСЦ.
Bar neko da napise stvari kakve jesu. Ciganima ne mozemo nastetiti apsolutno nikako jer naredne sezone sampion svakako ne ide direktno u LS zbog reogranizacije iste, ako se nesto ne desi neplanirano imacemo i sledece sezone 2 predstavnika u kvalifikacijama za LS, sampion ide od plej ofa, gde ce oni ako budu sampioni zbog koeficijenta koji, imaju biti povlasceni u plej ofu.

Umesto sto pojedinci navijaju da sjebemo koeficijent (a zapravo se grizu u sebi sto ne pobedjujemo) bolje da navijaju da se saberemo nekako da bar budemo 2 na kraju sezone da nam opet ne ide jebeni TSC u LS. ALi dosta o njima i koeficijentu

Mislim da cemo da prodjemo ove sabane jer ako nismo sposobni da im u sred Beograda damo vise od 2 komada (a valjda ne primimo niti jedan), bolje onda da i ne prolazimo nikako jer nas posle ceka mnogo ozbiljniji i organizovaniji rival od ovih Azara.

Duljaj nek stavi prst na celo i razmisli sta i kako dalje, ovih njegovih izgovora i pravdanja igraca mi je vala preko glave.

Najgore od svega sto se boijim da smo vecerasnjim porazom ubili momentum, euforiju koju smo imali do veceras, za vikend javljaju lepo vreme, mogli smo lepo napuniti Hram, ovako, ne znam sta da ocekujem.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
622
Reaction score
3.340
Ako nista napokon imamo golmana .
Ne znam zasto uvek stoje daleko od jebenog igraca..mislim znam .. Fizicka sprema ekipe ..
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.493
Reaction score
5.960
Локација
beograd
Od nase poslednje osvojene titule, nas su trenirali : Miroslav Djukic (pre tog amgazmana nije trenirao nikoga dugo vremena, posle nas je kratko trenirao Hihon i to je to), Bata Mirkovic (batalio trenerski posao), Savo Milosevic (trenirao kratko olimpiju odakle je brze bolje oteran, ne trenira nikoga godinama), Sale Stanojevic (jedini koji je nasao ozbiljnu ligu u kojoj korektno radi), Ilija Stolica (radi u amaterskoj ligi), Gordan Petric (ne trenira nikoga), Igor Duljaj(prvi angazman Partizan, verovatno i poslednji).
Mi smo od 7 trenera imali jednog pravog trenera, jednog koji bi voleo da bude trener i 5 potpunih amatera.
Ovaj rezultat je pokazatelj kako klub radi i kako za godinu i po dana moze da se razjebe ekipa koja u 1/16 finala dva puta pobedi Spartu Prag do toga da u kvalifikacijama bude ponizena od nekog Sabaha koji je igrao bez 4 startera.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.130
Reaction score
4.240
Локација
Beograd
Filipović i Antić - horor.

Ovo ne možemo nažalost okarakterisati kao loš dan, već čista nemoć, protiv jebenog Sabaha iz Azerbejdžana.

Duki, veliki Grobar, lepa priča, ali trener neće biti nikada nažalost.
Miša Pilates obrnuo igricu, pojedini igrači imaju snage za 30 minuta i to je maksimalno.
 

SouthSide007

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
58
Reaction score
143
Локација
Novi Sad
Uf, kako se posrano osecam. I znao sam da ne treba da hvalim ekipu nakon prva dva kola, dok sam citao kako ste se raspisali u fazonu kako smo mi zajebana ekipa, kako ce ova sezona da bude ta kada cemo iznenaditi cigane... Smesno mi sada sve izgleda, na kraju dva prosuta boda protiv tsca i u raspalom NSu uzele bodove, blamaza u Avganistanu sada... UPRAVA NAPOLJE!!!!
 

Bili

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
50
Reaction score
95
Локација
Beograd
Koliko ja ne pratim fudbal (a savetujem i vama, bolje je po zdravlje) kod drugog gola sam pitao ortaka ako ispadnemo od ovih jel nastavljamo dalje u nekom drugom kupu..
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
169
Reaction score
512
Локација
Ruma
Ubuduće kada pokažem malo veću dozu optimizma, nek mi neko na vreme lupi šamarčinu, čisto da me ovi sa patetičnom igrom nedotuku. Nikakva igra, bez želje i smislene taktike. Bukvalno ovu ekipu drže taj dvojac Belić i Kanute, plus golman Jovanović. Prva dva izašla i eto golova u mreži. Naravno ni sa njima u ofanzivi nismo mnogo toga pokazali, a i defanzivno je duvalo, ali makar ovi nisu mogli da se šetkaju po centru i da raspaljuju van 16 metara od gola. Kalulu će izgleda biti teški promašaj, dečko ne zna da primi loptu, oduva ga blagi povetarac i onda tako skoči i nešto serenda. Pantić tek teška komedija, dečko raspali van stadiona i dere se na Arandjela, kao da ovaj ima krila. Ostali isto očajno, sebično, doduše Saldanja je nešto i pokušavao. Podsećao me je na Tavambu, ogradi ledjima, primi tu loptu i prosledi dalje, ali džabe kada sa krila imamo neodlučnu Severinu i Meniga koji igra za sebe. Duljaj očigledno bez autoriteta i znanja, nije ih čak umeo ni motivisati, jer pristup smo videli. Da li imamo šanse kući, pa ko zna. Nije da ih otpisujem, ali ovo stvarno izgleda jadno. Možemo misliti koliki je krš ta Vojvodina kada ih mi manje više lagano tučemo 2:0, a sa drugoplasiranim TSC-om igramo egal. Ispade ovi Azerbejdžanci bi se prošetali ligom i bili sigurno drugi...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.479
Reaction score
2.269
Bili su na pripreme na planini sada moze trener u pokusaju da celu ekipu nosi malo na more jer sezona godisnjih odmora za nas je produzena ovo danas je nas krah u evropi.Nazalost ovo je surova realnost postali smo klub koji nema ni glava ni rep. Nemozes gol da das ekipi koja igra vec trecu utakmicu u evropi. Jedina svetla tacka golman koji nas je spasio katastrofeeeee.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top