Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

korleone

Čuvar bleje
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
330
Reaction score
0
Локација
osedlao konja, okupio poteru i krenuo da veša lopo

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Информацију о победи младих категорија Партизана на турниру у Цириху качим овде, а и све остале ваше коментаре око рада у млађим категоријама, слабој пролазности Партизанове деце у први тим,итд. остављајте у овој теми.

Извор - званични сајт ФК Партизан

Partizan osvojio turnir u Cirihu
284_0.jpg


Fudbaleri Partizana (tim Teleoptika) učestvovali su na 69. turniru Blue Stars/FIFA Youth Cup, koji se odvijao pod patronatom FIFA i Sepa Blatera, lično.

Turnir je bio podeljen u dve grupe:

U prvoj grupi bili su: Partizan, Sporting Lisabon, Cirih i Lucern, a grupi 2 nastupili su: Sevilja, Grashopers, Hamburg i domaći Blue Star.

284_3.jpg


U mečevima u grupi fudbaleri Partizana postigli su sledeće rezultate:

1. Partizan – Sporting 1:0 (strelac Bojović)
2. Partizan – Cirih 0:0
3. Partizan – Lucern 2:1 (strelci Radovanović i Živanović).

Polufinale su crno-beli rešili pobedom nad nemačkim bundesligašem, Hamburger SV sa 2:0 (Stojković i Živanović), a što je posebno zanimljivo, ovaj meč je uživo posmatrao g-din Sep Blater, predsednik FIFA.

284_2.jpg


U finalu Partizan se ponovo namerio na ekipu Ciriha, i opet je u regularnom delu meča bilo 0:0, da bi Partizanovi momci pobedili penalima sa 4:2.

Može se slobodno reći da je ovo ogroman uspeh obzirom da je turnir organizovan za 1987. godište, a ekipa Partizana nije u svom sastavu imala nijednog igrača starijeg od 1988., i pored toga na put nisu krenuli Jovetić, Marinković Nenad, Bosančić i Gulan, zbog obaveza prema I timu.

Ekipu su predvodili treneri Vuk Rašović i Ilija Zavišić.

Sa naše strane, samo tri reči: BRAVO CRNO-BELE MOMČINE!

Informacije o turniru sa lica mesta, možete naći na oficijelnoj web stranici Blue Stars Youth cup-a:

www.youthcup.ch

284_4.jpg
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
U prostorijama FK Partizan danas je održan prijem, a povod je bio osvajanje turnira »Blue Stars« u Cirihu. Taj trofej su osvojili momci 1988. godište, koji igraju za I tim Teleoptika. Sa njima rade treneri Paunović, Zavišić i Vuk Rašović. Vodja puta u Cirihu bio je sekretar Teleoptika Jeremić Branislav.



Prijem su upriličili i prisustvovali - predsednik Partizana, dr Nenad Popović, generalni sekretar Žarko Zečević, potpredsednik UO Dragan Vignjević, član UO Igor Milanović i predsednik omladinske škole Ratomir Babić, pozdravivši pritom prigodnim besedama prisutne osvajače trofeja. Pored domaćina, prijemu su prisustvovali i novinari beogradskih redakcija koji prate Partizan.

Posle oficijelnog dela, usledio je koktel za sve prisutne.
 

Method Man

Guest
Pioniri Partizana, koje trenira Slađan Šćepović, u okviru 26. kola »Pionirske lige Srbije« pobedili su danas svoje vršnjake iz C.zvezde sa 5:1 (1:1).

Strelci za Partizan bili su: Jojić u 40', Vučinić u 44' i 57', Lukić u 75' i Trujić u 80+2', dok je jedini gol za komšije postigao Kovačević u 6'.

Partizan je nastupio u sledećem sastavu:

Radonić, Krneta, Leković, Agović, Nikolić, Levajac, Urošević, Brašanac, Vučić, Jojić, Lukić.

Igrali su još i : Grumić, Mihajlović, Trujić, Stojanović, Simović, Vitas i Žeravić.

Utakmicu je sudio Jeknić V. iz Beograda.

Šta reći o današnjoj pobedi, a ne ponavljati kao »Švaba tra-la-la« istu priču u poslednjih 10 godina, bar kada su u pitanju mladje kategorije. Najprostije rečeno, klinci Partizana u svim kategorijama su toliko superiorni već 15 godina unazad, da to postaje deplasirano i pominjati, ali kada treba sve to »materijalizovati« u seniorskom uzrastu, dešavaju se svima dobro poznate stvari.

Inače, vredno pomena je i to, da u taboru komšija ovu generaciju pionira (1992.) smatraju kao supertalentovanu i najbolju u celoj svojoj školi.
Ako je ovo najbolje što imaju, onda...

Koliko su klinci Partizana superiorni i ove godine u svim uzrasnim kategorijama, neka potvrdi podatak da u svim ligama u kojima nastupaju, klinci Partizana čvrsto drže liderske pozicije (omladinska, kadetska, pionirska i liga petlića), a samo u poslednjih mesec dana odigrana su 4 derbija u sve četiri kategorije i bilans je sledeći:
- omladinci – pobeda Partizana2:1
- kadeti – pobeda Partizana sa 4:1
- pioniri – pobeda Partizana sa 5:1
- petlići – pobeda Partizana sa 4:1

Cifre najbolje govore, zar ne?
 

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
Inace, mali Skuletic je redovan posetilac JUG-a, video sam ga sva tri puta na derbijima u rupi na jugu i juce isto na nasem JUG-u! Za svaku pohvalu, stvarno!
 

peko

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
342
Reaction score
58
Локација
HERCEG NOVI
Skuletic je odbio da igra za mladu reprezentaciju CG,jer zeli samo za SRBIJU,svaka cast SRBINE!!!
 

iznogud

Početnik
Учлањен(а)
20.11.2006
Порука
170
Reaction score
1
e pa kad sam cuo te stvari posebno ovu sa JUGOM (jer je situacija u nasoj repki cudna, a u stvar nacionalnog opredeljenja ne treba zalaziti - a posebno ne nametati nesto) zelim mu da postane standardni prvotimac Partizana puno sezona, i da u repki postane nezamenljiv...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Pioniri Partizana bez poraza

Pioniri beogradskog Partizana osvojili su titulu prvaka Srbije pobedivši u derbiju 27. kola vršnjake iz Crvene zvezde sa 5:1. 'Crno-beli' tri kola pre kraja imaju nedostižnih 15 bodova prednosti u odnosu na 'crveno-bele'. Pioniri Crvene zvezde poveli su u 5. minutu golom Kovačevića iz jedanaesterca, a strelci za Partizan bili su Jojić u 40, Vučinić u 44. i 57, Lukić u 75. i Trujić u sudijskoj nadoknadi vremena. Utakmica je igrana pred oko 200 gledalaca na igralištu Vojne gimnazije.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, rano smo primili gol ali smo pred kraj prvog poluvremena dali sve od sebe i uspeli da izjednačimo. U nastavku smo stigli do ubedljive pobede. Čestitam Zvezdi na korektnoj utakmici", rekao je trener pionira Partizana Slađan Šćepović.

"Razlika u kvalitetu nije toliko velika koliko rezultat pokazuje. U prvih 20 minuta imali smo šanse koje nismo uspeli da iskoristimo", rekao je trener Crvene zvezde Nikola Radmanović, "Naši rivali su se borili svih 80 minuta, iskreno im čestitam".

Pioniri Partizana dobili su svih 27 utakmica u sezoni, 'crveno-beli' imaju 66 bodova i utakmicu manje, a na trećem mestu je OFK Beograd sa 55.

IZvor -B92
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Inace, mali Skuletic je redovan posetilac JUG-a, video sam ga sva tri puta na derbijima u rupi na jugu i juce isto na nasem JUG-u! Za svaku pohvalu, stvarno!

Ja se izvinjavam,ali taj momak Skuletic mi je nesto poznat,poznato mi prezime!
Za koju kategoriju on igra,mislim koliko decko ima godina!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Igra za kadete , visok 190cm korpulentan levak .Podseca na Savu :D
 

Method Man

Guest
Pioniri Partizana, puleni trenera Slađana Šćepovića, po drugi put za nekoliko dana pobedili su u komšijskom derbiju svoje vršnjake iz C.zvezde, ovoga puta u finalu Kupa Beograda, i to sa 4:2 (3:2).

Meč je odigran na terenu Trudbenika, pred oko 100 gledalaca, a sudio je beogradjanin Stojiljković, inače sin nekadašnjeg igrača OFK Beograda i Partizana, Save Stojiljkovića.

Strelci za crno-bele bili su: Vučinić, Urošević, Brašanac i Jojić.

Treba napomenuti i to da su naši pioniri od 5 minuta drugog poluvremena igrali sa igračem manje, pošto je Nikolić dobio drugi žuti kartion.

Posle petlića, koji su takođe osvojili kup Beograda, a prvi su ligi Beograda, ovo je drugi osvojen kup, pa pošto i pioniri ubedljivo vode na tabeli prvenstva, biće to i druga dupla kruna u ovoj godini za mlađe selekcije. Na redu su još kadeti i omladinci, koji i inače vode ubedljivo u svojim ligama.

Pobednički pehar klincima Partizana predao je direktor mladih selekcija pri FS Beograda, Dragoslav Ralčić.
 

supergrobar

Guest
sta je sa osmanagicem, pricalo se da je strasan igrac, sad ga nema nigde...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Kaznena ekspedicija iz Humske
pixelcrn.gif

343_0.jpg

Već je postalo monotono ponavljati, ali, zbog generacija koje dolaze i faktografije, treba ponovo reći: u prvenstvima mlađih kategorija, sve selekcije Partizana (petlići, pioniri, kadeti i omladinci), koje su ove godine izašle na terene, osvojile su prva mesta. I tako već godinama...

Pre 17 godina, generacija klinaca 1974. godište, koju su predvodili Nadj, Ćirić, Bjeković Jr, Savo Milošević, Alimpić...dobila je nadimak - "Pustinjska oluja", a sve ove današnje generacije slobodno možemo bez preterivanja nazvati - CUNAMIJEM.

Danas su omladinci odigrali svoj poslednji meč u prvenstvu Srbije na terenu SC Partizan - Teleoptik i pobedili svoje vršnjake iz Radničkog JP - Novi Beograd sa 2:1 (1:0).

Strelci su bili : Vasiljević u 11' iz penala i Vuković u 73' za Partizan i Sredojević u 62' za Radnički JP.
Utakmicu je sudio Dragoljub Vuksanović iz Novog Sada, sa pomoćnicima Jovicom Šavijom iz Nove Pazove i Miroslavom Pajčinom iz Petrovaradina.
Delegat meča bio je bivši savezni sudija Zoran Jovanović.

343_10.jpg

Partizan
Tovilović, Stevanović, Brežančić, Blagojević, Nikolić, Ilić, Čonka, Vuković, Živković, Osmanagić i Vasiljević.

Klupa za rezerve:
Vorkapić, Martinović, Radenkov, Brković, Gafuri, Milojević, Tadić.

Treneri ove selekcije su bivši asovi Partizana Miša Radaković i Nikica Klinčarski, lekar je Milojević Branislav (inače ginekolog, zadužen za snimanje protivnica:)))), tehnički rukovodioci su Vlasta Velikić i Koprivica Milan, a ekonom je Todorović Slobodan.

Neka ostane zapisano na kraju sezone, da je ostvareni bilans ove generacije sledeći:
30 25 2 3 67:14 77

343_2.jpg

Pre početka današnje utakmice upriličena je svečanost predaje pehara omladincima Partizana za osvojeno prvenstvo Srbije. Pehar kapitenu Partizana Ameru Osmanagiću ispred FSS predao je bivši internacionalni sudija Zdravko Jokić.

343_3.jpg

Čestitamo svim selekcijama omladinske škole na osvojenim trofejima i nadamo se da će uskoro 90% prvog tima nositi dres deca iz naše škole, jer kad god se to desilo Partizan je ostvarivao visoke domete i u evropskim razmerama. Da ne budemo nepravedni i ne spomenemo predsednika Rašu Babića, direktora škole Nedeljka Kostića i sekretara Dragana Šušnjara, koji su itekako doprineli ogromnim uspesima Partizanove fudbalske Akademije poslednjih 10-ak godina.

Samo neka tako i nastave...

www.partizan.co.yu:ziveli
 

Bogi maestro

Guest
sta je sa osmanagicem, pricalo se da je strasan igrac, sad ga nema nigde...
i ja sam se to pitao,ali valjda ce doci njegovih 5 minuta. ima vremena za njega. nego,jel' zna neko od vas iz bgd-a,da li za tim teleoptika igra luka rotkovic? inace,podgoricanin,presao je iz buducnosti u teleoptik. tako sam cuo,a ne znam koliko je standardan tamo? ako neko zna nesto vise o teleoptiku,neka napise,zanima me jel' rotkovic tamo? toliko. i,sto se tice skuletica,cuo sam da je veliki talenat,inace je iz danilovgrada,a ponikao je u skoli niksicke sutjeske,koja je najbolja u crnoj gori. bar ja tako mislim,iako prvi tim sutjeske odavno nema zapazenijih rezultata.
 

kisnicovek

Početnik
Учлањен(а)
18.02.2007
Порука
199
Reaction score
2
Локација
ns
Sto se Skuletica tice o njemu mi je napricao sve najbolje jedan od mojih najboljih drugova koji igra sa njim u repki(inace igra za ofk) da je strasan igrac i da mu njegovi vrsnjaci nisu ni do koljena...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
I kadeti šampioni!
pixelcrn.gif

345_0.jpg

Juče omladinci, danas kadeti, iduće nedelje pioniri…

Niska bisera u Humskoj se nastavlja…:ziveli

Posle jučerašnjeg poslednjeg kola Omladinske lige Srbije, danas su i kadeti završili svoje ovogodišnje nadmetanje i, takođe, nadmoćno osvojili titulu prvaka Srbije za kadete.

Bilans im je impresivan:
30 23 2 5 98:37 71

345_1.jpg

U današnjem poslednjem kolu crno-belu su ugostili ekipu Šumadije 1903 iz Kragujevca i pobedili u kombinovanom sastavu sa 8:1 (4:1).

Strelci:
Škuletić u 5’, Ivković u 19’, Ranđelović u 39’ i 88’, Janković u 45’, Miljković u 50’, Melunović u 70’, Vitošević u 85’, a za Šumadiju Mitrović u 24’.

Pred oko 50 gledalaca, na terenu Vojne gimnazije, utakmicu su odsudili: Andjelovski Novica iz Kačareva (kao glavni) i pomoćnici Mićanović Momčilo iz Novog Sada, kao i Janićijević Goran iz Starčeva.
Delegat meča bio je Miljković Miodrag iz Beograda.

345_6.jpg

Partizan
Savić, Miljković, Vučević, Đorđević, Tomašević, Cakić, Ivković, Ranđelović, Janković Branislav, Jovanović i Škuletić.

Na klupi su sedeli: Velimirović, Bućković, Lukić, Vitošević, Šebez, Melunović, Janković Bojan.



Kao i juče, pre početka utakmice kadetima je uručen pehar za prvaka kadetske lige Srbije, a to je učinio nekadašnji as OFK Beograda, Galenike i Partizana, i najbolji strelac Jugoslavije svih vremena, Slobodan – Sani Santrač.



Trener ovog tima kadeta je takođe bivši igrač crno-belih i OFK Beograda, Vanja Radinović.

Sve čestitke i ovoj generaciji (1990.) Partizanove fudbalske Akademije, uz konstataciju njihovog trenera da očekuje da iz ove generacije 5-6 igrača konkuriše ravnopravno za prvi tim crno-belih.

Narednih dana, specijalno za naš sajt, predstavićemo vam u razgovoru sa trenerima svih ekipa omladinske škole (pojedinačno), kompletnu sliku onoga što škola poseduje i kakve su perspektive u stručnom pogledu, kao i šta možemo da očekujemo od svih klinaca iz omladinske škole.



Poslušajte Petra Škuletića, koji je između ostalog, odgovorio i na pitanje koje najviše zanima sve navijače Partizana

www.partizan.co.yu
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
www.partizan.co.yu

Kadeti Partizana osvojili turnir
523_0.jpg

Kadeti FK Partizan pobedili su svoje vršnjake iz Real Madrida sa 3:0 (1:0) i tako osvojili prvo mesto na turniru Partizan 2007.

U prvom meču današnjeg dana na turniru, Fiorentina je pobedila Vitesse sa 2:0 (0:0), golovima Fatticcionija u 47' i Natalea u 58'.

523_1.jpg

U finalu finala crno-beli su pobedili Real iz Madrida, iako im je za prvo mesto na turniru bio dovoljan i nerešen rezultat. međutim, puleni trenera Trbojevića deklasirali su madriđane i pokazali da naše mlađe kategorije spadaju u sam vrh evropskog fudbala.

523_2.jpg

Partizan - Real 3:0 (1:0)

Stadion Partizan
Gledalaca: 2.500
Sudija: Milan Karadžić Beograd

Strelci: Drpljanin u 19' i 68', i Roksa u 48'.

Real Madrid: 1 Aleix Manzano, 2 Daniel de las Heras, 3 Kristobal Marin, 4 Alvaro Gonzales, 5 Ignacio Boto, 6 Alejandro Alonso, 7 Oscar Plano, 8 Carlos Exposito, 9 Francisco Sol, 10 Gonzalo Poley , 11 Pablo Sarabia, 12 Ivan Esnaider, 13 Diego Orozco, 14 Lucas Vasquez, 15 Diego de Pedro, 16 Brais Garcia, 17 Sergio Parla, 18 Victor Illana

Trener: Sergio Pina

Partizan: 1 Marko Nikolić, 2 Nebojša Gavrilović, 3 Nebojša Mezei, 4 Vojkan Miljković, 5 Nikola Konjević, 6 Milan Savić, 7 Aleksandar Đoković, 8 Adem Ljajić, 9 Marko Šćepović, 10 Darko Roksa, 11 Miljan Drpljanin, 12 Uroš Miljković, 13 Aleksandar Trajković, 14 Jovica Lukić, 15 Vladimir Marjanović, 16 Đorđe Antonić, 17 Nikola Jovanović, 18 Miloš Ostojić

Trener: Dušan Trbojević

523_3.jpg

Posle meča pehar za pobednika turnira kapitenu Partizana Nikoli konjeviću predao je direktor omladinske škole Partizana Nedeljko Kostić, najboljem igraču Vojkanu Miljkoviću bata Mirković, najboljem strelcu Karlosu Espozitu Ratimir Babić, a najboljem golmanu Paolo Pindju iz Fiorentine trener Partizana Miroslav Đukić.

Konačna tabela turnira ima ovakav izgled:

523_14.jpg
 

Method Man

Guest
Omladinci Partizana (1990.) koji se nalaze u Španiji na turniru "Trofej Don Quijot" ili popularnom Mundialitu, trebalo je večeras od 21:00 h da igraju polufinalni meč protiv Sevilje. Nažalost, omladinci Sevilje odustali su od daljeg igranja na turniru zbog smrti njihovog prvotimca Antonia Puerta, pa je Partizan dobio meč bez borbe i postao finalista.

Finalni meč se igra u petak 31.8.2007. protiv pobednika meča Real Madrid - Sao Paolo.
www.partizan.co.yu
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Inace, tek da se zna, da neko ne pomisli da je to neki turnir sa 4 ekipa, pa eto idemo direktno u finale, Partizan je bio prvi u svojoj grupi, otkako je odigrao: Sevilja 3-2, New York Red Bull 2-2 i Juventus 3-0. U cetvrtfinalu je pobedio reprezentaciju Malija (koja je bila ispred PSV-a i Barselone u svojoj grupi) 5-0. Polufinale Sevilja... nazalost se ne igra, pa ceka se pobednik Real Madrid- Sao Paolo.
 
Top