Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije i KK Partizan

bitan

Banned
Учлањен(а)
25.07.2007
Порука
505
Reaction score
36
baki 22 poena ? :shock: :clap

I Tapuskovic igra sve bolje i bolje kako cujem ...
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
izvinite za off ali 'Bulatović 44' znali neko nesto o nemu a najvise me interesuje koje igrao tako jaku odbranu na njega
 
Последња измена:

Dejan Krstic

Banned
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
58
Reaction score
0
Vizura niti ima rezultate niti razigrava igrace koji bi nam koristili. Mlade igrace kao sto je to Soares treba istrpeti, valjda je KLS pravo mesto za to. A imam osecaj da bi vise igrao kod Duleta.

I ne shvatam zasto toliki kredit Sinovecu, kada decko ima katastrofalne procente suta i nije igrac koji bi mogao odistinski da nam koristi, ni ove ni narednih sezona. Red je da jos neko sutne na kos sem njega.

Nesto mora tu da se menja, neki plan mora da postoji jer ovo je sve haos. Valjda u klubu postoji neki koordinator mladjih kategorija, ne moze ni Dule sve da stigne. Cela uprava u klubu mi deluje nekako dilentantski-kao da su svoj posao zavrsili izborom trenera pre 8 godina i otad su na odmoru.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Pa Vizura nije nas klub, niti mi mozemo da odredjujemo kako oni da igraju. Ok, postoji sporazum, ali to znaci da su nase vlasnistvo...
 

Marko_pfc

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2008
Порука
218
Reaction score
0
Локација
Leskovac
Juce sam iso da gledam Zdravlje - Vizura...

Kad nisu pobedili Zdravlje onda ne znam koga oni mogu pobediti:confused

Ne znam ali Sinovec Stefan preteruje,njega neko gura sigurno,mnogo suteva i mnogo promasaja ,jeste da je dao 10 poena ali...koliko puta je promasio...

Avlijas Milos odigrao dobar mec,i vidi se da ima talenta...

Soares mlad i nekako deluje izgubljen u igri...

Jelovac Stevan nisam primetio bas nesto na utakmici ali statistika mu je odlicna...

Marko Djurkovic, zadao im mnogo problema u odbrani...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ne znam jesi primetio kako je igrao Vlahovic. Od njega ce biti plejmejker za prvi tim vec sledece sezone.
 

Marko_pfc

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2008
Порука
218
Reaction score
0
Локација
Leskovac
Primetio sam, dobar je ima dobar skok sut,samo malo da popravi (dodavanja)asistencije inace ovo ostalo je na nivou...moze biti od njega dobar plej...njega sam zaboravio a i zaboravio sam Balmazovica...odlicno je odigrao,pogotovo odbranu...mislim da ce ovaj igrac biti sjajno krilo...:clap
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Tapuskovic,Lucic,Riznic veliki potencijal , VLAHOVIC ... Igrao sam protiv njega decko plese sa loptom bice od njega odlican plej ako ovako nastavi
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Vizura ubedljiva protiv Mege
14.11.08. 19:50
swisslion_kosligasrbije_log.jpg
U prvoj utakmici 9. kola Svislajon košarkaške lige Srbije Vizura je ubedljivo savladala Mega Hipo Lizing sa 101:79 (27:21, 12:19, 30:20, 32:19). Duel dva beogradska kluba odlučen je u drugom poluvremenu u kojem su dominirali izabranici Olivera Popovića.

Najefikasniji kod pobednika bili su Balmazović sa 22 i Vlahović sa 18 poena, a odličnu partiju pružio je i 18-godišnji Portugalac Žoao Soareš koji je u Vizuru stigao na kaljenje iz Partizana. Soareš je meč završio sa 15 poena. U Megi najefikasniji su bili Mitrović sa 19 i Stojačić sa 13 poena.

Vizuri je ovo bila treća pobeda u prvenstvu, dok Mega sada ima skor od četiri pobede i pet poraza.



Odlicna igra Vlahovica i Soaresa koji pokazuje svoj talenat.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
O hvala bogu Soares poceo da igra:poppo ovoj statistici se vidi da trojke unistava,znaci imace ko da zameni Tripa.Imace sta iz Vizure da probere Dule (cak se i rimuje:mrgreen:)
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Odgledah snimak vizura-mega.Vlahovic odlican,brz,agresivan,solidan sut,asistencije ma sigurno je bolji od Aleksica.Soares ima potencijal,ima.Moze da ispadne odlican suter od njega.Jelovac mi se uopste nesvidja,nekako deluje da nema talenta nego sve onako nauceno a takvi su mi najgori,bolji je od njega Balmazovic iako je ovaj krilo a Jelovac k.centar ali je balmaz svo vreme igrao na 4.Sinovec odlicno odigrao,dobar u odbrani,6 asistencija,nije silovao sut,dao 13p.Ovaj centar Gruzijac malo igrao,zakucao jednom al nema sanse da je 85god:D.
E sad,otkrio sam mog favorita za Srpsku kosarku.Iz Mege,Aleksandar Mitrovic,nepamtim kad sam u poslednje vreme kod nas video nekog da tako lako igra 1na1,savrsen ulaz i redovno ide na zakucavanje a 90god.Odlicne fizikalije i dobar sut.Mnogo mi se svideo.Nadam se da ce uspeti.izvinjavam se za mali off
 

Johnnypfc

Banned
Учлањен(а)
12.06.2007
Порука
120
Reaction score
0
Локација
Mladenovac
Znaci Vlahovic fenomenalan... al ima stucne zajebane
icon10.gif


Dobar je nema sta, ima dribling, brz je, prodoran... ume s loptom...bolji je od Aleksica u svakom slucaju...

Soares ima talenta... bice nesto od njega...
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
752
Reaction score
246
Odgledah i ja utakmicu sinoc: Slazem se da ja Vlahovic bio odlican, mnogo brzi, bolji, snalazljiviji od onog sto je Aleksic do sada pokazao,a stucne su prejebane kao nekad Varda, Soares novi Tripko, apsolutno iste karakteristike, odlican sut, malo zbunjen u igri, odbrana najslabija strana ,ali mislim da moze da bude igracina samo mu treba dati malo vise slobode, Sinovec sinoc odigrao bas zrelo, ocekivao sam da ce ponovo da se ispucava, da siluje ali nije totalno se podredio timu i dao veliki doprinos, stvarno odlican igrac, Djurkovic razocarao, doduse malo je i igrao ali nista nije pokazao , kao kad udje u poslednjem minutu evrolige izgubljen, juri, trci na sve strane, nikako nesto organizovano, bojim se da ce zavrsiti kao Borovnjak, Balmaz odlican, siguran u sutu, Jelovac tu i tamo , nekad odlican nekad smotan, totalno nesto neodredjeno! I sto je vec neko napisao pre mene Mitrovic iz Mege ekstra, sut, ulaz, dribling, odbrana, a tek 18 godina, decku pod hitno treba veci tim dok je moze da napreduje.
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
Vlahovic dobro igra u Vizuri, ali to nije nikakav dokaz da je mnogo bolji od Aleksica! I Aleksic je prosle godine u nasoj ligi bio jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji! Neko je predlagao da bi bilo bolje ''staviti'' Vlahovica na mesto Aleksica ali mislim da je za njega bolje da ovu sezonu odigra u Vizuri (kao sto ce i biti)!

Soares je sinoc bio prijatno iznenadjenje... Sve u svemu, ima u ovom mladom timu dosta potencijala!
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Mladi nastavljaju bez greške

I posle sedmog kola I srpske lige, mladi tim Partizana je na vrhu tabele bez poraza. Poslednja je u gostima pobeđena ekipa Vojvode Stepe sa 76:59.
Katstrofalan start naših momaka, kada je domaćin vodio sa 17:3, pokazao se kao trenutna slabost. Maksimalna borbenost dovela je do rezultatskog preokreta, ali crno-beli nisu dozvolili ni najmanje opuštanje do kraja meča, pa je i konačna razlika prilično ubedljiva. U ekipi Vinka Bakića najraspoloženiji su bili Nemanja Jaramaz i Darko Balaban, veliki doprinos su dali i ostali koji su ulazili u igru, pa se izostanak nekolicine bitnih igrača nije previše osetio.

Vojvoda Stepa d.o.o. – Partizan MT 59:76 (20:12, 8:20, 12:23, 19:21)

Vojvoda Stepa: Đokić 12, Perišić, Marković, Urukalo 7, Milić, Pušica 16, Jadranin 5, Subašić, Smiljković 12, Rašić 7.

Partizan MT : Janjuz 6, Trikić, Nestorović, Riznić 11, Trivić 4, Jaramaz 21, Lučić 15, Balaban 19, Teodorović, Bojović .
 

Daxy

Grobar
Учлањен(а)
13.01.2008
Порука
531
Reaction score
2
Локација
Beograd
Nemojte molim vas gledati Balmazovića, igrao sam sa njim u Javoru pre nego što je otišao u Zvezdu. On je težak ganci, a takvi nam nadam se ne trebaju! Kad je iz Zvezde oteran... Valjda nećemo kupiti njihove otpatke.
 
Top