Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

NISMO ISTI!

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.199
Локација
Žrnov
Evo ga, kada Erik pojede bananu, postaje Bananamen...

Pa nisi ti Miloš Obrenović, psihopato jedan! Ti ćeš da određuješ koliko će ko i čega da dobije?!

Pih, nesoju jadan!

Nije poenta KOLIKO je ko dobio, već PO KOM OSNOVU!

Što se nas tiče, najbolje bi bilo da on lepo ukine i za nas i za njih finansiranje... mi smo navikli bez para sve jedno, a ovi će se raspasti u roku od 2 meseca.
 

andertejker

Početnik
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
57
Reaction score
4
Jedini nacin da se otpuse sva govna je da ih satremo i u fudbalu na derbiju, i na basketu da uzmemo sve titule.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.802
Reaction score
29.766
Локација
Beograd
Ти, Вучићу, к'о да су те паре твоје лично...
То је новац који се од пореских обвезника узима, а то смо сви ми...само што ти и теби слични располажете са њим, како вам кад ћефне...
Имаш ли ти нека друга посла, него да слушаш ко ти какву песмицу срочи на утакмицама, или да се позабавиш важнијим стварима у држави него што је то разговор двојице познаника из пионирских кошаркашких дана?
Мени се чини да ти стално пазиш на тај ,,свемоћни,, рејтинг и да ти је много важно шта је све ,,у жижи,, јавности...а има несрећника у овој држави који никад у ту ,,жижу,, неће ни доћи...
Док се ви горе договорите кад ће избори, па кад ће влада, па кад ће реформе, па којим ћемо путем, прођоше нам пар деценија...у беди и расулу...
Није ни чудо да око пола бирачког тела и не иде више на те изборе...
Демократија је само фин начин да владавина мањине над већином изгледа као легитимност...
Извините за оф, не волим демократију као појам владавине НАД народом, не волим политичаре који стално НАМА раде о глави, а своју углавном нигде не потурају...
 

MojaKuca

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2013
Порука
19
Reaction score
0
Pre emisije sam se malo pribojavao da li ce Dule moci da ukaze na sustinu znajuci karakter emisije i sa kim razgovara (pudla je stari spletkaros i mnogo vest u izvrcanju cinjenica). Sa navijacke strane Duletu samo zameram sto je bio tolerantan prema smradu i pustao ga da zavrsi, mada ga je samim pominjanjem dzajica izbacio iz takta da ovaj vise nije mogao da se iskontrolise pa je od onolikih papira vecinu vremena proveo u vredjanu Duleta. U svemu ostalom nastup je bio dobar. Naravno mnogo stvari nije receno zbog vremena i stalnog updanja u rec. Inace to je i bila coviceva taktika, izbaci par podataka pa onda obstruiraj odgovor. Par zapazanja iz emisije:

1. Clanci objavljeni u novinama koje su pristupacne svima i stampane u vecem broju primeraka, a koje se ne demantuju, su javne informacije. Kao takve, se mogu koristiti da se potkrepe neke tvrdnje.

2. Odakle covicu sve detaljne informacije u vezi nasih sponzorskih ugovora? To nisu javne informacije. Kojim kanalima je to dobio?

3. Vucic ako hoce da mu se ne skandira treba samo da se distancira od zvezde.

4. Koga covic u stvari predstavlja, drzavu ili klub?

5. Zasto se KKP ne skine kamata? Pa zato sto bi nama neto sponzorstvo od javnih preduzeca bilo oko 1.2 miliona. Dodaj tome ostale prihode i mi bi imali sasvim solidan budzet i placene igrace.

6. Pitanje koje Dule nije pitao posle (iz)laganja covica koliko je novca od grada dobila
zvezda trebalo je da bude samo jedno. Koje uspehe ste u tom periodu napravili i sta ste osvojili? Nista vise. Mislim da je trebalo naglasiti da smo mi najveci deo novca dobili kroz nagrade za uspehe.
 

Ilija_RS

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
248
Reaction score
50
Treba angazovati sve Partizanovce sirom svijeta, svi koji bar nesto znace u svijetu sporta i imaju kontakte da se pokusa naci neki bogat kupac koji bi kupio nas Partizan, i da iskoristimo trenutnu situaciju posto Vucko stalno sere o privatizaciji..izadjemo javno i kazemo evo mi hocemo da se privatizujemo ima ko ce da nas kupi i zdravo....i da onda nemam vise nista sa ovom mafijaskom drzavom, da imamo svoje pare!
Meni nije bitno sto cemo biti privatni klub, bolje nego da budemo drzavni a ovakve vlasti i drzave gdje nam se jasno stavlja do znanja da smo druga klasa, jbg nismo Bogom dani..
Kada bi se mogao pronaci taj kupac to bi za mene bilo jedino resenje svega ovoga, jer ovako vidite i sami da im je cilj da nas ugase, finansijski uniste..
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Где ти живиш, како да се приватизује, по закону Маршалских острва?
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Ovo sa Vučićevom konferencijom za medije nije naivno.
Videćemo šta će se tačno desiti, da ne nagađamo unapred.
1.5 - 2 miliona godišnje nije mala lova.
Išlo to na porez ili na plate igrača i funkcionisanje kluba.
Ipak, mislim da ni Vučić ne sme mnogo da se kurči, ipak KK Partizan nosi određenu snagu, kroz moć uticaja na navijače.
Da bi se klub privatizovao prvo je potrebno donošenje zakona...
 

NukeR

Grobar
Учлањен(а)
27.07.2010
Порука
263
Reaction score
3
Vucic je ovim izborima obezbedio minimum 6 godina vlasti, tako da moze sad da radi sta hoce...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
И ја све више имам утисак да је емисија изнуђена и исфорсирана и да је сценарио перфидно смишљен. Прво би се актери после наступа дан-два провлачили кроз блато и приказивали по матрици "ето, видите како су некултурни" да би онда дошао Велики Вођа, лупио шаком о сто и рекао "Е не може више тако! Ја имам решење!"
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.037
Reaction score
26.180
Локација
ante portas
Zao mi je sto nije pomenuta jedna stvar.

Placanje plate Sa Pintu od strane Auto-moto saveza Srbije .
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Ako Vučić sutra zavrne slavinu, onda je Dule ispao naivan dolaskom u ovu emisiju.
Ipak, hajde da sačekamo epilog.
I Telekom se oglasio, tvrde da Dule govori neistine, oko Zvezdinih ugovora sa MTS-om. Prete, navodno oni plaćaju, a šteti se njihovom ugledu.
Meni ovo liči na sinhronizovanu akciju.
U Partizanu postoji predsednik kluba, od sada on treba da se bavi pričom o ekonomskim i ostalim vansportskim temama.
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Не да мора од сад него је морао од увек а зашто није Бога питај, јбт Дуле стално помиње на конференцијама, иде у емисије и слично а председник ни да се јави да је жив а камоли шта друго. Јесте он имао порблеме, али где су потпредседници, чланови управног одбора јел чуо некад неко за те људе да су се јавили поводом ККП?

Има смисла ово што прича Црно-Бели итекако само сам ја мислио да уствари хоће да се прикаже слика како је све регуларно и ок. Међутим, очигледно је да овај хоће да покаже како ето има чврст став да се ником не помаже и слично и како је ово једна правна држава. :puke
Могу мислити како ће све да се заврши по нас, али кад је ККП издржао кризни штаб што не би и ово.

Прича о приватизацији ККП је пресмешна ко хоће да улаже у бунар без дна а да није навијач истог? Видимо на примерима ПАОа и олимпијакоса како је ишло.
 

kovac

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2008
Порука
418
Reaction score
524
Jedna od sinocnih reakcija. :D

Untitled.png
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.886
Reaction score
10.006
Izletece Vucic sa pricom o privatizaciji. FMP ce da drze toboze privatnici, koji sponzorisu preko batice, a u rupu ce da ulete strani investitori.

Zna se ko time profitira.


Generalno jesam za privatizaciju, ali pod jednakim uslovima jasno propisanim zakonom, na slobodnom trzistu.

Od toga ovde, naravno, nema nista, niti ce biti.
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Lepo se zakuvava, nije ovo uopste lose.
Vucic ima priliku da kaze istinu, to jest da ne precuti istinu ili da sebe potpuno ogoli kao nekog ko svesrdno pomaze interesima SD Kurva, sto ce gotovo sigurno i uraditi.

Po mom misljenju kljucna je prica oko sponzorisanja FK Kurve od strane Gasproma sto je Dule sinoc prilicno vesto objasnio, jer su to tolike pare na godisnjem nivou da verovatno prevazilaze sve sponzorske ugovore ostalih klubova u sportu u Srbiji zajedno. 99% sam siguran da Vucic ovo nece spomenuti sutra, iako je potpuno jasno da je ovaj ugovor izdejstvovan u korist Kurve kao naknada za sramotnu prodaju NIS-a, sto fakticki ovo sponzorstvo od strane inostrane firme, pretvara u sponzorstvo od strane NIS-a kao javnog preduzeca.
Ono sto Vucic takodje sigurno nece pomenuti kao i svaki kompleksas je disproporcija u rezultatima Partizana i Zvezde, gde nas je Zvezda u kosarci godinama brukala cak i u Jadranskoj ligi, a o fudbalu gde za jesen u Evropi ne znaju 7 godina da i ne pricamo.

I ne znam da li ste primetili, ali sve podatke vezane za KK Kurvu, Covic je dao iz perioda kada im je Dule bukvalno zatvorio i ugasio sve njihove projekte, a nigde se ne spominju pare koje su umuljane u KK Kurvu recimo u toku projekta ''evropska Kurva''. Da ne pricamo o tome kojim je zakonima i kojom matematikom porez na dug od 16 miliona evra KK Kurve spao na 90.000 evra, gde ne treba biti poseban ekonomski strucnjak, pa videti o kakvom se kriminalu radi. A posebno da ne pricamo na koje se nacine iz privatnih firmi obezbedjuju sredstva za FK i KK Kurvu, a sta se sa druge strane desilo sa nekim nasim sponzorima, jer sponzorstva privatnih firmi su bar u kosarci ozbiljnija prica od sponzorstava javnih preduzeca.

Sto se tice price o ukidanju sponzorstava javnih preduzeca, to bi bilo odlicno, jer bi se morao doneti zakon o privatizaciji u sportu, a jasno je da u uslovima trzisne utakmice mozemo Kurvu da ugasimo u narednih 5 godina u svim sportovima. Medjutim, od toga nema nista, jer su suvise veliki interesi u pranju para preko fudbala, u isisavanju para koje nastaju prodajom igraca. Takodje, zakon bi obesmislio zanimanje profesionalni navijac, a mnogima je to zanimanje jedini izvor prihoda.

Jako je opasna prica koju je Dule ispricao da je Vucic blokirao sredstva za KKP otkad mu Partzanovci pogrdno skandiraju, sto je praksa bliza despotskoj tradiciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, nego zemlji koja je bar geografski u Evropi. Ipak, s druge strane, ono sto je nas adut u ovoj borbi je to sto nijedan politicar ne voli da ga prozivaju, ne zbog samog skandiranja, vec zbog toga sto iskra cesto moze da preraste u buktinju, koliko god to iz ove perspektive nerealno izgledalo.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
ja se iskreno plasim sta ce sutra pickousti da kaze, u pitanju je veliki cigan ima da se napravi lud iznese neke fiktivne podatke i cao zdravo, Dule ima da ispadne lazov a mi svi najobicnije seronje....

desilo se onog cega sam se i plasio, coki je dosao sa nekim "zvanicnim" podacima i samo krenuo da cita i iznosi neke podatke, sve to je izgledalo poprilicno ne povezano a spominjo je i 2001 godinu eee 2001, to je stari lisac vec dugo je u politici, navikao je on kako tu treba, sirio tamo neke papire, iznosio neke cifre, cas smo dobili ovoliko cas onoliko...istina ni Dule se nije najbolje snasao cas prica o fkcz cas o kkczt, takodje veliki je minus kad ga je olja pitala koliko niste placali porez a on odmahne rukom i kaze ne znam, isto tako, ako je vec dosao sa nekim papirima to su trebali da budu neki zvanicni dokumenti tako nesto, neke informacije koje su dostupne javnosti, nije trebo da donosi kopirane internet clanke sa internet portala, imao je cini mi se tamo dosta nekih papira a nije izneo.....

iskreno i meni se cini da je 3 miliona prevelika suma na godisnjem nivou, cela ciganska javnost sad samo ceka sutra da pickousti kaze da ta informacija nije tacna da se to odnosi na cetvorogodisnji nivo ili kako vec, uglavnom manje nego sto je reko Dule i onda smo ga najebali, ima da nas razvlace po ciganskim medijima samo tako...

Dule je po meni trebao da iznese podatke koliko je dobila kurva u fudbalu i u kosarci, znaci kad dobije rec idemo: toliko i toliko od ovoga, onoga, i posle da iznese koliko smo dobili i mi, mislim da je on tako nesto i pokusao al sve to je islo manje vise veoma ne povezano cas fk cas kk....takodje trebo je da prica o onome sto ide nama nedvosmisleno u korist, recimo nagrade grada, zar sve one nase titule, kupovi, jadranske lige, uspesi u evroligi top 16, top 8, ff u parizu...sve to vredi 150 miliona dinara, a zvezdina valjda 2 kupa vrede 50 miliona???????? isto tako nije spomenuo oko ove hale, ako je bila prica dacemo je mi dobiti kako sad odjenom ona ispada zajednicka.....nije onako precizno spomenuo, koliko je onaj zamrznuti klub dobijao novca od drzave kad nisu ama bas nista osvojili, vise puta su bili samo rupa bez dna, gde je drzava bacala pare....

istina znao je par puta onako posteno da spusti mafijasku pudlicu....ja sam se plasio i da ne krene da brani ove nesto iz sps (i ako ostace upamceno ono kad je reko da ovi iz fk nesmeju da pisnu protiv vlasti)....

nije ova emisija nista nama veliko donela, imacemo par izreka za podjebavanje cigana ali to nece mnogo pomoci ako u javnosti odnosno preko novina, interneta, politicara krene prica da su Duletove informacije oko ugovora sa telekomom ili zvezdinog reprograma ne tacne......

znam da ima problema sa zdravljem, da je pun obaveza, da nema vremena ali ako je vec pristao da ucestvuje u emisiji morao je po meni bolje da se spremi.
videcemo sta ce biti, opet kazem ako nas sutra pickousti dodatno zakopa najebali smo, mislim mi smo najebali svakako zbog njihovih 50% glasova, ali sutra moze da se prelomi i onako zvanicno da "vise na njega neracunamo" a svemu tome mogu da se pridruze i ciganske pardon drzavne firme, u svakom slucaju ovo izgleda da ima da se pretvori u borbu sa vetrenjacama ako vec nije a mislim da nije....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top