Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Odbojkaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Izgubili i ispali smo od boljih, to bar treba priznati. Imali smo sanse u celoj ovoj seriji, cak smo i neocekivano vodili 2-0 i ispustili veliku sansu da ih pocistimo sa 3-0, sto nije trebalo da se desi, posto smo nakon toga bili istroseni a cige su se probidile...
Od igrace
Kapiten Mijailovic je odigrao odlicno, ali nije mogao sam sve.
Minic je odlicno servirao (cak cini mi se bez gresku) ali preslabo je odigrao iz igre. Za korektora vrlo lose.
Brdjovic nije bio los, ali vidi se da je jos zelen ima jos mnogo toga da uci, nadam se da ce mu biti od koristi treninzi i, nadam se, utakmice sa reprezentacijom.
Uglavnom danasnu utakmicu smo izgubili zbog katastrofalnog prijema i loseg bloka. Ajde da kazemo da su servis greske plod snaznijih servisa, ali prijem i blok moramo da poboljsamo za u buducnosti.

Jos jednom da pitam: Jel' igramo neki evropski kup sledece sezone?
 

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
svaka cast momcima dali su sve od sebe, u ovom trenurku nije se moglo vise..ganci idu zasluzeno dalje!

nismo mi krivi sto ga ganci primaju bolje :D a i tanka klupa ucinila je svoje.onaj nikolic prijem nema, u napadu toplo-hladno a opet nema ko da ga zamijeni..

brdjovic ima veliki potencijal i nadam se da ce ga ispoljiti jedonog dana u reprezentaciji..mitic je trenutno dosta ispred njega.

bicemo i dogodine sigurno konkurentni, sad da li cemo imati to nesto vise sto nam treba za titulu vidjecemo
 

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
pa dobro i trener je mlad i on ce vremenom stasati, tek mu je prva godina :) mislim da bi tesko mogli i najveci strucnjaci izvuci vise od ovoga.jednostavno prijem nam je uzas a on je osnov svega..
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Нисам био у могућности да одем на данашњу утакмицу, али сам на претходне две био...
И могу да кажем само, да смо макар на једну од последње три отишли у мало већем броју, и организовано навијали, сад би били у финалу!
 
Последња измена:

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.372
Reaction score
2.045
Локација
Gde god ti da igras...
"Nije Sloba kriv. mi smo govna" Ova recenica mi se vrti po glavi posle vecerasnjeg poraza...

Da se ne moze skupiti 200 Grobara u gradu od 2 miliona da podrzi ove momke e to je sramota! Ne mislim za danas, vec za 3,4 mec.
Za mene nije pravi Partizanovac ko prati samo fudbal i kosarku, to mi vise lici na cigane...
Da se ispratila odbojka, kao na primer zenska kosarka siguran sam da bi danas mi bili u finalu...

Svaka cast za vas 15,20 ludaka koji ste pokazali kako se voli Partizan!
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
U 2 seta smo dozvolili da naprave po 6-0,7-1.Ja sam se ponadao da cemo posle onih 3-10 i naseg vodjstva dobiti taj 4 set(i utakmicu),ali nista.Sami smo sebe pobedili.I danas,a pogotovo posle 2-0.To je to.
Bravo za nase navijace.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Prijem na one kljakave flot serve nas je ukopao... Da makar nismo 2-0 vodili , da se manje sad zivciram....
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
jbg na 2:0 nismo iskoristili meč loptu u petom setu i to je to...Posle više nismo imali nikakve šanse
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Ово је била сезона испреплетена и поносом и разочарењима.
Пласман у Лигу Шампиона, храбра игра и историјска победа у елитном такмичењу су јако велика ствар. Наш одбојкашки клуб има буџет од пар хиљада динара, звучи ненормално, али истина је незнатно другачија, и када се то упореди са новецм којим располажу остали клубови у Лиги Шампиона, сам наш пласман делује фасцинатно.

У домаћим такмичењима се чини да смо разочарали, мада питање је да ли треба тако да се осећамо кад се зна колико је играча отишло из шампионског тима.
Боли овај пораз у полуфиналној серији после водства од 2:0 у победама, али то је спорт, вратиће се то.
Ја нашим одбојкашима ништа не замерам, из само једног разлога, јер су се борили на сваком мечу срчано и храбро за наш Партизан.
Без пребијеног динара у џепу, играли су за себе и свој клуб јуначки и поштено и то мора да се поштује.
Срамотно мало их ценимо, свака част оним људима који су оставили глас бодрећи Црно-Беле одбојкаше, ви сте Браћо пример за сваког Гробара.
Одбојкаши, хвала Вам за све, надајмо се много бољим резултатима од јесени.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
865
A da bi pravili planove za sledecu god treba nam prevashodno dobar trener i prijem. Mi jednostavno nemamo primaca. Na one lelujave mi apsolutno tokom cele ove serije nismo imali odgovor. Trener, iskreno oseti se razlika u igri u odnosu na proslu god. Zvezda je dobila samo zahvaljujuci trenru koji je procitao nas tim i naseg trenera i dobro prostudirao gde smo tanki. Takodje i kurva sreca u 3 utakmici :)

Naš trener je fantastičan,verovao ti ili ne.
Izuzetno perspektivan,a to mislim na svetskom nivou.
Sa mlađim reprezentativnim selekcijama osvojio je sve što s može osvojiti,mnogo je bolji trener od prošlogodišnjeg osvajača prvenstva Žarkovića.
Ipak ove godine nije uspeo da skocka tim,pre svega jer smo mnogo tanki na prijemu,i Mijailović i libero i Nikolić i Žarković,i odatle su nam kretali svi problemi,uz malo neiskustvo Brđovića.
Stvarno su nas cigani ukopali onim mrtvim servisima,toliko grešaka neshvatljivo,da su bar pucali jako a ne ovako mrtvo.
Inače kvalitet naše lige je dosta opao,to se videlo po ogromnim oscilacijama obe ekipe,i uglavnom osvajanjem poena greškama protivnika.
Cigani su imali sreće,a pomogla im je i publika.
Da smo mi pomogli svom timu,ko što nismo,u 3. utakmici pre svega mislim da bi danas pričali o finalu.Sramota za sve nas.
 

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
Jbg, rekoh da se ne treba zajebavati sa ciganima (da ne bude da se sad hvalim). Ali, da su bolji, bolji su i to svako iole upucen u odbojku zna. Nasa ekipa je improvizovana, skrpljena pre pocetka prvenstva bez ikakvih finansijskih mogucnosti. Nisu ni oni mnogo bolji sa lovom, niti su neka odbojkaska supervelesila (naprotiv, sve sami prosecni igraci), ali imaju kontinuitet igranja, uigranu ekipu. Imaju i dosta reprezentativaca, sto juniorskih sto seniorskih.

Ja ne mogu reci da sam nezadovoljan sezonom, jer kako smo se nadali dobro smo se udali, ali ipak postoji odredjena doza razocaranja...
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Cigani su šampioni, mogli smo mi da budemo ali to je sada nebitno, oni idu u lš.

Vojvodina NS seme će kao pobednik Kupa igrati u Kupu CEV. Radnički i Mladi radnik će u Kupu izazivača, dok će Partizan kao petoplasirani u Kupu Balkana. Iz Lige je ispalo Jedinstvo SP, a novi član je Spartak iz Subotice. Za 10 mesto se od petka bore Klek i Đerdap iz Kladova. (Novosti)

Koja je svrha play off-a, ako se posle toga gleda plasman pre play off-a. Igrali smo polufinale, ali kao petoplasirani idemo u taj Kup Balkana. Voleo bih da nas vidim makar u Čelendž kupu gde bi imali šanse za ozbiljniji rezultat nego u lš.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Brđović: Navikao sam na titule

BEZ ŠANSE U ZVEZDI
SEĆAMO se kada je Aleksa zbog oca Dejana bio najglasniji navijač Crvene zvezde.
- Nisam dobio šansu u Zvezdi. Ali, ne žalim se, jer u odbojci rivalitet sa Partizanom nije tako jak kao u drugim sportovima. Isključim emocije i ostavljam srce na terenu - ističe Brđović.

Dobro je mali. To i nije za pohvalu :D
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
A čale mu je Grobar. Radovao se prolasku protiv Seltika, zajedno sa Koraćom i Tanaskovićem na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Црно-бели реновирају тим за наредну сезону

Милану Ђуричићу и Владимиру Васовићу, шефу стручног штаба Партизана Термоелектро, односно његовом првом помоћнику, предстоји узбудљива сезона на кормилу бившег шампиона.



Црно-бели ће наредне такмичарске године играти са практично новим тимом, с обзиром да су уговори истекли већини играча, који су лане играли полуфинале плеј-офа, односно националног Купа, те Лигу шампиона.

Из прве поставе рачунамо на дизача Алексу Брђовића, коректора Александра Минића и примача Марка Николића. Капитен и први примач, Никола Мијаиловић је нашао ангажман у белгијском Менену, а блокер Александар Љубичић, каријеру наставља у Швајцарској. Уговор је истекао и Угљеши Пешуту, односно либеру Ивану Илићу – открио је Ђуричић.

Додао је још:

Практично правимо нову екипу, сада је приоритет потрага за примачем и средњим блокером. Заинтересовани смо за одређене играче из наше Лиге, али не бих откривао имена, док не будемо сигурни да смо договорили сарадњу. Жеља ми је да, са момцима које ангажујемо, потпишемо вишегодишње уговоре, па да Партизан има екипу са којом може да се ради на дуже стазе – отворено ће о плановима Милан Ђуричић, тренер Партизана Термоелектро.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Голијанин: Партизан сам себи непознаница

4 сеп, 2012
Одбојкаши Партизан Термоелектра броје малтене месец дана, од како су стартовали са припремама. Клуб су напустили Мијаиловић, Љубичић, Пешут, Иван Илић, Булатовић, Жарковић.
На њихова места дошли су повратник Иван Стељић, средњаци Петар Палибрк и Петар Николић, као и млади Димитрије Пантић.
У потпуно новом руху, челници шампиона Србије, из сезоне 2010/11, и даље гаје високе, али реалне амбиције. То нам је потврдио Ненад Голијанин, дугогодишњи председник Партизан Термоелектра.
Нисмо завршили прелазни рок, који за нас траје до краја године. Велика је криза у Европи, што се тиче клупске одбојке. Мало земаља има клубове који располажу буџетима, који могу да ангажују странце. Појава је да је све мање клубова, а све више играча. Вероватно ће бити неко, ко ће и нама да буде интересантан – рекао је Голијанин.
Када се погледа састав Партизана, чини се да је најпотребнији либеро, после одласка искусног Ивана Илића?
Моје размишљање је да либера може да игра и неко врло искусан, али и врло млад. Једино је питање коме поверити ту улогу? Ако имате велике спортске амбиције, онда састављате тим и са јаким либером. Међутим, ове године ћемо пружити шансу јако младом човеку. Ко ће то да буде, видећемо.
Ненад Голијанин никада није мењао своју спортску филозофију. Жеље су високе, амбиције такође, али доста фактора са стране утиче на исте.
Ми се тек сада скупљамо. Брђовић и Минић, због репрезентативних обавеза, нису дуго били ту, Николић је играо бич волеј. Ови млади који су дошли, треба да се привикну на Партизан. Биће интересантно гледати црно беле ове сезоне, јер ни ми сами не знамо које су нам могућности

журнал
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
БАЛКАН КУП 2012: Пораз црно-белих

Партизан Термоелектро: Минић 14 (33-11, 1 гр, 7 избл, 1 бл, 2 ас, 4 сг), Брђовић 2 (2-1, 1 бл), Палибрк 7 (9-4, 1 гр, 1 избл, 1 бл, 2 ас), Стељић 7 (24-6, 1 гр, 2 избл, 1 бл, 32 пријема, 5 гр), М. Николић 17 (34-16, 1 гр, 6 избл, 1 бл, 3 сг, 30 пријема, 5 гр), П. Николић 7 (11-4, 1 гр, 2 избл, 2 бл, 1 ас, 1 сг), Рајковић (либеро 1, 19 пријема, 3 гр), Пантић, Дустинац. Нису играли: Јевтић, Јокановић, Поповић. Тренер: Милан Ђуричић.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
ok-partizan-2012-2013.jpg



Ово је екипа за предстојећу сезону (наравно могуће је да дође још неко).

Техничари:

6.Алекса Брђовић

12.Немања Јокановић

Примачи:

3.Марко Поповић

5.Димитрије Пантић

8.Иван Стељић - капитен

9.Марко Николић

Ср. блокери:

2.Енес Душтинац

7.Петар Палибрк (недостаје на слици)

15.Петар Николић

Либера:

11.Бојан Рајковић

16.Немања Јевтић

Коректор:

1.Александар Минић

Милан Ђуричић први тренер а Владимир Васовић помоћни.

У односу на прошлу сезону нема капитена Мијаиловића, Пешута, Љубичића, Илића, Булатовића, Жарковића а мислим да је отишао и Марко Самарџић резервни блокер прошле године.
Вратили смо Стељића који ће свакако бити највеће појачање, довели смо и Пантића који је играо за Велико Градиште, иначе ради се о талентованом играчу који би могао да буде појачање на дуже стазе, из истог клуба дошао је и Рајковић, средњака Николића смо довели из Клека који је испао у другу лигу, што се тиче Палибрка не знам одакле је он стигао.
Дакле као и прошле сезоне играћемо са само једним коректором, иначе промена у односу на 2011-12 је што ће Душтинац играти блокера а не примача што је и логично с обзиром на његову висину.

Видели смо макар на основу резулата из Румуније са Балканског купа почетну слику овог састава.Минић и Стељић најискуснији и главне полуге тима, Брђовић за годину дана старији па и од њега треба очекивати боље партије а посебно радује добра игра примача Николића, Душтинац би могао да буде потенцијално изненађење ове сезоне.

Домаће првенство стартује половином октобра, цигани су без сумње први фаворити да га освоје тј одбране, задржали су све најбитније играче укључујући Митића, Петковића и Вујића, додуше отишао им је тренер Булатовић а замениће га Душко Николић.
Војводина је слабија у односу на прошлу годину, отишли су им Ивовић и Лука Чубрило, Герић завршио каријеру, вратили су примача Рољића који ће им бити капитен.Радничи стандардно добар, вратило им се Владимир Чедић којег ће сад користити на месту коректора.Ту су и увек незгодни Рибница, Мл.радник и Спартак Љиг.
У сваком случају имамо шансе да освојимо домаћу лигу, мада кажем цигани су нешто испред нас, Војводине и Радничког.Реалније од освајања првенства је да после више од две деценије коначно узмемо куп.Добра ствар је што нећемо играти неко европско такмичење јер се беспотребно трошимо а немамо екипу за три фронта.

Иначе ускоро би требао да проради клупски сајт, за сада је ту само насловна страна, био је и ред да се тако нешто догоди јер је одбојкашки клуб једини у оквиру СД који није имао свој сајт (гледајући само екипне спортове).
 
Последња измена:
Top