Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, Leto 2021.

Статус
Затворена за писање одговора.

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Ne vidim svrhu ove teme. Klub nema žute banke. Sve nade su polagali u % od Sadiqa, trening kompenzaciju od prodaje Vlahovica, Blekija, Mitrovica i slično. Do kraja avgusta očekujem samo da budemo jos slabiji, ostacemo bez Zdjelara, L. Markovica... A nemamo zamjenu za Asana, kamoli za ove. Nemamo 4-og stopera, nemamo lijevo krilo, na sredini čak i u ovom sastavu nedostaje jos jedan kreativan igrač, jer Suma gotovo vise da nije nas igrač.
Za 3 fronta smo pretanki.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA
Ali bukvalno.

Asano je došao na prvoj utakmici protiv Malatije, Natho u drugoj utakmici plejofa.

Ne kažem da će sada tako biti, ali poznavajući ove nesposobnjakoviće iz uprave i njihovo kalkulisanje i jajarenje, ne bi me čudilo da slično bude i sada.
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Ti igrači koje Partizan juri uvek su igrači koji imaju sve u svojim rukama.

Ja da sam neki brazilac i da imam 30 godina sigurno bi mi klub ili liga kao srpska bila opcija tek ako ne nađem klub u prvoj ili drugoj ligi ovih top 10.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ja se ne slažem. Mi bi bili krem evropskog fudbala sa nemamo kriminalnu državu sa psihom a i njegovim prethodnicima (isti k druge boje). Uz to bi bili i magnet za daleko bolje strane igrače…
Evidentno je da smo zlatna koka, ne samo Srbije nego i evrope po proizvodnji talenata. Strahovit potencijal koji na našu žalost (bar dok smo mi živi) ne verujem da će ikada biti iskorišćen.

Kapiram da u naboljem slučaju imam još 35-45 sezona da doživim i vrlo sam svestan da ako za ovih 25 kojih se vrlo sećam, nismo uradili ništa osim dva proleća, neće se mnogo promeniti i u sledeće 3-4 decenije.
Slažem se, @Vlad, prelazni rok je svake godine mazohizam. Seti se samo jebene Lige Šampiona 03/04. Ti pomisliš legla lova, ja klinac od 16 leta, djuskam FM i maštam koga ćemo sve dovesti. Došao Tomasz Rzasa. Id u pičku materinu.

A onda prelazni rok pred Artmediju ti dovedeš kurca moga i ispadnemo jer Boja ni da smo igrali 240 minuta u Beogradu ne bi dao gol.

Nemamo mi strateške poteze, nikada nismo pravili dugoročna rešenja, sve da se krpi nešto i da se proba za badava… Zato kad nam dodje neko mi slavimo kao da smo doveli CR7. I tako sve u krug.
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Ne znam baš koliki smo rasadnik talenata ali krem fudbala da budeš moraš da imaš baš stabilnu državu i više od dva ozbiljna grada u istoj.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA
Tako su se kockali pre nekoliko godina sa onim momkom što sada rastura u Ferencvarošu, pa na kraju doveli onog nesretnika Musu ili kako se već zove... Sada će ista situacija biti, pošto je taj Menig igračina za ovog.

Vazura i Vučela, neka vas rak načne, amebe smrdljive.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
A dje, kako, ne zavaravajmo se. Ovaj Menig je ozbiljan igrac sa zavidnom reputacijom u Holandiji, i mi smo ga poprilično izreklamirali zadnjih 2-3 dana, prosuli se sa 2 ponude. Njega ce lagano da pokupi Dinamo Zagreb, neki Ludogorec ili tamo neki Krasnodar, Rubin.
Za Tokmaka Nguena nismo imali mizernih 400k evra, i tako je završio u Ferencvarosu, vec 2 sezone je najbolji igrac madjarske lige. Isto ce biti i sa ovim letecim holandjaninom.
Vazura, bre, nije u stanju Miljana Vukadinovica da završi. Tragedija od kluba, kad ga vode ovakvi tipovi.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.165
Reaction score
4.366
Mene više brine pozicija štopera. Šta će se desiti ako neko od dua Vujačić- Saničanin ispadne iz stroja? Treba nam i taj treći štoper kao lebac nasušni.Čisto radi komotnije rotacije.
Ostojić ima 37 ljeta....

Taj Ostojić je spremniji od većine naših prvotimaca, u odnosu na njega Lazar ili Jojić izgledaju kao da imaju po 43 godine. Nije to merilo, naročito za golmane i štopere. Imamo i malog Đorđevića, treba i njemu dati minute...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top