Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
SVE JE RAZVALjENO!

IVANOVIC-MLADENCrno-beli izgubili u Kupu Kupova sa čak 27 golova razlike
Predrag Peruničić: Iduće godine klub proslavlja šest
decenija postojanja, a sada beleži najgore rezultate u istoriji


Nije sramota kad naši klubovi izgube od Nemaca i Španaca sa 10-15 golova razlike. Nije sramota, jer je to realnost. Naš rukomet je na niskim granama i to je to. Međutim, kad se izgubi sa 27 golova razlike, onda opravdanja nema. Ko god hoće da kaže bilo šta u odbranu, bolje da ćuti. Mladost, neiskustvo, bla, bla, bla... Na semaforu je, protiv Rajn Nekera, na kraju pisalo 46:19! Tačka.

Verovatno ovako nešto i treba da se dogodi, da bi se otvorile oči. Ako ima, uopšte, onih koji još letos nisu mogli da vide kuda ide Partizan.

- Sledeće godine klub proslavlja šest decenija postojanja, a sada beleži najgore rezultate u istoriji – jasno i glasno će Predrag Peruničić, jedan od onih koji je bio za promene u rukovodstvu crno-belih. - Ovaj rezultat najbolje pokazuje koliki je domet onih koji trenutno vode glavnu reč u Partizanu.

Reći će neko, lako je sada napadati. I tačno je. Samo, s druge strane, kako reći bilo šta pozitivno?

- Imamo Partizan koji je deseti u šampionatu Srbije i koji izgubi sa 27 golova razlike u Nemačkoj. Gde smo to mi sada?. Ko to sada ima hrabrost da preuzme Partizan. Sada, kada je sve razvaljeno i uništeno!

I odmah direktno:

- Sadašnji Upravni odbor na čelu sa Velimirom Marjanovićem je uništio klub.Odgovornost je na njemu. Treba da se utvrdi da li je samo Velja kriv, ili je imao i savetnike, koji onda, takođe, treba da snose krivicu.

Pravim Partizanovcima, ma na čijoj strani bili, sigurno je jako teško...

- Nije teško naći reči kritike posle ovakvog poraza, ali se bojim da smo doterali cara do duvara. Da smo na crvenoj liniji. U sportu je stvar jednostavna – nemaš rezultat – odlaziš.

Na kraju, Predrag Peruničić poručuje:

- Nema šanse da budemo šampioni, a odigrano je tek 10. kola. Sportsko društvo bi sada trebalo, posle ovog rezultata u Nemačkoj, ozbiljnije da se pozabavi situacijom u rukometnom klubu.

DOSKORAŠNjI REKODER

ZVEZDA STALA

NA -21

Do brodoloma u Nemačkoj, neslavan rekord po najubedljivijem porazu u Evropi držala je Crvene zvezda. Tada, 15. novembra 1997. godine, u grupi B Lige šampiona, Ademar je u Leonu slavio sa 41:20 (23:10).

Tada su za Crvenu zvezdu, između ostalih igrali Eklemović, Šarić, Nikolić, Petrić, Anđelković... Na klupi je bio Jovica Cvetković.



izvor:SPORT
 

delboyPFC

Strogo desno
Учлањен(а)
13.10.2007
Порука
642
Reaction score
0
Локација
Liman, Novi Sad
RUKOMET: Partizan "opušteno" dočekuje Nemce
Petak, 23. novembar 2007. 14:55

Rukometaši Partizana u nedelju u 18 sati na Banjici dočekuju bez ambicija nemačku ekipu Rajn Nekar Leven, u revanš utakmici trećeg kola Kupa kupova. U prvom meču u Nemačkoj crno-beli su izgubili sa 19:46, pa shvataju da će uzvratni meč u Beogradu više ličiti na one revijalnog karaktera.

Sportski direktor Partizana Aleksandar Blagojević smatra da je taj duel prilika da gledaoci vide jednu od najboljih evropskih ekipa, ali i šansa za mlade igrače da mnogo nauče.

"Mislim da možemo da odigramo bolje protiv ekipe koja je dovela najviše pojačanja ove sezone i ima budžet od 9,2 miliona evra. Ne zanima nas sa koliko ćemo izgubiti. Mi stvaramo ekipu koja bi trebalo za dve, tri godine da znači nešto u Evropi", rekao je Blagojević.

Tim Rajn Nekar Leven sastavljen je od reprezentativaca Nemačke, Madjarske, Poljske i Ukrajine, dok ekipu crno-belih čine mladi i perspektivni igrači, većinom članovi kadetske i juniorske selekcije Srbije.

"Nemci su nam u prvom meču održali veliki čas kako se treba ponašati na terenu, ali i van njega. Izgubili smo sa velikom razlikom, ali mi je drago što je uprava kluba stala iza naše ekipe i nadam se da će Partizan za nekoliko godina biti na pravom putu u Evropi", rekao je jedan od najiskusnijih igrača Partizana, 25-godišnji Stojan Radanović.

Ulaznice za meč na Banjici stajaće 200 dinara, a ceo prihod namenjen je u humanitarne svrhe.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
RUKOMET: Partizanov oproštaj od Evrope
Nedelja, 25. novembar 2007. 21:45

Rukometaši Partizana završili su takmičenje u Kupu pobednika kupova, jer su u nedelju u revanš meču trećeg kola u Beogradu izgubili od nemačkog Rajn Nekar Lovena sa 25:32 (10:16).

U prvoj utakmici odigranoj pre sedam dana u Majnhajmu "crno-beli" su izgubili sa 19:46, pa su na Banjici gosti igrali sa drugom postavom.

Kod domaćina najefikasniji su bili Mladen Ivanović sa šest i Nenad Malenčić sa pet golova, dok je u pobedničkom timu Mihael Has bio najefikasniji sa šest pogodaka, a čak četiri igrača su postigla po četiri gola.

Trener Rajn Nekar Lovena Juri Šecov istakao je da je pobednik trećeg kola odlučen u prvoj utkamici.

"Ovaj meč je bio formalnost. Partizan ima solidnu ekipu, koja je uspela za sedam dana dosta da popravi igru. Srećan sam što smo prošli u naredno kolo", rekao je Šecov.

Rukometaš "crno-belih" Stojan Radanović smatra da je dobro što su igrači Partizana mogli da odigraju dve utakmice sa takvom ekipom.

"Nismo se uplašili. Mislim da smo izašli bolji iz ove utakmice, jer smo još nešto naučili", rekao je Radanović, posle meča koji je posmatralo 300 gledalaca.

(Beta/MONDO)
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Pa ne znam kako da smo odigrali ne bismo mogli da prođemo! Jer ipak je ovolika razlika iz prve utakmice prevelik zalogaj za nas! Pogotovu za nas u ovakvom stanju! Ne možemo ni u našoj ligi da se sastavimo a kamoli u Evropi!Nadam se da će nam u najskorije vreme doći bolji dani!
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
12 kolo:
Partizan-Jugovic 38:34

13 kolo:
Sintelon-Partizan 35-28

14 kolo:
Partizan-C.zvezda (16.12.2007) 19:00 SC Banjica (rts 2)


Inace nas tim je na 9-tom mestu sa skor od 6-1-6 i 13 boda, ato je 9 boda manje od prvoplasirane Kolubare
 
Последња измена:

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Sintelon - Partizan 35-28 (17-14)

Jos jedna losa partija crno belih .... izgleda da i ove sezone nemamo tim , ali ni upravu za bolje rezultate . Sledi derbi koji se igra u nedelju u 19h sa musavima . Mi smo domacini , karta je 200 din , prodaje se od petka do nedelje na blagajnama JNA .
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
U sustret vecitom derbiju:

(NI)JE SVEJEDNO

Večiti rivali u derbi ulaze sa različitim ambicijama
Dok za crno - bele meč na Banjici, u nedelju (19 – TV) nema takmičarski
značaj, crveno - belima trijumf donosi mnogo u pohodu na titulu


Večiti derbi je u nedelju. Praznik rukometa na Banjici, a domaćin, Partizan, tvrdi - predstojeći meč nema takmičarski značaj!?! Ipak, derbi je derbi. Partizan dočekuje Crvenu zvezdu, a u 62. susretu večitih crveno – beli su favoriti. Poslednji put je slavio tim iz Ljutice Bogdana, čiji se trijumf očekuje i u nedelju...

Ipak, Partizan se neće predati.

- Evidentno je da je Zvezda favorit, ali ćemo u utakmicu da uđemo ambiciozno. Razlika je u tome što gosti pretenduju na titulu, dok su naši ciljevi drugačiji. Želimo da od mladog tima stvorimo igrače koji će u budućnosti da vladaju terenom. Nekima će ovo da bude prvi derbi, pa je to dobra prilika da proverimo na koji način igrači podnose tenziju – rekao je Aleksandar Blagojević, sportski direktor Partizana.

Golman Partizana istakao je važnost ovog duela.

- Pokušaćemo da u meč uđemo “hladne glave”, bez mnogo emocija, ali se nećemo predati. Mladi smo i živimo za derbi. Ipak, znamo da su i ostale utakmice podjednako bitne. Nismo pod pritiskom, a naš adut je odbrana, pa se nadamo najboljem – poručuje Tomica Stojković.

Najboljem se nadaju i na drugoj strani Topčiderskog brda.

- Ovo je derbi koji može da donese mnogo, bez obzira na trenutnu bodovnu razliku. Biće neizvesno, jer Partizan ima veoma dobru ekipu, organizovan kontranapad, a želja i motivacija mogu da budu od presudnog značaja – kratko će Nenad Kraljevski, strateg crveno-belih.

Bek crveno-belih, Pejović, jedan je od retkih sa iskustvom u okršajima večitih.

- Biće ovo derbi mladosti. Oba tima imaju veoma mlade igrače i kao pobednik će izaći staloženija ekipa. Naravno, naš cilj je pobeda – rekao je Žarko Pejović, jedan od nosioca Zvezdine igre.

MEČ VISOKOG RIZIKA

OPREZ PRE SVEGA

U organizaciji 62. derbija, preduzete su visoke mere opreza. Pored brigade MUP – a, utakmicu će obezbeđivati i 50 redara. Ulaznice će se prodavati samo na Partizanovom stadionu, od danas do nedelje u periodu 12 – 17 časova, po ceni od 200 dinara. Iako je kapacitet hale veći, u prodaju je pušteno 1500 karata. Kapije će biti otvorene u 17, a početak derbija je u 19 časova. Obezbeđen je TV prenos.

U SUSRET 62. OKRŠAJA VEČITIH

PROMOCIJA KNjIGE


Na konferenciji za novinare, promovisana je i knjiga “Večiti plam rukometnog derbija”. U knjizi Živka M. Bojanića satkano je 47 godina rukometa, kroz 61 duel crno i crveno – belih. Istorija rukometnog derbija, na 251 strani, nalazi se u slobodnoj prodaji, a očekuje se i produženo izdanje...


Sport
 

Method Man

Guest
Некада ми је рукомет био после фудбала, омиљени спорт, имали смо увек врхунске играче и по клубовима а о репрезентацији тек да не говоримо. После сјајних партија у Купу купова пре неколико година, мислио сам да је ПАртизан на добром путу да постане озбиљан тим. Нажалост, вирус катастрофалног руковођења савеза захватио је и наш клуб и само се надам да нећемо довести у питање опстанак у лиги. Управа напоље!
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Читаво лето смо пратили "препуцавања" између две интересне групе, обавештени да се припремају два тима, слушали свађе ко је легитимни представник КК Партизан... Слажем се са билбом да је ово превршило сваку меру. Постојећа "гарнитура" мора да оде, уколико жели добро Партизану и има образа... Управа напоље!
Ако се случајно питате зашто најватренији навијачи не прате организовано утакмице Партизана одговор потражите код управе рукометног клуба. Нашем клубу је потребан ремонт или нећемо преживети ову сезону.
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
sta bi na kraju?pobeda ili novi poraz od gamadi?
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
Izgubismo!31:27 (19:19)!Ne mozemo da budemo svudje prvi
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Situacija u nasem rukometnom klubu je i vise nego zabrinjavajuca...
Kako smo samo do pre nekoliko godina mlatili musavih i to uvek sa dvocifrenom ralikom.....nisu imali pobedu nad nama punih 6 IPO godina....
Igrali smo lepo,solidno u Evropi,igrali u grupe Lige Sampiona,pa onda 1/4 finale KPK,i onda je sve to palo u vodu...
Nekoma je bitno da uzme fotelju,da se bore za vlast a ne za napredka kluba...
Dosli smo u situaciji da titulu nismo osvojili punih 4 godina (ova ce biti 5 godina),a ne samo to nego se nalazimo u situaciji da se sa nama brise parket,ne pricam samo o ovom vecitom derbiju i u Evropi,vec celokupno gledajuci..
Nalazimo se na 10 mestu,sa vise poraza nego pobeda,a pred nama su ekipe (poput PKB,Proletera,Mladosti,Kolubare....) koji su nekad gledali nase Evropske utakmice u prepunom Pioniru i ucili kako se igra rukomet,a sad...
Ne vidim izlaz iz dugog i mracnog tunela gde se nalazi nas voljeni tim......:banghead
 

mix

Grobar
Учлањен(а)
08.11.2007
Порука
226
Reaction score
0
Локација
POD BAGDALOM
Stvarno je sramota sta su pojedinci uradili sa rukometnim klubom, od kako je iz kluba otisao Mandic klub postepeno propada. Nije mi jasno zasto su doveli Ivica za trenera, pa on je isteran iz svih klubova gde je radio.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Како играмо ове сезоне добро смо и прошли. Држали смо се до пред крај мада је очигледно да је максимум ове екипе (и њен једини задатак) - изборити опстанак...
Срамота је на шта смо спали. Клуб пропада. Сваке године тонемо све ниже и ниже (без обзира на освајање купа прошле године). Управа мора да оде или ћемо опет бити "успешни" као 80-тих...
 

Method Man

Guest
Zavrsen je prvi deo sampionata Srbije u rukometu :mad:
Rezultati 15. kola Superlige:

Mladost Čelik - Partizan Si&Si 29:25 (10:10)

Tabela:

1. Crvena zvezda 15 12 1 2 25
2. Kolubara 15 11 1 3 23
3. Metaloplastika 15 11 0 4 22
4. PKB 15 11 0 4 22
5. Sintelon 15 9 1 5 19
6. Mladost Radnički 15 9 1 5 19
7. Proleter Naftagas 15 8 2 5 18
8. Jugović Unimet 15 7 3 5 17
9. Planinka PV 15 7 1 7 15
10. Partizan Si&Si 15 6 1 8 13
11. Radnički (KG) 15 6 0 9 12
12. Mladost Čelik 15 4 2 9 10
13. ORK Niš 15 5 0 10 10
14. Župa 15 4 1 10 9
15. Vojvodina 15 2 1 12 5
16. Vrbas 15 0 1 14 1
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Partizan ostao bez Djurkovića
Cetvrtak, 3. januar 2008. 11:01

Tek što je počela Nova godina, Rukometni klub Partizan ostao je bez iskusnog beka Ivana Djurkovića, koji je prešao u hrvatski Varteks iz Varaždina.

"Čelnici Partizana su mi nudili produženje saradnje na još tri, četiri godine, ali nisam toliko dugo želeo da se vežem za crno-bele. Odlučio sam da posle dve i po godine odem iz Partizana", rekao je Djurković "Sportskom žurnalu".

Ipak, iako odlazi iz Patizana, Djurković kaže da mu se ostvario dečački san - da igra u crno-belom dresu. "Ispade da sam se oprostio od Partizana sa osvojenim kupom u Kragujevcu", rekao je Djurković i dodao da je ugovor sa Varteksom potpisao na godinu i po dana.

(MONDO)
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Partizan ostao bez trenera
Petak, 4. januar 2008. 13:30

Nova godina je za Rukometni klub Partizan počela onako kako mu ni najveći neprijatelji ne bi poželeli.

Posle odlaska iskusnog beka Ivana Djurkovića u hrvatski Varteks, crno-beli su ostali i bez trenera Zorana Ivića!

Posle raskola u upravi krajem prošle godine (ni sada nije jasno ko tu koga hoće da smeni i ko je zapravo u pravu), očekivalo se da će se crno-beli stabilizovati, ali su igre u prvom delu sezone bile ispod renomea kluba kakav je Partizan.

I tako, posle samo nekoliko meseci saradnje usledio je razlaz Ivića i Partizana, koji će sada, umesto za titulu, morati da se bori za opstanak.

(MONDO, foto: MN Press)
 

south_kengur

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
57
Reaction score
0
Локација
australia
Totalni raspad sistema u rk...kako je krenulo u novoj godini cinimi se da cemo se boriti za goli opstanak u ligi!!!
 
Top