Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

-sule-

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
284
Reaction score
1.681
Локација
Beograd
Naravno da kradu, cemu cudjenje. Kradu na svakom mestu, u svakom sportu, u svakom restoranu, na svakom racunu, na izborima... Jednostavno kradu, to im je u krvi!!!
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Ne svidja mi se sto sam video kako izgledamo. Prvo abaligaski pristup-lako ćemo . Drugo odbrana nam je slaba. Obradovic ubedljivo najgori u oba pravca a dosao kao najveće pojačanje . Mislim on je dosta izhajpovan igrač ali je sad u još gorem stanju. Ne znam brat Grk gde je sto ne igra.
Sudije sudile pošteno. 50-50. Zadnji napad sudili po pravilima mada možda je moglo i da se ne svira.
I da , u rukometu je savez nas. Tu imamo uglavnom sudjenje kao cigani u fudbalu godinama unazad. Tu ne može biti sudjenje na našu štetu :D
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.593
Reaction score
13.575
Локација
Yaoundé
Ljudi, mi smo oko tri minuta pre kraja vodili 31:29, nekoliko napada nismo iskoristili i više nismo postigli gol. Da su to bar bili šutevi, nego se, između ostalog, dogodilo i da smo pokušali da štekamo vreme, bez jasne namere da se krene na gol. A ono što je uradio naš igrač na kraju, ono je neviđena glupost!

Pravila su jasna, ako si imao posed, nakon zvižduka loptu ostaviš, ako ne ne smeš je dirati. I umesto da pokušamo tih 18 sekundi da postavimo odbranu, poklonismo im sedmerac!? A to nije i jedina stvar. Početak utakmice bio je blagi užas. 'Ajde što smo izborili dva sedmerca na startu, nego što smo prvi gol iz igre postigli tek kad je uveliko tekao deveti minut! Najgore je što ono što gledam reprezentaciju, to igra i Partizan. Prespori smo u napadu...

Možemo komentarisati pojedine sudijske odluke, poput onog isključenja cigana u prvom poluvremenu, kada je faulirao našeg igrača, ali su mu dosuđeni koraci(?), pa lopta bude za njih, ali to nije bilo presudno. Jednostavno, nismo igrali kako valja u dobrom delu utakmice. I opet smo bili blizu pobede...
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Partizan je na Banjici razbio kragujevački Radnički sa 38:26. Reprezentativac Srbije Uroš Kojadinović sa osam golova je bio najefikasniji kod tima Đorđa Ćirkovića, dok je odličnu formu potvrdio i Nikola Kovačević sa šest pogodaka, koliko je delo i pivotmena Ivana Mićića. Zimsko pojačnje iz mađarske Tatabanje Nemanja Obradović je pogodilo pet puta, a odličan na golu bio je Ivan Mihajlov sa 13 odbrana.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1

Doskorašnji golman Dinama pojačava konkurenciju Luki Arseniću i Ivanu Mihajlovu u taboru rukometaša iz Humske​

image-341-758x426.png

Srpski rukometni klubovi se pojačavaju u smiraj prelaznog roka (sutra se završava). Partizan je doveo novog golmama. Iz Pančeva je stigao iskusni Nemanja Marjanović (40), koji ima bogato internacionalno iskustvo. Branio je u Francuskoj, a najveći trag je ostao u češkoj Karvini, a u leto 2022. godine se vratio u rodno Pančevo.

Posle više od godinu i po, napušta redove žuto-crnih i stiže u Humsku. Pojačaće do kraja sezone redove crno-belih i činiće golmanski trio sa Lukom Arsenićem i Ivanom Mihajlovim.

Marjanović je izgubio mesto u timu Dragana Markovića dolaskom iskusnog Milana Kosanovića iz Uba u Dinamu pre nekoliko nedelja.

Zanimljivo će biti da će Marjanović debi u crno-belom dresu da ima u subotu kada Partizan gostuje upravo u Pančevu. Pobednik tog meča će verovatno da bude treći na kraju ligaškog dela Superlige Srbije, pred plej-of. Prvo mesto je rezervisano za Vojvodinu, dok je Metaloplastika pred doigravanje za šampiona sigurno druga.


Trener crno-belih Đorđe Ćirković sada ima iskusni golmanski tandem. Počeo je Partizan sezonu s mladim Dimitrijem Jelićem (odlučio se ove zime da batali rukomet i posveti se školovanju) i Ivanom Mihajlovim, ali je tokom šampionata stigao Luka Arsenić, prošle sezone čuvar mreže šampionske Vojvodine, a sada dolazi u Himsku i 40-godišnji Pančevac pred odlučujuće bitke u finišu sezone.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.593
Reaction score
13.575
Локација
Yaoundé
To sam i ja mislio... te večeri sam radio, pa na poslu gledao malo fudbal sa Železničarom, malo rukomet.

Ako je verovati komentatoru buđave arene, Pančevci su u nekakvim problemima u poslednje vreme. Ako neko zna nešto više, neka potvrdi... I mene raduje ubedljiva pobeda, ali ne bi se trebalo opuštati, pogotovo ako je taj komentator bio u pravu... ili je u pitanju standardno nalaženje mana rivalima koje pobedimo.

Detalj koji mi je upao u oči na samom kraju. Mislim da je već bilo tih krajnjih 28:20, imali smo napad koji nismo iskoristili i komentar: ''Tek sada beležimo prvu odbranu golmana Dinama...'' Baš smo ih torpedovali u nastavku.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Pančevo je igrački sličnog kvaliteta kao i mi. Mi imamo mladje igrače sa kojima se par godina kvalitetno radilo i to sad daje rezultate. A oni su mahom iskusniji igrači koji trenutno ne mogu da se nose sa našom mladošću i brzinom. E sad u Pančevo je prešao Sale Blagojevic da bude sportski direktor. On je bio 20 godina unazad alfa i omega našeg Rk. Neka mesavina Željka i Savica u KK. U sustini ubedljivo najbitnija karika u klubu. Pa to sto sada izgledamo odlicno je njegova zasluga. Godinama je on pravio ovu ekipu. Mi imamo odličnog trenera to sam vise puta rekao možda i najboljeg u ligi.
E sad posto svi igraju za to drugo mesto koje je samo prestiž počelo je malo i tankovanje sto bi rekli u NBA.
Vojvodina je trenutno možda jača i od naše reprezentacije. Tako da je teško pisati o bilo kakvim ambicijama kluba i trofejima dok su oni u takvom stanju. Mada trenutno odlicno izgledamo.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.237
Reaction score
2.793
Ovo nisam ispratio za Blagojevica. Moze li detaljnije?
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.603
Ne znam zasto bi Dinamo tankovao, jer sa porazom od nas najvjerovatnije gube trecu poziciju i idu na Vojvodinu u polufinalu plej ofa. A zna se kakav ishod ce to imati. Doduse, necemo se ni mi nesto mnogo vise usreciti ako budemo igrali sa Metaloplastikom, koji su jedini tim vampirima uspjeli otkinuti bod, ali eto, ipak je boja opcija od Vojvodine.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Sa Matalopsatikom možemo da igramo. Imace prednost domaceg terena ali često bude vise naših navijača u Šapcu nego njihovih. Daleko su oni ispod Vojvodine kvalitetom.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.067
Reaction score
3.976
Локација
Beograd
Sale Blagojević je uz dužno poštovanje svega što je uradio, a uradio je mnogo za RK Partizan i što kažeš ti sigurno najbitnija karika u klubu u poslednje dve decenije, sebe onim šurovanjem sa svinjurom i vučelom, okretanjem leđa predsedniku RK-a, dobrano diskreditovao.
 
Top