Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
166
Reaction score
510
Локација
Ruma
Stigao samo da odgledam zadnji 20 minuta. Vidim da smo stalno bili u zaostaku, ali momci se ne predaju. Savršen primer kada sreća prati hrabre, grešaka je bilo, ali momci su iskidali i došli do pobede. Drago mi je zbog njih, kako god da se ovo završi ja sam ponosan i srećan što sam imao prilike da gledam ove talentovane klince. Ne pruža se uvek prilika da se isprati ovakva generacija. Šteta što će verovatno većina da se razidje...
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.637
Reaction score
13.784
Локација
Yaoundé
Što se uopšte igra za treće mesto? Šta donosi osim nekog prestiža i možda neke novčane nagrade?
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.324
Reaction score
2.561
Локација
Humska 1

Рађа се ЖРК Партизан!​

Стиже право освежење на женском рукометном небу

Последњих неколико месеци сведоци смо веома лепих сцена са рукометних терена. Дворане широм Србије су биле пуне, тражила се карта више од Врања до Суботице, а водиле су се витешке борбе у завршницама Супер и Супер Б лиге.
И даље борбе трају, првенства су ушла у финиш, а рукометни свет не престаје да прича о испуњеним халама и повратку публике, која никада и није престала да воли овај спорт.
Рукометни центри широм Србије живе, бар кад је публика у питању. Престоница је све активнија, а из годину у годину дворане су испуњеније. Дерби у мушкој конкуренцији већ годинама нема квалитет који заслужује, али су упркос тој чињеници дворане испуњене и увек окршај вечитих има неку посебну драж.
Код дама је до ове сезоне престоница била на апаратима за кисеоник, а онда је Црвена звезда направила бум. Створила сјајан тим, довела неколико одличних играчица, а потом освојила први историјски трофеј. Црвено-беле даме имају шансу да стигну и до дупле круне, јер финална серија плеј-офа стартује сутра. Тим са Маракане је почео да пуни дворане широм Србије, а у суботу против Железничара ће и Бањица после дуго времена бити испуњена до последњег места.
Годинама су се питали љубитељи рукомета зашто нема дербија у женској конкуренцији, зашто нема црно-белих дама, а одговор на ово питање стиже овог лета, јер се по свему судећи рађа ЖРК Партизан.
Како се прича по рукометним кулоарима Спортско друштво Партизана је дало дозволу да се формира женска рукометна секција и одмах се прионуло на посао. Још увек је све обавијено велом тајни, али добро обавештени извори тврде да се Партизан спрема да затресе рукометно небо, доведе сјајне играчице, репрезентативке и већ наредне сезоне пружи престоници, али и осталим љубитељима рукомета, оно што је недостајало - вечити дерби дама. За почетак.

ruznal
 
Top