Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Jeste, isto piše i u programskoj šemi njemačkog EuroSporta.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
I u programskoj šemi Arene tako piše. Znači to je onda to, 19h. :)
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Благојевић: Не бих никад мењао Партизанове играче за играче Хамбурга

14 феб, 2013
Генерални директор Партизана, Александар Благојевић рекао је на конференцији за новинаре у Београду да је његова екипа ове сезоне испунила циљ у Лиги шампиона, али да ће у последњој утакмици пред својим навијачима са Хамбургом покушати да остави што бољи утисак и освоји још неки бод у елитном такмичењу:
Ушли смо у последњи месец групне фазе, одужило се и ми смо на ивици снага, физичких и финансијских. Али, желимо на прави начин да се опростимо од такмичења, да оставимо што бољи утисак у последњем мечу пред нашим навијачима и освојимо још неки бод.
Рукометаши Партизана у суботу од 19 сати у Нишу играју против Хамбурга, утакмицу деветог кола А групе у Лиги шампиона.
Црно–бели су забележили једну победу, а Благојевић је задовољан учинком младе екипе:
Веома сам задовољан пошто смо направили помак у односу на прошлу сезону, који се не мери само освајањем бодова већ игром и напором који смо уложили. Играли смо борбено, можда смо могли да освојимо двоструко више бодова, али нећемо да жалимо, испунили смо циљ.
Благојевић је рекао да је Хамбург тим са највећим буџетом у Бундес лиги, састављен од квалитетних играча и највећи фаворит за освајање Лиге шампиона. Немачки тим налази се на трећем месту на табели, остварио је пет победа и забележио два ремија и пораз.
Генерални директор црно–белих истакао је да су за младе играче Партизана заинтересовани многобројни страни клубови, али да ће до лета тим остати на окупу:
У утакмицу улазимо осокољени добром игром и добрим здравственим билтеном. То су најбољи играчи и не бих их мењао за играче Хамбурга. Млади су највећи добитници учешћа у Лиги шампиона јер тако стичу искуство. Ако неко од њих на лето добије изузетну понуду може да иде и додао:
Ми нисмо ни Кил ни Барселона да можемо да купујемо играче, нити желимо то да радимо. Цене нас и остали страни клубови и чуде се како успевамо да путујемо и играмо са виртуелним буџетом. Али, прегураћемо и то.
Тренер Партизана Александар Брковић рекао је да ће његова екипа током утакмице покушати што дуже да буде изједначена са Хамбургом:
Једва чекамо утакмице у Лиги шампиона. Покушаћемо да се надигравамо и што дуже будемо у егалу са Хамбургом. Морамо да направимо што мање грешака и прикажемо добру игру. Њихов тим састављен је од великог броја врхунских играча.
Голман Партизана Дејан Васић рекао је да његова екипа у свакој утакмици иде на победу:
Имамо шансу за пролаз у другу фазу ако остваримо обе победе до краја и ако се поклопе резултати других утакмица. Свака утакмица је за нас изазов и у сваку улазимо да победимо.
У тиму Партизана неће бити капитена Ненада Максића, а остали играчи су спремни за утакмицу.
Карте за утакмицу продаваће се у петак од 10 до 18 сати на благајнама дворане „Чаир“, као и на дан утакмице од 10,00. Из клуба су упозорили да из безбедносних разлога, ниједан навијач неће моћи да уђе у халу без улазнице.
(ФОТО: В. Марковић)

журнал
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Нема шта убедљиво најлошија утакмица коју смо одиграли ... Од самог почетка смо играли без неке веће жеље . Онај њихов голман је луд шта је све одбранио , а и ми смо се вала испромашивали . Одбрана није постојала ... Нема везе момци стичу искуство , идемо даље првенство је важно !
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Svaka cast momcima! Dace Bog da svake godine napredujemo, barem za jos ovoliko svaki put, pa dok jednog dana ne budemo prvaci Evrope... nekad 2048. ...mozda :)

Apropo domaceg prvenstva, sad gledam kako se gurbetima redovno oduzimaju bodovi zbog neplacenih dugovanja. Licno, ne bi mi ni najmanje nedostajali da se sutra ugase zauvijek. Redovno bih isao na njihov grob da ga zapisavam, ali mislim da nekako nije u redu da se te stvari rjesavaju na taj nacin. Daj bre da ih drknemo ko konje u rukometu, pa nek se puse. Ovako ih pravimo mucenicima! Pogotovo ako ispadnu iz lige zbog oduzimanja bodova.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Победили смо Рудар у Костолцу са 23-20.
У суботу против Адемара и тиме завршавамо нашу причу у ЛШ ове сезоне.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Mihailović novo pojačanje

petak, 22 februar 2013 13:10

Novo lice u Humskoj1! Reč je o Đorđu Mihailoviću, igraču PKB-a, koji u napadu može da pokrije sve tri bekovske pozicije, a u odbrani se odlično snalazi na centralnim pozicijama. Tako je realizovana obostrana želja i igrača i kluba. Nadamo se da će Đole svojim iskustvom uneti novu energiju potrebnu za osvajanje novih trofeja. Dobro došao Đole!!!
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Управо почиње последња утакмица за нас у ЛШ за ову сезону ... Пренос има и на ртс-у и на арени .
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Završilo smo neslavno ovo takmičenje realno, ali smo napravili iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, tako da se nadam da nastavimo taj napredak i naredne s obzirom da nemamo podršku od nikog skoro, posebno ne od grada i države.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Tako je.
Sad svom snagom ka trećoj uzastopnoj tituli.

Mislim da su najvažniji i najteži mečevi do kraja:

17. kolo: Crvena zvezda - Partizan (02./03. mart)
19. kolo: Vrbas - Partizan (16./17. mart)
21. kolo: Vojvodina - Partizan (30. mart)
26. kolo: Partizan - Metaloplastika (11. maj)

pogotovo ova treća utakmica (biće veoma teško protiv Vojvodine),
a valjda će prije posljednjeg 26. kola sve već biti rješeno.


Kup Srbije

1/8-finala 06. mart
1/4- finale 10. april
Polufinale/finale 18./19. maj


Nadam se da ćemo uzeti duplu krunu, na jesen treći put zaredom zaigrati
u Ligi šampiona i konačno u regionalnoj ligi koja će možda biti i najjača liga na
svijetu.

:napred Partizan
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Kajganić otišao iz Partizana.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
У 16. колу првенства победили смо Раднички 37-24.

У недељу играмо са циганима, док Војводина гостује у Шапцу па су после наредног кола могуће промене на табели, надам се у нашу корист.

Иначе наредне недеље играмо меч 1/8 финала купа против Новог Београда.
 

MarkoPFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
443
Reaction score
42
Локација
Pozarevac
Mislim da je krajnje vreme da oderemo cigane. Oni se raspadaju i moramo to da iskoristimo. Ono sto sam video u Kostolcu me je cak malo i uplasilo,samo Mitrovic sto je bio na visini zadatka. Nadam se da je ovo sada sa Radnickim bila uvertira u derbi kakvom se nadam.
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Cigani u velikim finansijskim problemima, oduzimaju im bodove, odlaze igrači, ali se nekako trude da odigraju najbolje što mogu. Naši su sigurno veliki favoriti, ali i u prvom delu smo to bili, pa je bilo nerešeno, na onom turniru skoro, pred nastavak sezone, opet je bilo nerešeno, pa smo tek na penale pobedili. Derbi je nešto posebno, a i naši moraju da odigraju dobro i da pobede, Zvezde se neće sama pobediti, ja verujem da hoćemo, a oni će se truditi da mi opet kiksnemo...

Posle onog debakla od HSV-a smo se digli, solidno su odigrali protiv Ademar Leona, evo i ubedljiva pobeda protiv Radničkog, pa bi bilo lepo posle svega da momci pobede i u derbiju...
 
Top