Toni Soprano
ex PARTIZAN INSTITUCIJA
Srećan rođendan Aleksandru Stanojeviću uz želju da nas ove sezone odvede do duple krune!
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Zamisljam nekog od prethodnih trenera i nije mi dobro. Posle Stanoja moze samo kvalitetan stranac i niko vise.Можда није за ову тему али оно што ме највише брине и што ми највише смета код њега је будућност. Нећемо се опоравити од његових одабира играча 3 године сигурно. Само замислите да садашњу екипу води било ко други..
Nadam se da ostaje,iskreno!'Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula - teško.
Da ne budem isključiv do kraja, možda se razmišljanje promeni posle odmora, kada se malo sve slegne, napuni energija, ali eto, pričamo u smiraju 2021. godine i tako razmišljam trenutno. Partizan je za mene sve, u klubu sam od malena, imam odrešene ruke da radim svoj posao najbolje što mogu, prezadovoljan sam finansijama, ne treba mi ništa preko onoga što imam, kod kuće sam u Beogradu i da nema tog stresa, ostao bih u Humskoj do kraja života, to vam potpisujem. Mislite li da je lepše i lakše u inostranstvu - nije, verujte'', istakao je Stanojević.
![]()
Sasvim iskreni Sale Stanojević: Teško da ću ostati i ako osvojimo titulu, zvezdaši mi čestitaju na ulici
Prva sezona je, očito, prosla u prilagođavanju, kako Partizana i tima na Aleksadra Stanojevića, tako i obrnuto i nije donela instant rezultat, iako su navijači to verovatno priželjkivali. Zbog poštenog odnosa prema klubu trener je još u junu ponudio ostavku, smatrajući da mu je to kao detetu...www.telegraf.rs